2008 Kasım Anneleri

okudum geçmişi sayfalarca oğlumdanda rahat yok hiçbişiii kalmadı kafada

benim kocada ev işleri tamir konusunda beceriklidir gerçi o yapacak sen arkasından toparla artık ama yinede işe yarıyor elektirik teknisyenliği okumuş adam ama hiç yapmıyor mesleğini okadar üni.okumuş delii bilgisasayar işi yapıyor
ev işlerindede beceriklidir sağolsun bulaşık mak.çok güzel yıkar yerleştirir koltuk halı yı o siler evde aferimm kocama işe yarıyor

benim kociş bildiğiniz bütün ev işlerini benden daha güzel yapar, kızınada çok iyi bakar sağolsun..
,her zamn kendisinide derim. sen benim şansımsın diye..:asigim:

off geldim ama hiç bişey yapamadan geldim kendi doktorunun yeri uzak diye devlet hastanesine götürdüm aman allahım o ne kalabalık öyle heralde herkes hasta orayı gören öle düşünür yani sıra aldık öğleden sonra 15.00 sularında ancak sıra gelir sanıyorum

benim kocişi de anlatmama gerek yok sanırım hepiniz biliyorsunuz artık kaydirigubbakcemile3

sedoş hoşgelmişsen ana evi herkese rahat gelio valla
hoşbulduk asortim gece kapattım karşılaşamadık valla dediğin gibi ana evi çok güzel ama sıkıldı artıkın çalışıcağım için ön alıştırma yapıyorum diorum

oyy başim ağriii yaaaa küçük bebek ve büüyk bebeği uyuttum sonunda aldım laptopu keyif yapıyorum:)))
bu arada sedoş hoşgeldin canımmm
hoşbulduk lavişim
hoşbulduk cnmcım

çitosum valla ardfa da aynı duvar ünitesinin üstüne çıkıp tv ye vuruyor kanal değiştiriyor bazende biz izlerken gidip kapatıyor ve muzip muzip yüzümüze bakıyor çok fena oldular valla

cnm bnm hoşbulduk oğluşun hasta olmuş geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir valla çalıştığıum zaman annemde bana gelicek yazın ardayıda yazlığa götürücek oğluşumu bi haftasonu görücem zor olucak ama mecbur çalışınca böle olucak kışında bende kalır haftasonu evine gider napan herşey onlar için

Kızlar buarada arda çok fena halde memeci oldu birini emerken diğerini açıp oynuyor ikiside dışarda kalsın istio ben yarından itibaren kesmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olucak kıyamıyorum bi türlü ama bu havalarda kesmek iimiş sıcaklarda kesinde hasta oluolarmış yavrum yaaa inşallah çok ağlamaz nasıl atlatıcaz bilmiom maytabım sen önceki oğlanı nasıl kestin memeden yada kesenler anlatın bi bakem

Beyazmeleğim 3 de olsun.Bakalım ne diycek.Az kaldı yaz geliyo.Biraz daha toparlarlar ve bir daha ki kışı daha dirençli karşılarlar..

yavru kuşlarım ben gidiyorum kızımaaa
annem de kızgın biraz bana gideyimde gönlünü alayım barii
öpüyorum hepiniziii

naptın da üzdün anacığını kız :mymeka:

sedoşum benim oğlan kendi isteğiyle bıraktı biliyorsun artık emmiyor ama kendisi gelip bazen memmee diye açtıyor gülüyor şaap diye bir öpüp elleyip gidiyor sanırım küçük bir sapık yetiştiriyorum akannehir

Beyazmeleğim 3 de olsun.Bakalım ne diycek.Az kaldı yaz geliyo.Biraz daha toparlarlar ve bir daha ki kışı daha dirençli karşılarlar..

öyle hayatım öyle allaha şükür yine de oğlum öyle çok hastalanmadı bu kış biz başlarda sadece kulak enfeksiyonundan çektik oda yatarak süt içmesinden kaynaklanıyordu allaha şükür onu atlattık biraz yüksek yastık aldım sanırım onun sayesinde düzeldi onu da doktorumuz söylemişti

öyle grip falan bir kere oldu sanırım oda hemen geçti
boğaz enfeksiyonu böyle öksürük balgam olayını ilk defa oluyor

biz yine kışı pek çok bebeğe göre iyi geçirdik yani çok şükür

zaten şimdide görsen sanki o değil biz hastayız ortalıklarda koşma hevesinde hastanede hiç hasta gibi değil maşallah keyfi yerinde ama arada öksürüyor balgamı var o kadar hatta düşündüm götürmesemmi bir bunun için boşver dedim öğleden sonra da gitmeyelim dedim eşime sonra yine vazgeçtim :uhm:

Oooov Gülizim özendim valla.Benimki yapar yapmasına ama çene de yaptığı işten 2 kat fazladır(
benimkide arada söylenir canım ya..bu onların özellikleri anlaşılan..övülmelk istiyorlar herhalde diye düşünürüm ben..oo kocacığım..bitanesin senin dengin yok falan derim, hoşuna gider :)))

meleğim ne oldu ya..geçmiş olsunn..kim hasta

sedacım hoş geldin canım..aynı benim kızda sebinki, gibi..sadece emmek istiyo..bende bıraktırmak istiyom ama bi türlü kıyamıyomm... ben nisan sonu gibi bıraktırmaya düşünüyomm..benimki bi emse iyi bide ısırıyo...-tatlicadiarzu-

YAA ÖFF CANIM SIKILDI ÇOK
mert kakasını yapmıştı bi açtım kii gene sarı ve accık cıvık üst azılar çıkmıştı alt azılarda şişmişti çok onlar patlıycak sanırım ama bir yandanda öksürüyor ne yapsam ki ne iyi gelir öksürüğe patates hasladım 1 kaç gün yağlı şeyler yedirmeyim barii

birde benim oğlum biberonu emzik gibi kullanıyor o yüzdende su yu içmiyor hep aynı yerde kahve fincanında veriyorum suyu bu seferde tıkanıyor beceremiyor nasıl içirsem suyu fikri olan var mı?
niye bu kafar yeteneksiz bu tospaaa :sm_confused:

günaydınnnn,
dün benim için baya yorucuydu ama akşam her işimi halledip yatınca oğluşlarda gece yormadı beni 10 da kalktık hepimiz keremi zorla kaldırdım yani akşamki kudurukluktan sonra çok yorulmuş kuzum..bugün keyifliyim..
oğluşlarda koltuktaki kızı seyrediyorlar..

