- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.161
derıncım masallah yaa cok tatlıııı yawruuuu
zeyna kız senle bız aynı zamanda reglı oluyorduk sen oldunmuuu
Icırım sen, ben, Zeyna, Asorti ve Saphiş oluyoduk:))
saol beyazmelekcimm ben çekilişe falan katılamam valla eşim beni topuklarımdan fururr.)) o derece yani moka batmış vaziyetteyizz nerey gidiyo bu paralar anlamadım yaaa(
saol beyazmelekcimm ben çekilişe falan katılamam valla eşim beni topuklarımdan fururr.)) o derece yani moka batmış vaziyetteyizz nerey gidiyo bu paralar anlamadım yaaa(
melegim aslında o kadar küçük çıkarması su çiçegini avantaj oldu bikaç benekle atlattı kaşıyamadıgından izde kalmadı
bizim bir doktor dediki aşı olmasındansa su çiçeği çıkarması daha iyi dedi o yüzden sordum yani merakımdan
düşündüğün kadar korkulacak bir hastalıkta değil dedi
aşılar çok uzun süreli korumuyor dedi, ama bir kere olursa o onu ömür boyu korur bir daha öyle hastalık çıkarmaz dedi ondan kafam karıştı biraz :uhm:
eee ne yapsınlar melekcim işe yarar bişey olsun denmiş düşünmüşler beyazmekeğin en çok işine ne yarar seksi şeyler diye oybirliği ile cevap verilince sonuç kaçınılmaz olmuşşşkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ben henüz hastalanmadım valla acaba ay kısa çekti ondanmı eğer öle ise ben perşembe günü hastalanacağım hesabıma göre
silik dediğin gibi kredi kartları kurtarıcımız olmuşş eşim diyoki -5000 içerdeyizz( bu bir türlü düzelemedi ama kredi ödüyoruz biz onunda etkisi çok tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?