- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #65.021
Kalimerom Miniğim güle güle canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
safişim geçmiş olsun kuzuya düşmüş sanırım
offf offff benim o düşmelerden aklım gidiyor valla kazasız belasız bi kendilerini kurtarsalardı ne güzel olacak :Saruboceq:
ayy durucuk mu düşmüşş en korktuğum şey yaa off geçmiş olsun safiyecim:))
eymenin 16.ay dönümü kutlu olsun 16.yaşınıda sağlıkla karşılayın inşallah
oki mi düştü oyy kıyamam ben güzel kızımaa koltukların alçakta ya sapişim senin tırmanıyo veletler inşallah olmaz birdahaaa
maytabım üzüldüm yaa hayırlısı olsun gerçekten.. sanada geçmiş olsun bu arada..
meleğim eymen paşaya maşallah canım benim...nice yaşlarına olsun inş.
safişim çok geçmiş olsun.. okişe üzüldüm.. öptüm tatlışı..
canım bizimkilerde öyle konuşmuyorki.. anne baba gel git ver felan diyorlar.. kayuu diyorlar şarkıda eşlik ediyor kaan..yeni yeni baba geldi diyorum geldiii diye kapıya koşuyorlar elindeki bitince bitti diyorlar..kaç ydır dedeye tel açıyoruz yalandan hep dede derdi gerisi mcır mıcır bişeyler sayardı kaan.. şimdi yeni dede mama diye sayıyor..
normal yani ama bazen kız çocukları daha atak oluyor bu konularda..
bizimde var her biri ayrı ayrı kutu amacını aştı bir araya getireyimde bir daha deneyim bende barii.. elinde bir kapak olsun hemen şişe arıyor kapatmaya çalışıyor geçen oyuncağın bir yerini kırmışlar elinde kalmış kaanın hemen yerine geri taktı tabi durmadı bu konularda kaan daha önde kerem çoşkun biraz..
sağol yasminim aynı anda ağladıklarıda oldu beni çok dellendirdiler ama şimdi en azından bir laf dinliyor biri kuduruyor Allahım yardımcı oluyor gerçekten..
odaları ayrı değil malesef hala bizim odada beşikte yatıyorlar.. evden yaza çıkacaz ya odalarını o zaman ayıracağım ama yine ikisi bir arada olurlar.. bu gece işde kerem çoştu çok ağladı kaan çok derin uyuyordu duymadı beni hiç yormadı gece..bazende uyandırıyorlar en ufak sesle idare ediyoruz anlayacağın..
yağmurum buradan da yazayım diğer topiğe gitmezsen çekilişimiz oldu canımcım ben sana alacağım özelden bilgilerini gönderirsen sevinirim özellikle tel no lütfen
çekilişiniz olmuş kızlar..
hadi bakalım sıra hedaye beğenmede.. kolay gelsin size şimdiden..
hayırlı olsun canım çekilişiniz bizde hediyelere bakar avunuruz biraz ters zamana gelmeseydi katılırdım kesin artık bidahakine inşallah
aneeeee kızzzzzz melegım canım cok sevındım ya valla gecenkınde dedıydım ama bak bunakısmetmıs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiakşamlar melegim hadi git eve bi güzel mıncıkla damadımı