2008 Kasım Anneleri

kızlar bişey sorcam lazımlık alıcam çünkü buğraya kaka yap hadi diyosun mesala hemen kalkıp zorlanarak yapıyoo:)) delii yaa bende hemen değiştiriyorum aman bi ii oluyo maşallah çocuğumaa :)) o zamanlarda lazımlığa yap diycem bakim ne yapcak.neyse müzikli lazımlık nasıl olur sizce??

günaydın ,evin içi zindan gibi oldu yahu ışık yaktım vallahi ,çok kapalı hava .
reglden konuşulmuş ,biliyomusunuz 1 ay oldu ben hala olmadım ,dr umu aradım geçen gün olur normaldir ,doğumdan sonra görülebilir bu tarz aksamalar ,ama yinede dert ediyosan bi gel bakalım dedi..

çilekcim maşşallah deniz çok tatlı duruyo atının üstünde ..

Derinim uyuyakalmışım öğle arası.Ayyy nasıl uykum var..Galetayı sormuşsun devam etmiyorum canım ya. Duruyo mu boğaz(

Çileğim maşallah Denize.Nasıl büyümüş.Ben de sabah Gülize bu attan bahsediyodum.Ses çıkarıyo mu?

Nazlıcım düzeldiler mi biraz?

arkadaşım kreşine aldı bunlardsan iki tane yakından görme şansım oldu kuyruğunu sallıyo kişniyo at ayak sesleri çıkarıyo kulağına dokununcada ağzını açıp kapıyo bişey yediriyomuş gibi benim çok hoşuma gittiydi ama memo yanımda yoktu bindiremedim aslında götürüp bindirsem
istoçtan 80 liraya almış

zorla oturtmustuk o gün,istemedi ilk anda.

ve sonrasinda hic binmedi smdi yeni yeni tikki tikki diye alip geliyor sallaniyor biraz:)

Sabah işte bunu konuştuk canım.Ben de 80 lira diye duydum.Ama çok güzel:))

80 liraysa kacirmayin alin hemen,cünkü ben 135`e aldim oda indirimdendi yilbasi icin indirime girmisti.

Allammm bizede nasip et tr`de yasamayi yakinda donumuzuda alcak bu gavurlar...

ben kızıma araba alıcam ,üstüne binilip gezilenlerden ,geçen gün kuzenin çocuğunda gördük ,melis kimseye vermedi ,üstünden inmedi çok sevdi ,giderkende ağladı ,bende ondan almayı düşünüyorum ,bu hafta sonu alırım sanırım ..

80 liraysa kacirmayin alin hemen,cünkü ben 135`e aldim oda indirimdendi yilbasi icin indirime girmisti.

Allammm bizede nasip et tr`de yasamayi yakinda donumuzuda alcak bu gavurlar...

ben norvec'ı refah sevıyesı cok yuksek bır ulke olarak bılıyorum canım
sanırım gelır gıder dengesı ıle alakalıdır fıyatlandırmalar da

esımde boyle at falan ıstemıyor
ahtı varmıs akulu araba alacakmıs
mılyar olsa yıne alırım dıyor
ama onun ıcın 1 sene beklemesı lazım sanırım

Gelmeyi düşünmüyor musunuz çileğim?Hep orada mı yaşayacaksınız yoksa?

simdilik esim hic düsünmüyor canim..gitgide yerlesiyoruz buraya,yeni ev planimiz var Deniz okula baslamadan evel.bakalim hayirlisi.

öyle zaten canim gelir gider orantili ama tr ile karsilastirinca ben gicik oluyorum,gecendede yazmistim bi cocuk corabina 8 tl veriyorum bence cok pahali ..

akülülerde harika ama ya yakisir Emir pasayada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…