2008 Kasım Anneleri

okı mı dusmu ben kacırmısım yaaa
gecmıs olsun

krıko canım bu halınle agır ıslere gırısme bence
dıkkat etmen lazım

beyazmelek 2008 kasım annelerı turkıye bulusması derken sen cılek ve elıfsevde'yı neden dıslıyorsun bakemm
(pek bır mıkser gordum kendımı gorumceklerden mı bulastı nee )

lavinyacım alllah kovuştursun anneciğini şimdi sana çok zor gelcek annesin güvendiğin kişi bakıyordu kızına nede olsa şimdi kim bakıcak tatlım

deniz paşaya geçmiş olsun cd le falan mı kesti çilekçim bizimkide buluyo cd leri kesiyo bazen elini nereye kaldırsam babası olmayacak yere koyuyor nede olsa

[B .!.:
krıko canım bu halınle agır ıslere gırısme bence[/B]
dıkkat etmen lazım

doğru diyon miniğim ama bende bu dağınık pis koca varken benim 1gün dinlemem bile fazla üstüne birde aynı babası gibi büyüyen bir oğlum var gelecek dahada yorucu :bbo:

cumartesi doktora gidicem sabırsızlıkla bekliyorum neler diceğini :CüvCüv:

merti uyuttum bende accık yatayım yoksa bu bel ağrısı geçmez içime döküyor resmennn offffffff

piroşta atıyo o şekilleri küpün içine atamadığı olursa çok sinirleniyo ama zilli:) bayada bişey söylüyo geçende komşunun kızı almıycam seni diyo piroşta all beni diye bağrıyo kıza:)

çileğim geçmiş olsun deniz paşaya

hee valla bende seni pek bi mikser gördüm neden dışalayayım ben onları Türkiye buluşması derken Türkiyedekilerin buluşmasını kastetmedimki tüm kasım annelerinin Türkiyenin herhangi bir yerinde buluşmasını kasettim orta bir yerde :lepi:

Krikocum dikkat et bencede kendine içindeki bebişe de yazık
inşallah doktorun da iyi şeyler söyler

Yasminim bütün kasım anneleri buluşuyoruz geliyon mu zemuszemus

bu arada çekilişe daha fazla katılan olmayacak sanırım artık yapsaydık bari sayı yetmez mi dersiniz :uhm:
Eylül gelseydi de bugün yapsaydık çekilişi

Siz kutuplarda deyin yine gelirimkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Çekilişi evet bugün yapsaydık.Bayadır söylüyoruz, herkesin haberi vardıraklinialirimsmile

ayy kıyamam öyledir inanırım yaa allah vermesin çok zor

sağol hayatım bu yazıları yeni gördüm opuyorumnanaktan

ha gayret bebişim verirsin taş gibi hatun olursun ki zaten öylesin

piroşum nasılsın sonunda karşılaştık bu çekiliş olayınıa ayrı bir topik açtınızmı cnmcım

açtık canım piroşa sormuşun ama o yazana kadar bende yazayım aylara göre genel paylaşım ana sayfasında anneler sosyal aktiviteler sayfasının içinde şimdi yazdım geldim bende

beyazmelek turkıye bulusması tertıp edıyor

beyazmelegım 4 yıldır onların ıcındeyım ya huyundan ya suyundan dı mı canım

cılegım gecmıs olsun canım kuzuya

ee yani canım üzüm üzüme baka baka kararırmış ama bu kadar karardığın yeter uzak dur bence kaydirigubbakcemile3

veee hadi Eylülü bulalım çekilişi yapalım bugün haftaya yapalım demiş ama bende salı yapın diye yazdım bencede bugün yapalım yaa beklemeyelim pazartesi hediyemi alırım ben,sizlerde hafta sonu alırsınız çalışanlar için iyi olur bugün

saolun fistiklar gecmis olsun dilekleriniz icin.cd kesti elini,kaldiriyorum buluyor ilginc bi cocuk anlamadim gitti.

papagan gibi herseyi söylüyor alemyaa ..uyuttum yemegimi yapti mcayimi aldim geldim,biraz uyusada keyif yapsam bende.

sağol beyazmeleğim bnm sende çok güzelsin hade tekrar haydi birlikte zayıflayalım topiğine davet ediyorum başlamak isteyenlere ben pazartesi start veriyorummmm çekilinnnnn incecik bi hatun geliooooooooooooooo

kızlar Eylülle konuştum hatun görümcesiyle temizlik yapıyormuş evde bir saatte kadar gelecek yapalım bugün dedi çekilişi hazırlayacak hihoyyyt
zaten az kişiyiz çabuk biter dedi bencede öyle herkes en azından hafta sonu hediyesini alır ara fazla açılmamış olur vereliniortak

amanın zeynam yok yalnız, çitosumda yok heralde küsmesinler bize :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…