- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.921
canım sıkılıyor akannehir
Ne oldu tontişim.Nikah zamanına kadar vakit geçmez. ondan mı kııı?
Derinim büyüdüklerine inanamıyoruz belki de:))
Çaganım hoşgeldin.Merak etme hepsi konuşacaklar.Hatta birkaç sene sonra bu ne gibi sorularından bıkacaz:))
günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim
BABAYA MEKTUP
2 yaşımda bırakıp gittin beni. Neden bilemem, belki toprak daha az yoruyordu seni. Yavaş yavaş büyüdü bıraktığın velet. Kocaman adam(!) oldu. Görünürde normal, ruhunda ise büyük bir yara var. Ah be babacım, mezarına bile gelemiyorum, utandığım için mi yoksa kızdığım için mi bilmiyorum. Hayatta her şeyin bir sebebi var mıdır? Yüklemek istemiyorum eşcinsel halimin sorumluluğunu omzuna. Ama sen olsaydın yanı başımda, 7 yaşımda bisiklete sen bindirseydin beni. Berbere sen götürseydin, veli toplantılarında sen olsaydın keşke... Ne başarımı gördün, ne de düştüğümde yanımdaydın babam. Okulda öğretmen herkese babasının mesleğini sorardı, sıra bana geldiğinde "Vefat etti." derdim. O anda sınıfta oluşan o sessizlik, beni benden ederdi. Ölümün sessizliğini herkes bilirdi... Belki sen olsaydın yanımda, ruhumdaki bu yara olmazdı babam. Belki sen olsaydın yanımda, ben de baba olabilirdim bir gün...
itiraf.com'da 23 yaşında gencecik adamın biri yazmış mahvetti beni mafoldumben
tünaydın arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?