- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.661
hoşbulduk asortim gece kapattım karşılaşamadık valla dediğin gibi ana evi çok güzel ama sıkıldı artıkın çalışıcağım için ön alıştırma yapıyorum diorumsedoş hoşgelmişsen ana evi herkese rahat gelio valla
hoşbulduk lavişimoyy başim ağriii yaaaa küçük bebek ve büüyk bebeği uyuttum sonunda aldım laptopu keyif yapıyorum:)))
bu arada sedoş hoşgeldin canımmm
hoşbulduk cnmcımGünaydın kızlar.Uykusuz bir gece geçirdik.Anıl defalarca uyandı, anlamadım nedenini.Benimle sarılıp yatmak istiyo.Uykum bölündü defalarca..
Kalimerom şanslı hatunsun valla.Bak ne düşünceli kocan var.Allah mutluluğunuzu artırsın bebişim...
Minecim ve Maytabım günaydın.
Seda gelmiş gece.Hoşgeldin canım..
çitosum valla ardfa da aynı duvar ünitesinin üstüne çıkıp tv ye vuruyor kanal değiştiriyor bazende biz izlerken gidip kapatıyor ve muzip muzip yüzümüze bakıyor çok fena oldular vallaHerkese günaydınnn..Yorucu bir gece geçirdim.Eşim nöbetçiydi ve batu beni çıldırttı.
Ya kızlar benim oğlan televizyona vuruyor çok fena.Eline ne geçirirse koşuyor tvye vurmaya.Yani öyle tv izleyip onunla ilgilenmemezlik gibi bir durum da yok çünkü tv kapalıyken de aynı şeyi yapıyor.Dün oyuncak oynuyoruz batuyla güzel güzel oynarken eline alıyor bir oyuncağı koşuyor tvye doğru deli gibi.Üstelik bunu alt katta yapmıyor çok fazla üst kattaki tvye yapıyor daha çok üstelik üst kattaki lcd ve ekranı yumuşak patlatıcak diye ödüm kopuyor.Susuyorum olmuyor,küsüyorum olmuyor,anlatıyorum olmuyor,kızıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.Ki batu öyle vurma meraklısı olan bir çocuk değil.Napcam bilmiyorum?
günaydın canlar yine kötü bir gece geçirdim malesef oğlum balgamı hala tam olarak atamadığı için rahat uyuyamıyor sık sık uyandı yine dün geceye göre iyiydi ama yine de zor geçti salak gibiyim artık halbuki dün 23.00gibi onu yatırır yatırmaz uyudum ama gece uykusunu tam almayınca böyle oluyor işte
Sedoşum hoşgeldin fıstığım daha sık gel özletme kendini valla sizlerden okuyunca bende hevesleniyorum bi ana evine gideyim orada kalayım birhafta falan ama anam bizde ayol hergün çocuk bakmaya geliyor kadıncağız akşam evine gidince dinleniyor ben şimdi desem biz oraya geliyoruz diye sevinir ama onların evi sobalı Eymen iki dakka durmuyor içeri dışarı girip çıkıyor artı oradan işe gelip gitmesi zor oluyor çünkü uzak neyse sabah akşam problem olmazda öğle arası yetmez mesela gidemem
Nazlımeleğim dimi saçların kıvırcıklığı falan bakışlar aynıben çok benzetiyorum birbirlerini ehh kaynanada beğendiğine göre bu işi yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kız tarafının bişeyden haberi yok ben kendi kendime gelin güvey ettim herkesi
yavru kuşlarım ben gidiyorum kızımaaa
annem de kızgın biraz bana gideyimde gönlünü alayım barii
öpüyorum hepiniziii
Beyazmeleğim 3 de olsun.Bakalım ne diycek.Az kaldı yaz geliyo.Biraz daha toparlarlar ve bir daha ki kışı daha dirençli karşılarlar..
