2008 Kasım Anneleri

kız safiş doğru sölüyon kabul ediyosda mesajlar amacını aşmadı tamda gediğine oturdu :roflol:
ama sen öle diyorsan boynumuz kıldan ince susarız kalbimize gömeriz kaydirigubbakcemile5
seviyoruz eni safişimmm a.s. :enbuyukkk:

bizde bugün kayınvalidemin bir akrabasının oğlu askere gitti ona allah kavuştursuna gittik :)) kaynanam beni aradı ,bi kek yap ta götürelim diyo ,hadi kendin yapamadın ,kazık kadar kızın var ,hadi o da yapmadı ,yan dairende gelinin var ,benden niye istiyosun kadın ,bebeğim var benim ,belki durmuyo ,belki müsait değilim ,neyse bişey demedim yaptım artık ,götürdük ,birazda oturduk geldik ..

kızım senin kekini beğeniyo anlamıyonmu delü :))
onlar açık açık diyemezler böyle ima ederler sen anlııcan işte ne demek istedi aynı fabrika çıkışı bunnar
eline sağlık kuzumcumcum

ayy bu nihalde ne kadar kıl yaa deli etti beni amma behlül delisiymiş
zeynam çok sevindim canım ya hayırlısı olur inşallah tatlım
safiş kusura bakma ya artık bu konularıda konuşamaz olduk
bi msn toplantısı yapalım bare

cok sevindim fistigim,herseyin hayirlisi olur insl.abin ve yeni gelininiz icin..

bakalim yarin nasil fistik olcan,foto isterim ona göre..

valla bravo iyi gelin diye buna derim ben,Alllaam banada nasip etsin sen gibi gelinden..

uleyynn başım ağrıyo
acaba kaç tane kurtcuk var burnumun derinliklerinde ıyykkkk sempatiksalakcinni

üff ne kurtcugu bea gece gece huylandirma beni..

Günaydın canlarım.Kimsecikler yok.Haftanın son çalışma gününde tükanı ben açıyım.Dün gece Anıl yine uyutmadı anneciğini.Sanırım onu terkettiğimi filan zannediyo.Gece 10,30 da yatırdım.Saat 1,30 da uyandı ama biraz mızırdanıp daldı.1 Saat sonra uyanıp ayağa kalkmış anne gee diye bağırıyo.Gittim yanına yattım.Daldı kalktım odama geldim.Yine mızırtı , anne gee mama.Mama yapttık beraber 2-3 ölçek içti uyudu. Yarım saat sonra yine aynı şey.Bağırıyo anneeee(Kalktım, oğlum yat artık , bana da yazık , çabuk eee yap dedim.Yatış o yatış.Sabah da uyandıramadım.Bir haftadır böyle..

gunaydınn
cok uykum var cokk
gece oglumdan benım kulak ıstıkametıme super bır ucan tekme yedım
kulagım cok agrıyor
acımla kocıse sardım cocugu alıyorsun yanımıza dıye

neyse cılegım benım sayfam acık kalmıs ama ben sayfayı tekrar okumadan hemen cıktım canım

zeyna hem gecmıs olsun hem de hayırlı olsun canım
cok sevındım abın ve yengen ıcın

yasmın canım sanırım benım oglumda da terkedılmıslık hıssı olusuyor
cunku gece kalkmıs yatagında ayaga ve bıze cok sessız bır sekılde seslenıyormus
esım gormus hemen alıp sarılmıs emmek bıle ıstemeden uyumus

Sanırım öyle canım ya.Dün annemlere gittik.Kuzenlerini çok seviyyun odaları var orda. Hemen oraya dalıyo.Ama sık sık salona gelip anne diyo.Yavrum burdayım diyorum tekrar oyuna gidiyo( Nasıl üstesinden gelecez?Geceleri sarılıp uyumak istiyo.Ben uyuyamıyorum.Babasıda gece mesaisinde 1 haftadır.Valla kafam kaldırmıyo canım ya..bilmiyorumkismile

canım nasıl olacagını ben de bılmıyorum ama her daım yanında oldugumuzu hıssettırmemız gerekıyor sanırım

allah yardımcın olsun cok zor gece tek basına ılgılenmek
allahtan hafta sonuna geldık artık dınlenırsın bıraz

günaydın kızlar
off çok tehlikeli bi mikroskobik oldu bu yaa
sesine uyandım daha doğrudu para sesine uyandım şıkır şıkır nooluyo nen diye bi kalktım masaya oturmuş abisinin kumbarasını almış beşiğin yanında masa sandalye abisinin yatağı ve abisinin yatağının ayak ucunda doılabı var oraya gitmiş kumbarayı almış geri dönmüş masanın üzerine oturmuşpara sayıyo çok korktum onu öyle görünce
beşiğine bıraktımnasıl çıkıyo diye allahım öyle tehlikeli çıkıyoki oraya heran kafa üstü düşmesi işten bile değil poffffffff

kıyamam yaa bi lokmalar ama korkuları var demekki onlarında

Ya Maytabım yutar filan.Kumbaradan düşürmüş mü parayı?Biz evde tehlikeli şeyleri kaldırdık.Benimkinin tırmanacak biyeri yok şükür.Ama her gece yatmadan heryeri kontrol ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…