- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.681
KrİkİtosÇum arda da bardakta İÇİyor suyu İlk zamanlar Çok tıkanıyordu ama Şİmdİ alıŞtı bİberonu hİÇ sevmedİ bİzden gÖrÜp herŞeyİ bardakta İstedİ bİzde Öle alıŞtırdık sebat et alıŞır cnm
YAA ÖFF CANIM SIKILDI ÇOK
mert kakasını yapmıştı bi açtım kii gene sarı ve accık cıvık üst azılar çıkmıştı alt azılarda şişmişti çok onlar patlıycak sanırım ama bir yandanda öksürüyor ne yapsam ki ne iyi gelir öksürüğe patates hasladım 1 kaç gün yağlı şeyler yedirmeyim barii
birde benim oğlum biberonu emzik gibi kullanıyor o yüzdende su yu içmiyor hep aynı yerde kahve fincanında veriyorum suyu bu seferde tıkanıyor beceremiyor nasıl içirsem suyu fikri olan var mı?
niye bu kafar yeteneksiz bu tospaaa :sm_confused:
Beyazmeleğim yine de götür.Belki balgam söktürücü verir.Hem yavru hem de siz rahatlayın.Gece uykularınızı bölmesin:)))))))))
benimkide arada söylenir canım ya..bu onların özellikleri anlaşılan..övülmelk istiyorlar herhalde diye düşünürüm ben..oo kocacığım..bitanesin senin dengin yok falan derim, hoşuna gider :)))
meleğim ne oldu ya..geçmiş olsunn..kim hasta
sedacım hoş geldin canım..aynı benim kızda sebinki, gibi..sadece emmek istiyo..bende bıraktırmak istiyom ama bi türlü kıyamıyomm... ben nisan sonu gibi bıraktırmaya düşünüyomm..benimki bi emse iyi bide ısırıyo...-tatlicadiarzu-
günaydınnnn,
dün benim için baya yorucuydu ama akşam her işimi halledip yatınca oğluşlarda gece yormadı beni 10 da kalktık hepimiz keremi zorla kaldırdım yani akşamki kudurukluktan sonra çok yorulmuş kuzum..bugün keyifliyim..
oğluşlarda koltuktaki kızı seyrediyorlar..
çitosum benim oğlanlarda yapıyor onu nasıl engelleyeceğimide bilemedim.. cıss yapma diyorum anlamıyorlar bazı şeylere cici o yapma dedikmi yapmadılar onu denedim oğlum cici yapma yok kerem özellikle ne bulursa makineden tahta kaşıklardan çalıyor bir bakıyorum hemen tv ekranına pat pat.. bizde yeni değiştirdik daha borcu bitmeden tv elimizde kalacak bu gidişle..
eşim duvara asmayı düşündüde biz tayinciyiz ya 3 ay için duvarı delmeyim dedi..
geçmiş olsun kuzuma..bizimkilerde öksürük hala devam ediyor kaanın akıyor burnu ama gece iyi uyudular şükür.. ilk başlarda bizde böyle balgamdan uyuyamıyorduk kusunca rahtlıyorlardı oda hep balgam çıkıyordu..
evet minişin bakışları bile aynıydı ya sabah bile konu ettik bak okızda aynı böyle bakıyordu diye..kız tarafınada sevgiler selamlar olumunekankayizsmile
bizimkide tamir konusunda usta diyebilirm elinden her iş gelir şimdiye kadar hiç tamir için çağırmadık birilerini kendi el atar olaya bende yanında beklerim.. marketlerdede ilk eloktronik sonra tamir takımlarına bakar..
kız benimkide yemekte yapar yeri gelirse temizlikte yapar hani benim lavabom düşmüştü ya çoğunu o temizledi ben ince ayar yaptım.. çok seviyom ben bu adamı ya kıymetini bilimmm..gerçi dün biraz kızdırdı.. evi toparlarken bir mutfak bir odalara koştururken oda oğlanlara tam bakmadı onlarda benim düzelltiklerimi saçıyorlardı kızdım biraz..
maytabım benimkilerde sabah caliou seyrettiler kayuu kayuu diye şarkıda eşlik ediyor yavrum kaanım benim...çok seviyorlar..
birde gece bahçesini seviyoz biz tombili buuular ve apsi deyziiiiyi..
İLAHİ BEYAZMELEĞİM GÜLDÜRDÜN BENİ AL BİZDEN DE O KADAR HEM EMİO HEM OKŞUYO :d
GÜLİZCİM BENCE SENDE BUARALAR BIRAKTIR SICAK HAVALARDA HASTA OLUOLARMIŞ EN İİ ZAMAN ŞİMDİYMİŞ ARDA DA ÇOK FENA YEMEKTEN ÇOK MEME EMİO ZOR YEDİRİYORUM YEMEĞİ ACIKINCA HEMEN MEMEYE SALDIRIYOR BENDE ÇOK YIPRANDIM SÜREKLİ YAPIŞIK GEZİYORUZ
selam kızlaaar benim kocimde çook beceriklidir ev tamir işlerinde ama üşengeçtir bir aydır
yapılacak şeyler var ama ses yok e o zaman napiim ben onu dimi ama neyse
valla beni ne arayan var ne soran nerdesin falan die önceden kk dan arayanım olurdu ama artık tık yok
neyse canınız sağolsun ayrıca msn de konuşmak isteyen bile yok yoksa beni sevmiyor musunuzmafoldumben
sedacım çalış valla iyi gelir benim de mayısta başlıo çalışma hayatım inşallah sorunsuz geçer
yoğurdumu yedim geldimm..15 ünde 1 kilo vermişim..kaldı 4 kiloo
ben çıkıyorum kızlar karnım çok acıktı ımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?