2008 Kasım Anneleri

benim n büyük birinci korkum bulantılar ikinci ve en büyük korkum terar sezerayan ameliyatı olmak

Silik foto koymayı sormuşsun.Fotoğraf eklemek için bazı siteler var.Resim ekle diye goggleden de aratabilirsin.Oralardan yüklüyosun 640x.. boyutunda seçiyosun.Biraz uzun sürüyo yüklerken.Birkaç tane dosya gösteriyo orda direct link yazanını kopyalıyosun.Sonra mesaj yazma penceresine geldiğinde manzara resmi gibi bi işaret var üstünde ona tıkla http yi silip copyaladığını paste yap.Dene bakalım:))

keşke evde olucama çalışsam o zaman işim daha kolay olurdu evde akşama kadar ugraş dur tatıli yok ücreti yok

gızlarr ben gidiyommm inciraltından zarf atarım sizeee çayımı yudumlarkennn misss gibi havada (çok havacı gördüm kendimi bugün ) sanki hergün evde pinekleyen ben değilim.öpüyorum sizleriii

çok sagol hemşo güzel bi fotom olursa denerim hiç güzel görünmüyom zaten

benim n büyük birinci korkum bulantılar ikinci ve en büyük korkum terar sezerayan ameliyatı olmak

bak sezeryandan bende çookkk tırsıyorum eyvahedigeldismile

maytabım hoşgeldin evde oturan çalışmayı çalışan evde oturmayı hayal ediyoo kimse mutlu değil aynee anlayacağın insan evladı iştee çalışmanında evde oturmanında çok zorlukları var tabeekii hepimize kolaylık versin rabbim

amin kirikcim sendemi sezaryan oldun yoksa

Ya kızlar topik açıldı:)))

Sezeryan benim için çok rahattı.Hiç problem yaşamadım, doğum ne bilmedim.Korkmayın ya..

benim nefesin kesildi tam anestezi degil yarımdı ölüyom sandım kustum anastezim erken çözüldü ameliyata şoka girip kalmaya çalışmışım başıma gelmeyen kalmadı ondan korkuyom

ooo hemen hemen herkes genç ve çıtır anne.
valla ben ocakta 31 oldum 75 kiloyum halen diyet yapmaktayım hergün aynı işle meşgülum sil süpür pişir alt değiştir vb.övuncek hiç bi tarafım yok yani.
ama özellikle zeyna gbi mmf gibi iki çoçuklu çıtırlara vede minik gibi midesi küçüklere hayranlıkla bakıyorum.bende evlendiğimde 45 kilocuktumç herkes eşime bunu dışarı çıkarırken cebine taş koy uçmasın diye dalga geçiyorlardı.noldum değil nolcam diyecekmissin bunu geç anladım.hiç kilo almam heralde diyen ben şimdi diyetisyenlerde geziyom

Kızlar dün akşam revani yaptım.Resmini de çektim.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım:)))

tüü tam açlığımın üstüne bu resim konurmu loo :mymeka:
şaka bir yana harika görünüyor canım çekti valla ankara ya gelirsem isterim mutlaka

ah canım benim zor olacak tabi eylül için bende merak ediyordum seni msn den yazıcam bir fırsat yaratamadım inşallah biran evvel alışır hoş ona alışcak bu sefer yeni bakıcı gelecek valla zor olacak biraz heralde allah yardımcınız olsun canım benim

bu arada çocuktan o kadar şikayet ettim bu gün içine başka çocuk girmiş gibi gece bahçesini izliyo uslu uslu

yaa annesi oğlun şaşırttı seni aferin ona

süper çıkmışınız fıstığım ana oğul pusetinizde çok güzelmiş

istifa edersen haber et hilalim benim de edesim var müthiş bir gaza ihtiyacım var veren yok belki senden gaz alırım

ay gittik çarşıya zencefil alacaktım onu aldık Eymen uyudu sürümeyeyim evde rahat rahat yatsın dedim getirdim eve koydum sağlık ocağına gittim ilaçalarımı aldım geldim yine antibiyotikleri enfeksiyon hala devam ediyormuş :çok üzgünüm:
havada açtı biranda ısındı falan bu seferde çocuk uyuyor birazda acıkır gibi oldum bişeyler yiyeyim birazda yatasım var hangisini önce yapsam bilemedim
ama ilk iş çekiliş topiğine gireceğim bensiz çekiliş susamsız simite benzer dimi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…