- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.961
[B .!.:krıko canım bu halınle agır ıslere gırısme bence[/B]
dıkkat etmen lazım
Deniz pasa parmagini kesti aciyoooooo diye geldi yanimanasi lbi cocuk anlamiyorumyaa puffffffffffffffff
okı mı dusmu ben kacırmısım yaaa
gecmıs olsun
krıko canım bu halınle agır ıslere gırısme bence
dıkkat etmen lazım
beyazmelek 2008 kasım annelerı turkıye bulusması derken sen cılek ve elıfsevde'yı neden dıslıyorsun bakemm
(pek bır mıkser gordum kendımı gorumceklerden mı bulastı nee)
Kalimerom ne buluşması canım yabilmiyorumkismile
Yasminim bütün kasım anneleri buluşuyoruz geliyon mu zemuszemus
bu arada çekilişe daha fazla katılan olmayacak sanırım artık yapsaydık bari sayı yetmez mi dersiniz :uhm:
Eylül gelseydi de bugün yapsaydık çekilişi
Çekilişi evet bugün yapsaydık.Bayadır söylüyoruz, herkesin haberi vardıraklinialirimsmile
bende varım çekilişe myseverde katılır büyük ihtimalle kızlar onuda ekleyin beyazmeleğim nerede buluşuyoruzzzz ortak nokta neresi kuzum
Asortie, beyazmelek, cilekk, derinxby, gulizgul, yasmin.28, zeyna
selam kızlar internet sabahtan beri açılımıyoo patladım sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi şimdide belimin ağrısından ağlıyom
merti ağayımda sallıyorum bide off uyududa yatırayım şunu
beyazmelek yazından çok etkilendim benim de eşim babasını 7 yaşında sünnet düğününden birgün önce kaybetmiş o yüzden oğlunun sünneti konuşulunca gözleri dolar aşkımın
eymenin 16.ay dönümü kutlu olsun 16.yaşınıda sağlıkla karşılayın inşallah
oki mi düştü oyy kıyamam ben güzel kızımaa koltukların alçakta ya sapişim senin tırmanıyo veletler inşallah olmaz birdahaaa
slm kızlar nasılsınız bakem zayıflamadan falan bahsedilmiş bende bu haftasonu kesicem memeden ve pazartesiden itibaren diyetteyim akapunktur taktırmayı düşünüyorum çünkü son bir aydır doymak bilmiyorum resmen emzirmektenmidir başka bişeydenmidir bilmiyorum en azından akupunktur birazda olsa doygunluk hissi veriri die düşünüyorum hedefim 62-63 yani 8 kilo falan vermem lazım
KK Pro ÜyeAsortie, beyazmelek, KK Pro Üyegulizgul, krikitos, KK Pro Üyeyasmin.28, KK Pro Üyezeyna+
piroşum nasılsın sonunda karşılaştıkbu çekiliş olayınıa ayrı bir topik açtınızmı cnmcım
beyazmelek turkıye bulusması tertıp edıyor
beyazmelegım 4 yıldır onların ıcındeyım ya huyundan ya suyundan dı mı canım
cılegım gecmıs olsun canım kuzuya
bende varım çekilişe myseverde katılır büyük ihtimalle kızlar onuda ekleyin beyazmeleğim nerede buluşuyoruzzzz ortak nokta neresi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?