çitosum benim oğlanlarda yapıyor onu nasıl engelleyeceğimide bilemedim.. cıss yapma diyorum anlamıyorlar bazı şeylere cici o yapma dedikmi yapmadılar onu denedim oğlum cici yapma yok kerem özellikle ne bulursa makineden tahta kaşıklardan çalıyor bir bakıyorum hemen tv ekranına pat pat.. bizde yeni değiştirdik daha borcu bitmeden tv elimizde kalacak bu gidişle..
eşim duvara asmayı düşündüde biz tayinciyiz ya 3 ay için duvarı delmeyim dedi..

geçmiş olsun kuzuma..bizimkilerde öksürük hala devam ediyor kaanın akıyor burnu ama gece iyi uyudular şükür.. ilk başlarda bizde böyle balgamdan uyuyamıyorduk kusunca rahtlıyorlardı oda hep balgam çıkıyordu..
evet minişin bakışları bile aynıydı ya sabah bile konu ettik bak okızda aynı böyle bakıyordu diye..kız tarafınada sevgiler selamlar olumunekankayizsmile

Seninki de yapıyor mu bilmiyorum.Biz yapı marketlere filan gidince evde olduğu halde inceler hepsini.Yeni modeli çıkmış bundan mı alsam filan der.Ben de saçmalama derim tabii ki.
bizimkide tamir konusunda usta diyebilirm elinden her iş gelir şimdiye kadar hiç tamir için çağırmadık birilerini kendi el atar olaya bende yanında beklerim.. marketlerdede ilk eloktronik sonra tamir takımlarına bakar..

kız benimkide yemekte yapar yeri gelirse temizlikte yapar hani benim lavabom düşmüştü ya çoğunu o temizledi ben ince ayar yaptım.. çok seviyom ben bu adamı ya kıymetini bilimmm..gerçi dün biraz kızdırdı.. evi toparlarken bir mutfak bir odalara koştururken oda oğlanlara tam bakmadı onlarda benim düzelltiklerimi saçıyorlardı kızdım biraz..
maytabım benimkilerde sabah caliou seyrettiler kayuu kayuu diye şarkıda eşlik ediyor yavrum kaanım benim...çok seviyorlar..
birde gece bahçesini seviyoz biz tombili buuular ve apsi deyziiiiyi..

Krikitosum bardakta vermeye devam et.Ben ince belli çay bardağoyla veriyorum.Zamanla alışır.Anıl bayağıdır bardakla içiyo suyunu çünkü suluk fala kullanmak istemedi, halen arada tıkanıyo.

İshali de birkaç güne geçer herhalde.Bir hafta falan sürerse doktorluktur bence.Anılda diş çıkarırken ishal oluyodu.Bi ara biz diyet mama kullandık.Barsak emilimini düzenlemek için. Milupanın bi mamasıydı...Patates iyi gelir.Yiyosa tabi tontiş..Geçmiş olsun..

ıLAHı BEYAZMELEĞıM GÜLDÜRDÜN BENı AL BıZDEN DE O KADAR HEM EMıO HEM OKŞUYO :d
GÜLıZCıM BENCE SENDE BUARALAR BIRAKTIR SICAK HAVALARDA HASTA OLUOLARMIŞ EN ıı ZAMAN ŞıMDıYMıŞ ARDA DA ÇOK FENA YEMEKTEN ÇOK MEME EMıO ZOR YEDıRıYORUM YEMEĞı ACIKINCA HEMEN MEMEYE SALDIRIYOR BENDE ÇOK YIPRANDIM SÜREKLı YAPIŞIK GEZıYORUZ

KrıkıtosÇum arda da bardakta ıÇıyor suyu ılk zamanlar Çok tıkanıyordu ama Şımdı alıŞtı bıberonu hıÇ sevmedı bızden gÖrÜp herŞeyı bardakta ıstedı bızde Öle alıŞtırdık sebat et alıŞır cnm
nazlıcım nasılsın

selam kızlaaar benim kocimde çook beceriklidir ev tamir işlerinde ama üşengeçtir bir aydır
yapılacak şeyler var ama ses yok e o zaman napiim ben onu dimi ama neyse
valla beni ne arayan var ne soran nerdesin falan die önceden kk dan arayanım olurdu ama artık tık yok
neyse canınız sağolsun ayrıca msn de konuşmak isteyen bile yok yoksa beni sevmiyor musunuzmafoldumben
sedacım çalış valla iyi gelir benim de mayısta başlıo çalışma hayatım inşallah sorunsuz geçer

krikotesim geçmiş olsun canımm..bende hep suyu bardakta verdim.ilk başta tıkanıyodu ama artık alıştı..seninkide zamnla alışır.

sedacımm bıraktırsam kıı..kıyamıyom ya..daha doğrusu ben köpek dişlerinide çıkarıversin diye düşünüyomm..ama tabi senin işin daha zor..sürekli birliktesiniz..ben işe geliyomda biraz kurtuluyomm..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…