2008 Kasım Anneleri

bu arada Derincim yeğenine çok geçmiş olsun hadi atlattı kuzucuk maşallah

ve buğrişkoma da bayıldım atının üstünde çook tatlı çıkmış

saol beyazmelekcimm ben çekilişe falan katılamam valla eşim beni topuklarımdan fururr.)) o derece yani moka batmış vaziyetteyizz nerey gidiyo bu paralar anlamadım yaaa(

Icırım sen, ben, Zeyna, Asorti ve Saphiş oluyoduk:))

ohaa yuuh bu ne bee KK regl topiğimi hepiniz aynı anda :roflol:

saol beyazmelekcimm ben çekilişe falan katılamam valla eşim beni topuklarımdan fururr.)) o derece yani moka batmış vaziyetteyizz nerey gidiyo bu paralar anlamadım yaaa(

ay canım yaa tahmin edebiliyorum bu aralar herkes öyle sanırım bende arkadaşlarımın zorlamasına dayanamadım girdim zemuszemus herkes bana seksi şeyler alabilmek için yarışıyor :roflol:

melegim aslında o kadar küçük çıkarması su çiçegini avantaj oldu bikaç benekle atlattı kaşıyamadıgından izde kalmadı

bizim bir doktor dediki aşı olmasındansa su çiçeği çıkarması daha iyi dedi o yüzden sordum yani merakımdan
düşündüğün kadar korkulacak bir hastalıkta değil dedi
aşılar çok uzun süreli korumuyor dedi, ama bir kere olursa o onu ömür boyu korur bir daha öyle hastalık çıkarmaz dedi ondan kafam karıştı biraz :uhm:

eee ne yapsınlar melekcim işe yarar bişey olsun denmiş düşünmüşler beyazmekeğin en çok işine ne yarar seksi şeyler diye oybirliği ile cevap verilince sonuç kaçınılmaz olmuşşşkaydirigubbakcemile3

gerçekten aşıdan daha kolay geçırdi inş diyerlerinide böyle geçirir

silik dediğin gibi kredi kartları kurtarıcımız olmuşş eşim diyoki -5000 içerdeyizz( bu bir türlü düzelemedi ama kredi ödüyoruz biz onunda etkisi çok tabii.

silik dediğin gibi kredi kartları kurtarıcımız olmuşş eşim diyoki -5000 içerdeyizz( bu bir türlü düzelemedi ama kredi ödüyoruz biz onunda etkisi çok tabii.

ah canım yaa bizde aynı durumdaydık bir bankadan kredi çektik onun sayesinde büyük oranda kurtulduk yoksa o kredi kartlarının faizi ana borçtan daha fazla zorluyorsdu bizi bi baktık 7500 tl olmuş borç minimum ödeme bi geliyor 1500tl falan onu ödeyebiliyorsun ancak ee geri borca öyle bir faiz biniyorki hiç azalma olmuyor her ay o kadar para öediğin halde sizde öyle bişeyler yapabilirsiniz canım tavsiye ederim

silikcim evet sen bugün kırılgan günündesin heralde millet reglden bahsetmiş sende regl olucan sanırım dedim yaa takılma sen böle şeylere
sanada iyi günler bekliyoruz yine
ayrıca hastalık konusunda da içimi rahatlattın sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…