2008 Kasım Anneleri

bende nerdeyse oldum olacam şeklindeyim davul gibi şiştim.resmen 2-3 kilo farkediyorum karnım inanılmaz şişiyo.eskiden sıkı takip ederdim ama artık edemiyorum.28 günde bir mutlaka olurum ben ayı bulmaz hemde çok ağrılı ve yoğun(

bu arada bir 29 şubat günü öğrenmiştim hamile olduğumu bugünlerde kalbim hızla çarpıyordu küt küt hatta o günlerimi hatırladım siz regl muhabbeti yapınca boshayallersmile

Ben 30 günde olurum.Benimki miladi takvime göre.Siz halen hicri kullanıyosunuz sanırsamzemuszemus opuyorumnanaktan

Derincim zayıflama işi ne alemde.Var mı gelişme?

yok bi değişim yasmin yaa valla bende bıktım ama iradesizin tekiyim bişeye başlayamıyorumki.soğan uyu lahana suyu ile millet çatır çatır kilo veriyo ben akşam eve gidince metobolizma çayı yapacam kaç gündür onu bile yapamıyorum çok tembelim yaaa.spora gitmek istiyorum ama nasıll???offfffffoffffffff

ben tam günümü hatırlamoyorum ama şöyle bi hesap yaparsam sat ım 04 şubattı ................ıııııı bende 7 mart gibi öğrenmiş olmalıyım ama evde tahlil sonucum vardı yaaa bak onu sakladımm:))

günaydın selamlar,
bugün dinlenmiş olarak kalktım ama boğzım ağrıyor aksırıp tıksırıyorum oğlanlarda öksürük aynı hep beraber bizde hasta olduk..
zeynam ve beyazmeleğimde hastalardı galiba sizlerede geçmiş olsun..
dün evimi mokk götürüyordu resmen çünki pazar günü gündüzden başladılar gece kerem çok kustular ya.. onlarla ilgilenmekten mutfağa bile değememiştim gecede kerem yeni serdiğim çarşafıma nevresime kustu eşim yüzünden gece gece tartıştık.. oğlan uyandı ağlıyor zaten ağlayınca boğazı kuruyup öksürüyorlar ve kusuyorla al götür içeri dedim kalkamadı benim ayağımdada kaan vardı sonra oğlanda ağlamaktan yatağıma kustu içeri gittiler kaanı yerine koydum yatağı temizledim içerdie yere yine kustu..
kötü bir geceydi pazar gecesi yani..
dünde evdeydi eşim kahvaltıdan sonra hadi gezdireyim sizi yemek yeriz açılırsın dedi çünki ev beter ben çıldırmak üzereyim evi öle bıraktım gittik biraz hava değişimi iyi oldu oğlanlarda açıldı.. dünde biraz resim çektim karışık faceye koydum..
akşamda 10da uyudular mutfağa girdim 12,30da çıktım bütün tencereler batmıştı resmen.. sonra çamaşırlarım astım nevresimler kurumuş onları aldım.. odayı toparladım 2de yattım ama temişz evim diye rahat yattım gecede güzel uyudular dinlendim...

çitoscum Allah kavuştursun..
lavişcim hafta snuda senin annen gidiyormuş şimdiden Allah kavuştursun diyim ben..
başka ne vardı,
derincim güzel çıkmış buğrişko..
kızlar bende çekilişe katılamıyorum size kolay gelsin..

ben 29 şubat cuma günü saat 12.00de test aptırdım hastanede saat 14.00de tahlil sonuçlarımı öğrendim
hamilesiniz daha 3-4 haftalık falan akannehir

3-4 gün sonra birde idrar testi yaptım ve çift çizgi sositososito

7 martta da doktora gittik kesemizi ve nokta kadar bebişimizi gördük hihoyyyt

dünyada yaşadığım en güzel anlar listesinde top 10dalar yani

nazlımeleğim geçmiş olsun yaa canlarım benim

fotolara baktım çook tatlı çıkmışlar hele o uçaktaki hallerine bayıldım kaydirigubbakcemile3

öksürük başladı şimdide benimkinde ne versemki acaba evde mukoralle sekrol vardı öksürük için sanırım iyi gelirmi acep :uhm:

beyazmeleğim çok sağol tatlım hala burunları akıyor.. sekrol bende verdim.. birde dr mukonex verdı peditus la birlikte veriyoruz..bitki çayıda ver i,çerse ben kaç gündür ıhlamur elma kabuğu felan kaynatıyorum elmada ayvada öksürüğe iyi gelirmiş..
fotolar içinde sağol..
bende çok uğraştım hamile kalmak için hep testte çift çizgiyi göreceğim günleri hayal ettim kan testinde hamile olduğum öğrendikten sonra yapmadım ama keşke test yapsaydımda içimde kalmasaydı derim bazen..

bende çoktan gönderdim misafi hatta ben mımırtlama dönemindeyimkaydirigubbakcemile3
beyazmeleğim afiyet olsun..
zeynam sen yemeğe gitmedinmi gitte azcık dinlen bacım..

slm uleynnnnnnnnnnnnnn napiyonuzzz,biz sabahtan uyandik yine uyuduk..

citoscum annen gidiyormus güle güle kavus fistigim.

lavisim seninkide gidicekmis heralde.

o bahsedilen attan bizde var,yilbasinda hediye almistik Deniz`e..daha yeni yeni biniyor ve

hosuna gidiyor..buda resmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…