• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

safişim geçmiş olsun kuzuya düşmüş sanırım
offf offff benim o düşmelerden aklım gidiyor valla kazasız belasız bi kendilerini kurtarsalardı ne güzel olacak :Saruboceq:

ayy durucuk mu düşmüşş en korktuğum şey yaa off geçmiş olsun safiyecim:))

eymenin 16.ay dönümü kutlu olsun 16.yaşınıda sağlıkla karşılayın inşallah

oki mi düştü oyy kıyamam ben güzel kızımaa koltukların alçakta ya sapişim senin tırmanıyo veletler inşallah olmaz birdahaaa

maytabım üzüldüm yaa hayırlısı olsun gerçekten.. sanada geçmiş olsun bu arada..

meleğim eymen paşaya maşallah canım benim...nice yaşlarına olsun inş.

safişim çok geçmiş olsun.. okişe üzüldüm.. öptüm tatlışı..

canım bizimkilerde öyle konuşmuyorki.. anne baba gel git ver felan diyorlar.. kayuu diyorlar şarkıda eşlik ediyor kaan..yeni yeni baba geldi diyorum geldiii diye kapıya koşuyorlar elindeki bitince bitti diyorlar..kaç ydır dedeye tel açıyoruz yalandan hep dede derdi gerisi mcır mıcır bişeyler sayardı kaan.. şimdi yeni dede mama diye sayıyor..
normal yani ama bazen kız çocukları daha atak oluyor bu konularda..

bizimde var her biri ayrı ayrı kutu amacını aştı bir araya getireyimde bir daha deneyim bende barii.. elinde bir kapak olsun hemen şişe arıyor kapatmaya çalışıyor geçen oyuncağın bir yerini kırmışlar elinde kalmış kaanın hemen yerine geri taktı tabi durmadı bu konularda kaan daha önde kerem çoşkun biraz..

sağol yasminim aynı anda ağladıklarıda oldu beni çok dellendirdiler ama şimdi en azından bir laf dinliyor biri kuduruyor Allahım yardımcı oluyor gerçekten..
odaları ayrı değil malesef hala bizim odada beşikte yatıyorlar.. evden yaza çıkacaz ya odalarını o zaman ayıracağım ama yine ikisi bir arada olurlar.. bu gece işde kerem çoştu çok ağladı kaan çok derin uyuyordu duymadı beni hiç yormadı gece..bazende uyandırıyorlar en ufak sesle idare ediyoruz anlayacağın..

Teşekkür ederim canlarım..Hiç durmuyorki yerinde :emir_bebek:
Eymenimin ve tüm 5 Kasım da doğmuş minnoşlarımızın 16. ayı kutlu olsun,nice aylara,nice yaşlara inşallah hep beraber opuyorumnanaktanDuru Okyanusunki de yarın,6 sında doğan başka bebeğimiz yok,biz kızımla tekiz zemuszemus

Benimki de öyle cümle filan kuracak gibi durmuyor yakın zaman içinde.Hala bildiğimiz bir iki basit kelimeyi söylüyor,en çok ve en net söyledikleri de mama ve baba

Ben yinekaçıyorum,hiç yazdırtmıyor bu kız artık bana ya kaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım çekilişiniz bizde hediyelere bakar avunuruz biraz ters zamana gelmeseydi katılırdım kesin artık bidahakine inşallah

kızlar ben geldım.ama p.tesı ye kada gıremeyebılırm malum kocısım geldı.hafta sonu gezcez ınsallah havada pek yagmurlu ama yıne de mert ıcın mecburen cıkarız.cekılıs ne oldu kızlar.

yağmurum buradan da yazayım diğer topiğe gitmezsen çekilişimiz oldu canımcım ben sana alacağım özelden bilgilerini gönderirsen sevinirim özellikle tel no lütfen

aneeeee kızzzzzz melegım canım cok sevındım ya valla gecenkınde dedıydım ama bak bunakısmetmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çekilişiniz olmuş kızlar..
hadi bakalım sıra hedaye beğenmede.. kolay gelsin size şimdiden..

hayırlı olsun canım çekilişiniz bizde hediyelere bakar avunuruz biraz ters zamana gelmeseydi katılırdım kesin artık bidahakine inşallah

sağolun canlarım sizlersiz bir yanımız eksik kaldı elbette ama olsun inşllah süpper bir yaz çekilişi yaparız katılım tam olur inşallah harika olur

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

mysevercım sende bana cıkmıssın cnm.ozelden bılgılerını ver cnm.nelerden hoslanırsın onlardan da bahset cnm.hangı renk kac beden gıyınıyon felan bahset anacım...

aneeeee kızzzzzz melegım canım cok sevındım ya valla gecenkınde dedıydım ama bak bunakısmetmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebğim hşogeldin tam vaktinde valla kör istedi bir göz allah verdi iki göz oldu bende pazartesi alırım hediyeni saınırım bi aksilik olmazsa o yüzden özelden bilgilerini hemen gönder bana özellikle adres ve tel no olsun gerisini telefonda hallederiz ben şimdi çıkıyorum canımcım sen yaz ben yarın falan görürüm

ha bu arada nelerden hoşlanırsın falan onları da yaz opuyorumnanaktanbayanssulusmile

kızlar selam ,bende bugün melise eğitici kitap seti aldım ,8 li set ,seri şeklinde 1 den 8 e kadar aşamaları var ,aşama atladıkça diğer sayıya geçiyosun ..çok hoşuma gitti ,çok eğitici bişey benziyo biraz karıştırdım ,resim eklerim yavrularımıza aldıklarımız kısmına ..

nerde bu devlet nerde bu millet yauuww sedoşş gelirsen bana bi ulaş anacım hade bakeem
bende eltime indim çay falan içtik daha yeni geldim vallahi off 3 bebe başım ağrıdı
kaynım geldi sonra bebelerini aldı gitti siz rahat oturun die biri 20 aylık biri de 3,5 yaşında benim koci olsa hayatta çıkıp götürmez o yaşlarda ki bebeleri valla kaynım bu konuda süper çocukları ile aşırı şekilde
ilgili rabbim birazda bizim ki ne verse o huyundan olmamıydı

Back
X