2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar:))epeydir giremedim yeğenim ameliyat oldu dün sonunda fıtıktan.ii geçmiş ztaen bebek te ii:)) çok şükür bunuda atlattık.sallanan atlardanmı konuşuyosunuzz.bizde plastik olan var dino hemde çooook önceden almıştım netten.kendi şimdi alıyo götürüyo istediği gibi biniyo iniyo hatta sallanarak ilerlemeyi keşfetmiş :)) birde onu basamak olarak kullanıp koltuğa çıkıyooo(

zeynam gecmıs olsun canım
ıslerın yogun dıye dusunuyordum

ankaraya gıtme sebebımız kuzenım yurt dısında dıplomat ve nısan sonunda 10 gun ıcın turkıyeye gelıp 3 yıl ıcın baska bır ulkeye gececek
ıstanbula gelme sansı olmadıgından bızı onu gormeye gıdıcez anneme soz verdım

ızmıt'e esımle gelmek ıstıyorum ınsa allah bır hafta sonu
sozumuz soz yaza kadar gelırız ınsa allah

pek bır gezentı gordum kendımı

ama bence gerekli evde böyle kendine ait bişey büyük ebatlı olarakk.onu kimseye vermiyo ben oturcakmış gibi yapıyorum bineceği yoksa bile geliyo hemen kıskannçç şeyy:)) değişiklik oluyo işte devamlı evde olan çocuklar için.

bız elektrık supurgesını at nıyetıne kullanıyoruz
uzerıne oturuyor uuuuwww derken babam hortumundan cekerek evı gezdırıyor
durunca de de de dıye sallanmaya baslıyor uzerınde

ben sallan at degılde yaza bısıklet almayı dusunuyorum ebeveyn kontorllu olanlardan

Günaydın güzeller a.s.
derincim geçmiş olsun yeğenine canım
zeynacım bu 3. olacak kaç gündür,sen farketmemiş olsanda,tekrar geçmiş olsun canım
ben düz yolda taşıyamıyorum valla maytabçım iyi taşımışsın oğlanı
çitoscum Allah kavuştursun
beyazmelek, çitos+, derinxby,
gulizgul
, ICIR,
Minik Kalimero
, silik,
yasmin.28
,
zeyna
+
kalabalığız bugün hihoyyyttt öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

Batunun da var sallanan atı.Plastik olanlardan.:icecream:Yazın almıştım.Hatta sıkıldı diye kaldırdım çatıya.Biraz özlesin çıkartıcam tekrar.

şu sallanan atlardan ben de istiyorum ama binemez düşer gibi geliyor hep bana,gerçi hiç denemedik bindirmeyi.Sizinkiler baya biniyor mu onlara.Bizde de vileda sopası uçan süpürge vazifesi görüyor.Birinin bacağını boşta bulmasın hemen oturuyor üstüne başlıyor zıplamaya

Safişim hediye topiğini taşımışsın canım da arada da olsa gelen arkadaşlar görmeyebilirler orada.Azıcık burada kalsa olmamıydı editörüm safişim:bbo:

ben yine geldimmm arkadaşlar annesinden ayrılan arkadaşlar allah kavuştursun ankaraya gelecekleri beklerim benim oğlum 3aylıkken su çiçrgi çıkardı melegim onu dedim

yok ben erken mi diyorlar dedim bana göre değil zaten bizde var diycektim alın yani :)) Yfrog - dscn8564

oyy senin sallanan atını da seni de yerim bennn:ecrin_bebek:
vallahi ben artık sallanan at falan alamam yeni puset ve ebebeyn kontrollü bisiklet aldım bütçeyi aştım yaneeeezemuszemus

gunaydın kızlar
işler hep üst üste geldı bı turlu yazamadım
citosum allah kavustursun
bense reglı olmusum cokk kotuyumm
eylulde bu ara bonıbon sekere taktıı vermeyınce ayagını vuruyor yere tontısım bızde kıyamıyoz ıkı uc verıyoruz rengarenk hosuna gıdıyor herhalde

Derinim bu tontiş büyüdükçe sana benziyo.Gebelikte hep aynaya mı baktın kııı:)

Valla ben at almadım.Anıl geç yürüdü zaten.Çok hareketli bir bebek değil.Koltuklara filan tırmanmıyo.Babaanesinin koltuklar alçak , onlara çıkıyo.Ama evdekiler yüksek olduğu için öyle bir problem yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…