- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.121
gulızcım tatlı kızına gecmıs olsun canım
yasmın gunaydın canım
hafta sonu bende utu yapmaya calıstım
kendıme aıt bır parca bıle bırsey olmamasına ragmen ve oglumdan utuyu kacırma cabalarıyla bır utu yaptım kı sormayın
herseyden cok utu ve kablosunu kuzunun ulasamayacagı sekılde koymaya calısmak yordu benı
cısss dıyorum opucuk atıyor bana sıpa
15 gun boyunca utuye dokunmayı dusunmuyorum
bız de yenı huy var
banyoya gırıyor ardından dusakabıne gırıp orada oynamak ıstıyor
dıkkatını dagıtarak almaya calıstıgımda da cıglık atıyor
banyo kapısını yuzume kapatıyor ıcerıde ne yapıyor anlamadım
onun ıstedıgını yapmadıgımda ısrarla aglayıp elını agzına sokarak kusmaya calısıyor
ne yapıcam ben bu danayla anlamadım
Çitosum ben dedim yaaa.Niye doktora gidiyosun ki.Keşke ben muayene etseydim:))Canım sevindim bişi çıkmamasına..Allah sağlık versin hepimize..
Minecim günaydın.Bakalım neler aldınız sarı tontişime:))Güle güle giysin yavrum..
Ay ne bilim bilemedim yasminim.Ama teşrif edip gelisedin yanıma belkim muayene ettirridimlülülülülülü..
Amin gerçekten herşeyin başı sağlık.Allah herkese önce sağlık versin.
Canım kocayı uyuttum, bebe afedersin totomdan ayrılmıyo, annem evde.Hadi ona bıraksam kadın ameliyatlı, benimki kucakçı.Valla bırakıp gelemedim.Sen de durmmayız Ankarada dedin.Önceden bilseydim anneme derdim, o gelmezdi(
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN CANLARIM CİĞERLERİM a.s.
ÇOK YOĞUNUM AMA SİZE BİR GÜNAYDIN BÜTÜN YOĞUNLUĞUMA DEĞER
SAKİN BİR HAFTA SONU GEÇİRDİM SAYILIR AİLEVİ BAZI SORUNLARIMIZ VAR ATLATMAYA ÇALIŞIYORM ATLATACAĞIM İNŞALLAH
AMA ŞU 4-5 GÜNDE ŞUNU ÇOK İYİ ANLADIMKİ KOCAMDA OLSA İNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOK
MİNİĞİM NİKAHIMIZ TOPLAM 20 KİŞİLİK SADE VE SESSSİZ BİR NİKAHTI EVET RESİMLER VAR AMA İNAN KAFA YORGUNLUĞUMDA ONLARI BİLE PC'YE AKTARAMADIM
BU SABAH KALKTIĞIMDA HERYER BEMBEYAZDI BIRRRR MART KAPIDAN BAKTIRDI KAZMA KÜREK YAKTIRDI
AYRICA DİKKATİMİ ÇEKTİ BU HAFTA SONU HEPİMİZİN ÜTÜ ZAMANIYMIŞ BÖÖYYYK BEN ÜTÜDEN NEFRT EDİYORUMMM
ÇİTOSCUM CİVANIM BENDE SENİ SEVİYORUM Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?