- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.701
ayy beyazım meleğim aradı sağolsun canuum benim yaaa
gülizcim hadi gözünaydında az vermişin bea çörekotunuda dene derim ben cicim yaa
ben 3 günde verdim 1 kilo
Bu mesajı görmemişim.Sen de selam söyle bizden canım lütfen.Umarım bi problem yoktur(
canım sabah akşam aç karnına çörekotunun çekilmiş halini yiyorsun satılıyor zaten sıcak su ile birlikte içiyorsun
sıcak dediğimde ılık yani içilebilir bi şekilde önce çörekotunu alıyorsun ağzına sonra suyu içiyorsun
slm herkese 3 gündür falan giremiyorum.geçmişi okuyamadım çok olmuş çünkü.
bu sayfadan anladığıma göre eymenin balgam sorunu varmış sanırım.canım ayva yaprağını kaynatıp içine bal koyup içir çok iyi söktürüyo balgamı.içerse tabii ben içiremiyorum çağana.
afiyet olsun tatlım eymenide ye öyle gelkaydirigubbakcemile3
cağancukum niyet ettik vermeye şimdilik 1 kilosunu attık bakalım gerisine allah kerimm..istersen sende verirsin canım be..meleğim afiyet olsun canımm..eymeni benim içinde ye..::)))
ayy beyazım meleğim aradı sağolsun canuum benim yaaa
gülizcim hadi gözünaydında az vermişin bea çörekotunuda dene derim ben cicim yaa
ben 3 günde verdim 1 kilo
az önce thy den bilet aldım kızanlar salı günü antalya ya gidiyoruz allahın izniyle
uçağa ilk defa binicem ya yanımda bulunması gereken bişe var mı
ben oğlana patatesini yedirmeye çalışıyım bakalım hadi inşallah yerde uyur minyatür paşa
Yemezsen zayıflanıyor işte lamı cimi yok.Biz de kocişle diyetteyiz.Bakalım ne kadar sürecek?:))
kızlar numerom değiştii bekliyorum telefonlarınızı özelden
asortiğim senide kaydetmemişim geçende bebişim çaldır beniiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?