2008 Kasım Anneleri

bende çıkıyorum kızlar.çağan uyurken yemek yapayım.gezmeyede gitmek istiyorum ama hava soğuk babamız götürürse gideriz belki.öptüm hepinizi ve bebişleri.

ayy beyazım meleğim aradı sağolsun canuum benim yaaa
gülizcim hadi gözünaydında az vermişin bea çörekotunuda dene derim ben cicim yaa
ben 3 günde verdim 1 kilo

az önce thy den bilet aldım kızanlar salı günü antalya ya gidiyoruz allahın izniyle
uçağa ilk defa binicem ya yanımda bulunması gereken bişe var mı

canım sabah akşam aç karnına çörekotunun çekilmiş halini yiyorsun satılıyor zaten sıcak su ile birlikte içiyorsun
sıcak dediğimde ılık yani içilebilir bi şekilde önce çörekotunu alıyorsun ağzına sonra suyu içiyorsun

Bu mesajı görmemişim.Sen de selam söyle bizden canım lütfen.Umarım bi problem yoktur(

canım sabah cok kısa konustum
slm soyledı
canı bıraz sıkkındı ve okuldaydı cok konusamadım

offf benım de bu ısler canımı sıkıyor
toplantı dundu ama hala kalan enkazı toplayamadım

eve gıttım annem gezmeye gıdıyor oglusa babam bakacak

asortikk bayaann çörekotunu nasıl kullandın yaa bende biraz kullandım ama devam edemedim çiğnemek gerekiyo yaa boğazımı yaktı yaa( işe yaradımı diyosun yani iştahnı mı kesti yoksa bağırsaklarını mı çalıştırdıı bacıım

çörekotu çekilmiş olarak bekletilince içindeki uçucu yağlar uçuyomuuşş etkisi kayboluyomuş yaniii normal çörekotunu her defasında ağızda çiğneyerk ezin diyorlarr o da bi zorrkii

Arkadaşlar bir de elmayla zayıflayanlar var.Akşam yemeğinde bir elma başka bişi yok.Gelinimiz 72 kg dan 56 ya düştü.Tabi aniden değil.Emzirme sonrası dönemde..

Yemeği zevk için yiyenlerdenim ben.Yani çok sevdiğim bişi olsun doysam bile devam ederim.Suçluluk da hissederim.Ama yemekten sonra:))

ben geldimm
öğlen bişey yiyemedim sıpacğım yüzünden:))
şimdi hamburger söledim onu yiyoprum heheheheee:)
asortik ne işin var bu sezonda antalyada şekerim hayırdırrr

hoşgeldin canım
bi deneyeyim bakayım hoş ayvada kalmadı piyasada ama yaprağını bulabilirmiyimki
şu kilo vermek için bahsettiğiniz çörek otunu toz haline getirip balla karıştırıp verirsen bebeğe oda müthiş balgam söker dediler ay bi sürü şey var ama yapacak adam yok

afiyet olsun tatlım eymenide ye öyle gelkaydirigubbakcemile3

cağancukum niyet ettik vermeye şimdilik 1 kilosunu attık bakalım gerisine allah kerimm..istersen sende verirsin canım be..meleğim afiyet olsun canımm..eymeni benim içinde ye..::)))

sizler için Eymen'i de yiyip gelecektim ama malesef uyuyordu kuzucum kıyamadım

ayy beyazım meleğim aradı sağolsun canuum benim yaaa
gülizcim hadi gözünaydında az vermişin bea çörekotunuda dene derim ben cicim yaa
ben 3 günde verdim 1 kilo

ne demek bebeğim her zaman ararım zaten ne zamandır arayacağım kaptırdım kendimi işlere kimseyi arayıp sormaz oldum iyi oldu özlemişim opuyorumnanaktan

az önce thy den bilet aldım kızanlar salı günü antalya ya gidiyoruz allahın izniyle
uçağa ilk defa binicem ya yanımda bulunması gereken bişe var mı

valla defalarca uçağa bindim bana bişey olmuyor sana ne olur bilmem benim karnım acayip acıkıyor uçakta verecekleri yiyecekleri büyük bir hevesle bekliyorum niye öyle oluyor anlamıyorum her defasında aynısı oluyor
ama korkarım falan dersen yanına bir cevşen falan al

ben oğlana patatesini yedirmeye çalışıyım bakalım hadi inşallah yerde uyur minyatür paşa

hadi inşallah yerde biraz midesine de iyi gelir rahat uyur kuşum

Yemezsen zayıflanıyor işte lamı cimi yok.Biz de kocişle diyetteyiz.Bakalım ne kadar sürecek?:))

işte bu kadar dotorum civanım son noktayı koymuş olayın özü burada arkadaşlar öle otları motları yiyipte arkadan pizzaları kolaları götürüyorsan kilo falan verilmez boğazını tutacaksın

kızlar numerom değiştii bekliyorum telefonlarınızı özelden
asortiğim senide kaydetmemişim geçende bebişim çaldır beniiii:)

bu ne arkadaş bugünlerde moda tel no değiştirmekmi valla benimde değiştiresim geldi sırf özelden yazın diye yani kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
derincim gidilmiyor yaa
benim karşımda upuzun bi sahil var ama zaman kalmıyor yaa
bide eve zetan kaçta gidiyorum kii
ama yazın iş bakımından daha rahatımmm
o zman bol bol yürüyeceğim inşallahhh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…