- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.961
canım ben mert e hamileyken 7a y hiç birşey yemeden kustum hastaneye yatıyordum sık sık serum bağlıyorlardı bundada öle olucak die çok korktum ama demekki her bebek daha ana karnından farklılıklar gösteriyormuş bundada oldu miğde bulantıları ama normal hamileler gibi 12. haftada bitti mert te 9 ay istifra ettim ben hamiliyken 10 kilo verdim düşün gerisini
selam millet ben keldiiiiimmmmmmmmm
bendeniz 58kg kocam 69kg mikroskobiğim de 10 küsür kg
ben 29 yaşında biri8 biri 1.5 yaşında iki oğlan anası olarak bütün gün evde totomu büyütmekteyim işler kendi kendine oluyo çocuklar kendi kendine büyüo yemeklerde kendi kendine pişiyo sempatiksalakcinni (zeyna hanıma kapaktır):roflol:
Silik foto koymayı sormuşsun.Fotoğraf eklemek için bazı siteler var.Resim ekle diye goggleden de aratabilirsin.Oralardan yüklüyosun 640x.. boyutunda seçiyosun.Biraz uzun sürüyo yüklerken.Birkaç tane dosya gösteriyo orda direct link yazanını kopyalıyosun.Sonra mesaj yazma penceresine geldiğinde manzara resmi gibi bi işaret var üstünde ona tıkla http yi silip copyaladığını paste yap.Dene bakalım:))
benim n büyük birinci korkum bulantılar ikinci ve en büyük korkum terar sezerayan ameliyatı olmak
bak sezeryandan bende çookkk tırsıyorum eyvahedigeldismile
maytabım hoşgeldin evde oturan çalışmayı çalışan evde oturmayı hayal ediyoo kimse mutlu değil aynee anlayacağın insan evladı iştee çalışmanında evde oturmanında çok zorlukları var tabeekii hepimize kolaylık versin rabbim
Ya kızlar topik açıldı:)))
Sezeryan benim için çok rahattı.Hiç problem yaşamadım, doğum ne bilmedim.Korkmayın ya..
açtım kızlar bi bakıverin hele ...
Ben de sezeryan oldum epidural anestezi ile ve herşey süperdi..Hiç pişman olmadım normal doğurmadım diye.
Kızlar dün akşam revani yaptım.Resmini de çektim.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım:)))
Günaydın hatınlar
bır haftadır yoktum bakıcımız artık kaynana olunca bır turlu alısamadı eylul sabah erkenden uyanıyor baslıyor aglamaya ıse gec gelıyorum alıstırma cabalarımız var
sızı hep takıp ettım
asortı gecmıs olsun allahtankı yangın felan cıkmadı
mucıze sızede gecmıs olsun ıgne oluyormussunuz nasıl aglıyordur kuzum
beyazmeleek eymen ateslenmıs atlatmıssınız gecmıs olsunn
sılıkcım hasgeldın aramıza
yasmınım sabah sabah yapılırmı bana buuuuu kokusu geldı valla burnuma tobe tobee
unuttugum varsa kusura bakmasınn opuyrumm
faceye bnde gıremıyom yaaa
bu arada çocuktan o kadar şikayet ettim bu gün içine başka çocuk girmiş gibi gece bahçesini izliyo uslu uslu
teşekkür ederim şekeer
dr. gitttim ilaçlarımı aldım eve geldim dinleneceğim umarım
he aklıma gelmişken pusetimizin resmini koyayım
+ 2 ekle
piroş ggıııı dikkat aman ezdirme kızlar halı aman hee
miniğim sende az daha zayıfla emin ol buhar olup uçacaksın yaww fazla zayıflıkta iyi değil
ben 2 kg almışım ama memnunum halimden ben 53 eşim 68 ufaklık 10.500 normal sanırım ama büyüğüm bariz obez dr. gitmesi lazım ohaoldumsmile
selam kızlar...geçte olsa bi girip bakıyım dedim..bizim hatunlar neler kaynatmış:)))
ilk zeynamın resmini gördüm..bu ne güzellik kız zeyna..oğluşunada sanada maşallah süphanallah..
geçmişede çok fazla bakamadım..
offf yaaa sıkıldım ben bu işten istifa edicem vallaha..hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?