benimkide arada söylenir canım ya..bu onların özellikleri anlaşılan..övülmelk istiyorlar herhalde diye düşünürüm ben..oo kocacığım..bitanesin senin dengin yok falan derim, hoşuna gider :)))Oooov Gülizim özendim valla.Benimki yapar yapmasına ama çene de yaptığı işten 2 kat fazladır(
meleğim ne oldu ya..geçmiş olsunn..kim hastaoff geldim ama hiç bişey yapamadan geldim kendi doktorunun yeri uzak diye devlet hastanesine götürdüm aman allahım o ne kalabalık öyle heralde herkes hasta orayı gören öle düşünür yani sıra aldık öğleden sonra 15.00 sularında ancak sıra gelir sanıyorum
benim kocişi de anlatmama gerek yok sanırım hepiniz biliyorsunuz artık kaydirigubbakcemile3
sedacım hoş geldin canım..aynı benim kızda sebinki, gibi..sadece emmek istiyo..bende bıraktırmak istiyom ama bi türlü kıyamıyomm... ben nisan sonu gibi bıraktırmaya düşünüyomm..benimki bi emse iyi bide ısırıyo...-tatlicadiarzu-Kızlar buarada arda çok fena halde memeci oldu birini emerken diğerini açıp oynuyor ikiside dışarda kalsın istio ben yarından itibaren kesmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olucak kıyamıyorum bi türlü ama bu havalarda kesmek iimiş sıcaklarda kesinde hasta oluolarmış yavrum yaaa inşallah çok ağlamaz nasıl atlatıcaz bilmiom maytabım sen önceki oğlanı nasıl kestin memeden yada kesenler anlatın bi bakem
çitosum benim oğlanlarda yapıyor onu nasıl engelleyeceğimide bilemedim.. cıss yapma diyorum anlamıyorlar bazı şeylere cici o yapma dedikmi yapmadılar onu denedim oğlum cici yapma yok kerem özellikle ne bulursa makineden tahta kaşıklardan çalıyor bir bakıyorum hemen tv ekranına pat pat.. bizde yeni değiştirdik daha borcu bitmeden tv elimizde kalacak bu gidişle..Herkese günaydınnn..Yorucu bir gece geçirdim.Eşim nöbetçiydi ve batu beni çıldırttı.
Ya kızlar benim oğlan televizyona vuruyor çok fena.Eline ne geçirirse koşuyor tvye vurmaya.Yani öyle tv izleyip onunla ilgilenmemezlik gibi bir durum da yok çünkü tv kapalıyken de aynı şeyi yapıyor.Dün oyuncak oynuyoruz batuyla güzel güzel oynarken eline alıyor bir oyuncağı koşuyor tvye doğru deli gibi.Üstelik bunu alt katta yapmıyor çok fazla üst kattaki tvye yapıyor daha çok üstelik üst kattaki lcd ve ekranı yumuşak patlatıcak diye ödüm kopuyor.Susuyorum olmuyor,küsüyorum olmuyor,anlatıyorum olmuyor,kızıyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım.Ki batu öyle vurma meraklısı olan bir çocuk değil.Napcam bilmiyorum?
geçmiş olsun kuzuma..bizimkilerde öksürük hala devam ediyor kaanın akıyor burnu ama gece iyi uyudular şükür.. ilk başlarda bizde böyle balgamdan uyuyamıyorduk kusunca rahtlıyorlardı oda hep balgam çıkıyordu..günaydın canlar yine kötü bir gece geçirdim malesef oğlum balgamı hala tam olarak atamadığı için rahat uyuyamıyor sık sık uyandı yine dün geceye göre iyiydi ama yine de zor geçti salak gibiyim artık halbuki dün 23.00gibi onu yatırır yatırmaz uyudum ama gece uykusunu tam almayınca böyle oluyor işte
Nazlımeleğim dimi saçların kıvırcıklığı falan bakışlar aynıben çok benzetiyorum birbirlerini ehh kaynanada beğendiğine göre bu işi yaparız biz kaydirigubbakcemile3 kız tarafının bişeyden haberi yok ben kendi kendime gelin güvey ettim herkesi
bizimkide tamir konusunda usta diyebilirm elinden her iş gelir şimdiye kadar hiç tamir için çağırmadık birilerini kendi el atar olaya bende yanında beklerim.. marketlerdede ilk eloktronik sonra tamir takımlarına bakar..Seninki de yapıyor mu bilmiyorum.Biz yapı marketlere filan gidince evde olduğu halde inceler hepsini.Yeni modeli çıkmış bundan mı alsam filan der.Ben de saçmalama derim tabii ki.
okudum geçmişi sayfalarca oğlumdanda rahat yok hiçbişiii kalmadı kafada
benim kocada ev işleri tamir konusunda beceriklidir gerçi o yapacak sen arkasından toparla artık ama yinede işe yarıyor elektirik teknisyenliği okumuş adam ama hiç yapmıyor mesleğini okadar üni.okumuş delii bilgisasayar işi yapıyor
ev işlerindede beceriklidir sağolsun bulaşık mak.çok güzel yıkar yerleştirir koltuk halı yı o siler evde aferimm kocama işe yarıyor
YAA ÖFF CANIM SIKILDI ÇOK
mert kakasını yapmıştı bi açtım kii gene sarı ve accık cıvık üst azılar çıkmıştı alt azılarda şişmişti çok onlar patlıycak sanırım ama bir yandanda öksürüyor ne yapsam ki ne iyi gelir öksürüğe patates hasladım 1 kaç gün yağlı şeyler yedirmeyim barii
birde benim oğlum biberonu emzik gibi kullanıyor o yüzdende su yu içmiyor hep aynı yerde kahve fincanında veriyorum suyu bu seferde tıkanıyor beceremiyor nasıl içirsem suyu fikri olan var mı?
niye bu kafar yeteneksiz bu tospaaa :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?