• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selamlar,
babamız evde yine oğlanları uyuttuk oda arabayı temizleyecekmiş indi aşağıya bende ev itoparlayıp daldım buraya nasılsınız..
geçmişe bakmadım daha hasta olanlara geçmiş olsun..

dün gece biz kerem beyden dolayı oturduk tv seyrettik 4,30dan 6ya kadar gece bir mızırdandı süt verdim almadı emziği düşmüş onuda verirken bir başladı ağlamaya susmuyor içeri geldik arada bişeyleri gösterince susuyor sonra kaldığı yerden başlıyor ağlamaya yalandan ağladığı belli iki kere ufak bırtladı gazımı var dedim yok istedi,ği elinde olunca gülüyor sonra dudurken başlıyor ağlamaya Allahtan kaan uyanmadı.. totoşum gece hiç yormadı bir yatarken süt verdim babamız tazelemiş bitince birde sabah 7de nasıl sevindim ama uykusuzdum erken kalktılar ne oluyor ya bu 2 yaş sendromu felnmı..
geçen sizlerden birinin kuzusuda böyle yapıyordu..
az önce bir arkadaşımla konuştum benim oğlanlardan bir yaş büyük oğlu var hala geceleri aynı süt emme devam ediyormuş gündüzde hareketli olunca sürekli peşindeyim çok yoruyoır sen nasıl idare ediyon diye soruyor alışmasına alıştım sorunum o değil artık benimde buınlar gittikçe kudurklaşıyormuş baksanıza işimiz iş yanii.

Piroşum sanırım iki kelimelik cümleler normal oldu.Yaw konuşacaklar artık iyice bunlar...

evet cnm artık bıcır bıcır konuşmalarını bekli,yoruz:)

piroşum nasılsın sonunda karşılaştık :D:D:D bu çekiliş olayınıa ayrı bir topik açtınızmı cnmcım

sedoşum evet karşılaştık sonunda kuşum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...51265-2008-kasim-anneleri-bahar-cekilisi.html
çekiliş burda cnm

ee tabi kızlar büyüdükçe dertleri de büyüyor derler yaa o hesap aman napalım sağlıkları huzurları yerinde olsunda ben böyle şeylerine razıyım artık
ee tabi dellendiğim zamanlar olmuyor değil isyan noktasına geliyorum ama uykuya dalınca herşeyini unutuyotum iyiki doğurmuşum seni diyorum

sedoşum aradım meşgule attın ne iş Arda'nın yanında mıydın? Uyanmamıştır inşallah neyse okumuşundur burada da gelecekmiş bir saate kadar

beyazcım ben aşşağıdayım arda yukarda uyuyo ama çıkıcam şimcik uyanmak üzeredir sen haber verirsin cnm bnm bana telden kim kime çıkmış ok
piroşummmm baktım topiğe sağol cnm bnm

kızlar ben kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum arda uyanır şimdi görüşürz beyazım çekiliş haberini bekliorum
eylül kızzz hade buldun görümceyi temizlettir evi :D:DD:D:

sedoş hobulduk canım sağolasın alıştım bıdıklara bazen uyuduklarında felan ev sessizleşince yadırgıyorum arıyorum kudurukları.. öyle böyle büyüyecekler, bizde peşlerinden hep koşturup duracağız....

sedoş haoşgeldin güle güle beyaz melek heryere yetişion maşallah

bana niye güle güle dedim yavrukuşum benim bi yere gittiğim yok :lepi:

ohh benim de arkadaşım geldi öğrenciler falan hepsi kaynaştı ama arkadaşım oriflame rujum kremim falan vardı siparişlerimi getirmiş pek sevindim zemuszemus

Kızlarr ben geldim
asortiğimin kargosu ulaştıı
içinden neler çıkmadı nelerr:)
bu arada annem yarın gidiyor çok moralsizim
ama napalım alışıtık artık
rabbim ömürler versinnn:(
nasılsa kavuşuruz

Ay ben neden böyle oldum.Normalde metanetli ve sakin bir insanım ama bugün çok fenayım.Ya kötü bişi çıkarsa diye aklımdan çıkmıyor?

Lavişim fotoda göstersen bebişim.Merak ettim:((

Çitosum üzülme canım ya.Ortada bişi yok canını sıkıyosun.Doktorlar böyle olur mu.Kızarım baaak:))

Back
X