2008 Kasım Anneleri

şu şekilli tahta parçalar varya kovalı hani deliklerden atıyosun onları varya sorunsuz atıyoo biizmki hayret ettim:)) birkaç gündür sıkı çalışmış gündüz ananesiyle şimdi becerdi.yapamadığı zaman onlarla oynamakta istemiyodu ama şimdi yapıyorya sürekli bize gösteri yapıyo allahım yaaa:))konuşma konusunda da öyle henüz tam beceremiyo herşeyi söylemeyi ama bişeyler diyo işte üstelersen yok öyle değil böyle söyle falan diye inadına söylemiyo hatta konuşmuyo bi daha.yani bunları devamlı yüreklendirmek gerek şımartılmak istiyo sıpalar.biz evde ne varsa sayıyoruzz işte ben diyorum o diyo sırayla ama yanlış deyip tekrarlamak yok neyse ne işte ilerde düzeltirr.

çağancım 5 parmağın 5i bir olmadığı gibi her çocukta aynı değil hattakardeşler bile:)
örnek memo ve fatih kardeşler fatih 15 aylıktı şakır şakır konuşurdu 18 aylıktı öyle cümleler kurardıki aklımız durur ağzımız açık kalırdı ve hiç susmadı ehehhehheh
ama memoya bakıyorumda herşey yarım çocukta babaya babbb annene annnnnnn kayuya kaaaayyyy kakaya kakkkk bi uzun kelimesi atta atta naninaa işte :))
sonundaki naninada sevinç anlamında sanırım hihoha gibi bizimtabirle :))
yani tırnağının ucu bile benzemedi abisine
fatih 6 aylıktı anakucağında oturuyo arkadaşım vardı fatihten 40gün büyük çocuğu var şimdide aynı sınıftalar zati neysem bende babamla konuşuyodum ben baba dedikçe baba baba del del diyodu arkadaşımın gözler faltaşı tabii yani anla o zamandan belliymiş hiç susmayacağı

derincim valla cümle kuruyo şaşırdım kaldım.kucağıma aldım cicicimeyi babanneme gitcem dedi bana.sonra yiyicek bişeyler getirdi annesi bende masma yicem dedi.şok oldum kaldım.maşallah allah nazardan korusun çok güzel konuşuyo.yenge amca çağan ne dersen oda söylüyo.

Ya her çocuk farklıdır.Cümle kurmak için erken bencede.Ama bazen Anıl dede dittiii diyo ama ayrık düşünüyorum ben.Tesadüftür diyorum..

evt aynen yasmin geçen gün buğra da baba ditti dedi ama gözümün içine bi değişik baktı sankii acaba mı dedimm arada yapıyorlar:))

hoşbulduk canım.haklısın valla o zamnda bi sussalar deriz.

günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim

harıka gorunuyorsun canım
ben nıkahta cekılmıs son halınden ıstıyorum foto

cok uzuldum canım
etkılenıyorum bu tarz yazılardan
allahım kımseye yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…