2008 Kasım Anneleri

gulızcım tatlı kızına gecmıs olsun canım

yasmın gunaydın canım

hafta sonu bende utu yapmaya calıstım
kendıme aıt bır parca bıle bırsey olmamasına ragmen ve oglumdan utuyu kacırma cabalarıyla bır utu yaptım kı sormayın
herseyden cok utu ve kablosunu kuzunun ulasamayacagı sekılde koymaya calısmak yordu benı
cısss dıyorum opucuk atıyor bana sıpa
15 gun boyunca utuye dokunmayı dusunmuyorum

bız de yenı huy var
banyoya gırıyor ardından dusakabıne gırıp orada oynamak ıstıyor
dıkkatını dagıtarak almaya calıstıgımda da cıglık atıyor
banyo kapısını yuzume kapatıyor ıcerıde ne yapıyor anlamadım

onun ıstedıgını yapmadıgımda ısrarla aglayıp elını agzına sokarak kusmaya calısıyor
ne yapıcam ben bu danayla anlamadım

günaydın canlarım
yoğun bi haftasonundan gene pazartesiye düştük
ama buz gibiydi yaa kar bile yağdı kafamızdan aşağı:)))
neyse biraz işlerimvar gelirimgene bi günaydın diyim dedim

Herkese günaydınnnnnnnn...Bugün keyfim yerinde.Sonuçlarım temiz çıktı mutluyum..
Beni merak edip arayan zeynama,beyazmeleğime ve yasminime çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız canlarım benim..

Kalimerpm aynen.Küvete yöneliyo, çamaşır makinasının içine girneye çalışıyo, banyo dolaplarını karıştırıyğlum pis diyorum, gel diyorum ayiy diyo ve bağırmaya başlıyo.Ay nasıl huysuz oldu(

Çitosum ben dedim yaaa.Niye doktora gidiyosun ki.Keşke ben muayene etseydim:))Canım sevindim bişi çıkmamasına..Allah sağlık versin hepimize..

Minecim günaydın.Bakalım neler aldınız sarı tontişime:))Güle güle giysin yavrum..

Ay ne bilim bilemedim yasminim.Ama teşrif edip gelisedin yanıma belkim muayene ettirridimlülülülülülü..
Amin gerçekten herşeyin başı sağlık.Allah herkese önce sağlık versin.

Ay ne bilim bilemedim yasminim.Ama teşrif edip gelisedin yanıma belkim muayene ettirridimlülülülülülü..
Amin gerçekten herşeyin başı sağlık.Allah herkese önce sağlık versin.

Canım kocayı uyuttum, bebe afedersin totomdan ayrılmıyo, annem evde.Hadi ona bıraksam kadın ameliyatlı, benimki kucakçı.Valla bırakıp gelemedim.Sen de durmmayız Ankarada dedin.Önceden bilseydim anneme derdim, o gelmezdi(

Hadi bakalım öyle olsunsengözlerimebaksanab.Akşam 7 gibi çıktık yola zaten çok kalmadık.Kısıtlı bir zamanda aramıştım seni.Gelsen görüşürdük 1 saat filan.Neyse bir daha ki sefere artık.İkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

günaydınnn
hafta sonu giremedim cumartesi gönderdik annemi çok moralm bozuldu eve geldim ıpıssızdı ev
gizli gizli ağladım durdummmm....
pazar günüde ders çalıştım malum 3-4nisanda vizelerim var ders çalışmam lazımm
geçmişi hakkaten merka ediyorum ama ders çalışmam lazımmm
hepinizi öpüyorummm

GÜNAYDINNNNNNNNNNNN CANLARIM CİĞERLERİM a.s.
ÇOK YOĞUNUM AMA SİZE BİR GÜNAYDIN BÜTÜN YOĞUNLUĞUMA DEĞER

SAKİN BİR HAFTA SONU GEÇİRDİM SAYILIR AİLEVİ BAZI SORUNLARIMIZ VAR ATLATMAYA ÇALIŞIYORM ATLATACAĞIM İNŞALLAH
AMA ŞU 4-5 GÜNDE ŞUNU ÇOK İYİ ANLADIMKİ KOCAMDA OLSA İNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOK

MİNİĞİM NİKAHIMIZ TOPLAM 20 KİŞİLİK SADE VE SESSSİZ BİR NİKAHTI EVET RESİMLER VAR AMA İNAN KAFA YORGUNLUĞUMDA ONLARI BİLE PC'YE AKTARAMADIM
BU SABAH KALKTIĞIMDA HERYER BEMBEYAZDI BIRRRR MART KAPIDAN BAKTIRDI KAZMA KÜREK YAKTIRDI
AYRICA DİKKATİMİ ÇEKTİ BU HAFTA SONU HEPİMİZİN ÜTÜ ZAMANIYMIŞ BÖÖYYYK BEN ÜTÜDEN NEFRT EDİYORUMMM
ÇİTOSCUM CİVANIM BENDE SENİ SEVİYORUM Şeniz

Lavişim Allah zihin açıklığı versin canım.Annenlede Allah kavuştursun..Bir de özelden bana çekilişle ilgili olarak boyutlarını, ne renk seversin, ne istersin, adres, tel.bilgilerini atarsan sevinirim aşkım ya..

Çitosum bu ikiiiiii diyosun.Söz verip gelmediğin zamanları unuttun herhal.Biz hiç saymıyoruz.Hımmm...

Minecim resimler nerde???

Maytabım ev kadınım günaydın canım..

Zeynam çıtırım Allah mesut etsin canım kardeşini.Sende sorun morun deme.Her ailede oluyo canım ya.İnsan nasıl yaşlanır, işte böyle.Halledersin sen..aklinialirimsmile

YAAA ÇEKİLİŞ DEMİŞKEN PİROŞ NERELERDE HALA BANA BİLGİ MESAJI ATMADI
BEN NAPCAM YAAAAA?
KIZ LAVİŞ BENDEN BİLGİ MESAJI İSTEMEDİN GIII BENİ O KADAR İYİ TANIYON HEE boshayallersmile

Teşekkürler miniğim..

Allah kavuştursun lavişim..

Zeynam hepimizde var sorunlar.Sen güçlü bir kadınsın hepsinin üstesinden gelirsin.Biraz yopratır ama geçer gider üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…