- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #63.941
havasını atanlar listemize hoşgeldinnnn
zeynam güzel hatunum nazarlar mı deydi sanaaa geçmiş olsun yat dinlen bugün atlat inşallah
eylül o boya kilo iyi kı fıstık gibisin vallahh billahhh
sapişim güzel ablanın yeni yaşı kutlu olsun bu yaş ona güzel mutluluklar kucağına bebeler versin :Saruboceq:
lavişim yeni pusetiniz çok güzelmiş önündeki bar çok kunallışlı hayırlı günlerde kullansın yamurcuk
silikçim çok merak ettim oğluşunu anlattığına göre aynı benimki gibi benimkide 10 kilo henüz hiçbişii yemiyor eskiden takıyordum artık fazla takmıyorum anki açıldı biraz daha iyi son 3 gündür
doktorum bana b vitamini verdi (becozyme) açıldı accık boğazı ama hala sevdiği seyler dışında yemiyor sevdiği şeylerde çok az aynıı babası kılıklı uyuz yemek konusunda
aminnnnn krikitosummm amiinn canımm sağoll opuyorumnanaktansen hamilesin duaların kabul olur arkadaşım olumunekankayizsmile
hava hakikaten çok güzel bugün.Bende totomu kaldırırsam kızı parka götüreyim bari diyorum da hiç bir şey yapmak istemiyrum ben yaa,niye böyle oldumkii,puff
Ühüüühüüüüü hava atıcak bişi bulamadım..Kilo desen tavanda,yaş desen 33,çocuk desen 1 tane ühühüüüüüüü
biz saat 3 te annemlerle inciraltında buluşçaz tatlım teyzem falanda gelcek banuda istersen gel bebeşim sende yiğitte bizi iş dönüşü alır evine bırakırız seni tatlışım
bol bol dua edicem ablan için de tatlım
Ühüüühüüüüü hava atıcak bişi bulamadım..Kilo desen tavanda,yaş desen 33,çocuk desen 1 tane ühühüüüüüüü
aaaaa senin dünya yakışıklısı bir oğlun var,güzeller güzeli arkadaşım,33 yaşında mesleğini eline almış,hem çok başarılı bir anne hem de çok başarılı bir doktor olmuşsun.Sen zaten sus hiç konuşma istersen,üstüne zıplamayalım sonra senin kaydirigubbakcemile3
Oh beee.Nerde kaldın Çitosum(
anlaşılan senin hamişlik zur geçmiyo ben hamilekigimde yerlerde süründüm resmen bulantıdan anca serumla beslendim 9 ay boyunca sende yok böyle bi sorun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?