• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

kızlar selam ,işlerim vardı ,çekilişi yapıyorum ,haydi topiğe gelin ,geçmişe bakmadım henüz o yüzden bişey yazamıycam ,çekilişten sonra okurum ..

Kızlarr ben geldim
asortiğimin kargosu ulaştıı
içinden neler çıkmadı nelerr:)
bu arada annem yarın gidiyor çok moralsizim
ama napalım alışıtık artık
rabbim ömürler versinnn:(
nasılsa kavuşuruz

canımcım moralsiz olman normal ama doğru diyorsun bak rabbim ömür versin yeterki sağlığımız yerinde olsun yine görüşürsünüz

Ay ben neden böyle oldum.Normalde metanetli ve sakin bir insanım ama bugün çok fenayım.Ya kötü bişi çıkarsa diye aklımdan çıkmıyor?

canım artık sen bir annesin daha duygusalsın ve sana bişey olursa yavruna ne olacak diye üzülüyorsun dünyayı bırakıp gitmek değil de oğlunu bırakıp gitmek asıl zor olan dimi

bende çekiliş için ayrı bir kk daha açtım iki tarafı da idare edeyim

bu arada çekilişe katılmayan arkadaşlar sizde gelin yaa eğlenceli olur

geçen hafta konuşmuştukya eşiminkzueni 35 yaşında hamile kaynatasının adını koyucaklarmış adamdan nefret ediyo falan diye
ahhh ahh bebeğimiz düştü kızlar bilaf var ya çok inanıyorum kul kurar kader gülermiş diye o kadar tartışma gerginlik boşaymış bebiş bıraktı gitti annesini hayırlısı olsun
maytabım üzüldüm yaa hayırlısı olsun gerçekten.. sanada geçmiş olsun bu arada..

bu arada kızlar benim oğlum bugün 16 aylık oldu hadi kutlayın oğlumu alkisalkisalkis
meleğim eymen paşaya maşallah canım benim...nice yaşlarına olsun inş.
Günaydın
çitoscum geçmiş olsun canım,sonuçların iyi çıkar canım inşallah,iyi haberlerini beklicez
hepimizinki felaket harketli sanırım,dün benimki düştü koltuktan,zaten sürekli düşüyorda bu seferki biraz sert oldu.çok az burnu kanadı,yani dışına çıkmadı kan,burnunun içine bakınca gördüm.burnunun alt kısmında dudağına doğru olan kısım kıpkırmızı,üst duduağı da patlıyormuş neredeyse,o da mor.mafoldumben
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte maalesef
safişim çok geçmiş olsun.. okişe üzüldüm.. öptüm tatlışı..
kızlar ya beninm sıpam hiç konuşmuyo.yani hiç susumuyo ama anlamlı bişeyler söylemiyo.anne baba mama diyo sadece.bide bi kaç gündür ama diyo herşeye.çağandan bi gün küçük amcamın torunu şakır şakır konuşuyo maşallah cümle falan kuruyo.çok özendim valla.benimkide konuşsun istiyorum artık ama nerdee.sizinkiler nasıl?
canım bizimkilerde öyle konuşmuyorki.. anne baba gel git ver felan diyorlar.. kayuu diyorlar şarkıda eşlik ediyor kaan..yeni yeni baba geldi diyorum geldiii diye kapıya koşuyorlar elindeki bitince bitti diyorlar..kaç ydır dedeye tel açıyoruz yalandan hep dede derdi gerisi mcır mıcır bişeyler sayardı kaan.. şimdi yeni dede mama diye sayıyor..
normal yani ama bazen kız çocukları daha atak oluyor bu konularda..

şu şekilli tahta parçalar varya kovalı hani deliklerden atıyosun onları varya sorunsuz atıyoo biizmki hayret ettim:)) birkaç gündür sıkı çalışmış gündüz ananesiyle şimdi becerdi.yapamadığı zaman onlarla oynamakta istemiyodu ama şimdi yapıyorya sürekli bize gösteri yapıyo allahım yaaa:))konuşma konusunda da öyle henüz tam beceremiyo herşeyi söylemeyi ama bişeyler diyo işte üstelersen yok öyle değil böyle söyle falan diye inadına söylemiyo hatta konuşmuyo bi daha.yani bunları devamlı yüreklendirmek gerek şımartılmak istiyo sıpalar.biz evde ne varsa sayıyoruzz işte ben diyorum o diyo sırayla ama yanlış deyip tekrarlamak yok neyse ne işte ilerde düzeltirr.
bizimde var her biri ayrı ayrı kutu amacını aştı bir araya getireyimde bir daha deneyim bende barii.. elinde bir kapak olsun hemen şişe arıyor kapatmaya çalışıyor geçen oyuncağın bir yerini kırmışlar elinde kalmış kaanın hemen yerine geri taktı tabi durmadı bu konularda kaan daha önde kerem çoşkun biraz..
Nazlıcım işin cidden zor.ıkisi aynı anda ağlar filan.Birinin ağlamasına diğeri uyanır.Ayrı odadalar mı?

sağol yasminim aynı anda ağladıklarıda oldu beni çok dellendirdiler ama şimdi en azından bir laf dinliyor biri kuduruyor Allahım yardımcı oluyor gerçekten..
odaları ayrı değil malesef hala bizim odada beşikte yatıyorlar.. evden yaza çıkacaz ya odalarını o zaman ayıracağım ama yine ikisi bir arada olurlar.. bu gece işde kerem çoştu çok ağladı kaan çok derin uyuyordu duymadı beni hiç yormadı gece..bazende uyandırıyorlar en ufak sesle idare ediyoruz anlayacağın..

Son düzenleme:
lavişim Allah kavuştursun annen gitmiş.. hediyelerinide güle güle kullan..
zeynam resmini gördüm facede çok yakışmış kırmızılar abinlere mutluklar ...
çitoscum iyi düşün iyi çıksın tatlım kendini şimdiden kasma daha..
meleğim nerde kız ayrı kk açtım demişin şakamı gııı

lavişim Allah kavuştursun annen gitmiş.. hediyelerinide güle güle kullan..
zeynam resmini gördüm facede çok yakışmış kırmızılar abinlere mutluklar ...
çitoscum iyi düşün iyi çıksın tatlım kendini şimdiden kasma daha..
meleğim nerde kız ayrı kk açtım demişin şakamı gııı

yok yavrım aynı kk da çekiliş topiğiyle bu aynı anda açık olsun diye ir daha açtım kk yı onu dedim yani

1- eylül166.............beyazmelek
2- yasmin..............lavinya
3- çitos.................minikkalimero
4- lavinya...............zeyna
5- pirayehira..........eylül
6- minikkalimero.......asortie
7-zeyna..............pirayehira
8- beyazmelek...........yağmur77
9- asortie........seda1983
10- yağmur.........mysever
11- seda1983..........yasmin
12- mysever..........çitos

listemizi burada da paylaşayım dedim kızlar
her zamanki gibi çok zevkli ve eğlenceli bir çekilişti herkese teşekkürler opuyorumnanaktan

ama tabi bir eksiğimiz vardı onlarda katılamayan arkadaşlarımızdı olsun maksat eğlence inşallah yaz çekilişnde eski günlerimizdeki gibi kalabalık ve şen şakrak yapacağız

yağmurum buradan da yazayım diğer topiğe gitmezsen çekilişimiz oldu canımcım ben sana alacağım özelden bilgilerini gönderirsen sevinirim özellikle tel no lütfen

Back
X