2008 Kasım Anneleri

kızlar bebeshoptan çağana nike eşofman beğendim.70tl mağazadaki fiyatlarda aynımıdır sizce.burda yok nike.merkeze gitmek lazım almak için.bu aralar gitmeyi düşünmüyoruz ordan alayım diyorum.aynıdır heralde fiyatları.

gunaydın canlarım
8 Mart dunya kadınlar gununuz kutlu olsun:hooray:
bende tvden ogrendım deprem oldugunu bugun bıraz gec geldım malum ankarada dolmuslar eylemde
sok oldum allahım olenlerın mekanını cennet etsın yaralılara gecmıs olsun
cılekcım esınle problemler olmus atlatmıssın hayırlısı olsun
zeynamında problemlerı varmıs sende ınsallah en kısa zamanda atlatırsın
benımde sankı cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum aptala malum olur derlermıs kaydirigubbakcemile3
cıtoscum gecmıs olsun hayırdır ben orayı kacırmısım neyse msnden yazarım olmazsa
lavısım allah kavustursun ınsanın annesının yanında olması ne guzel bı duygu benım oyle bı durumum yok bu satten sonrada esım yuzunden aılem gelmez artık :mymeka:

selaam güzeller 8 mar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
miniğim sevindim beğenmene
zeyna senin ki hala gelmedi ses seda yok senden canım yaa hayırdır
çitosum çok sevindin canım sonuçlarına
bugün gün var o da annemde anneme gidicem tiramisu yaptım bende ona
hep o bana yapıo gelirken bişeler getirio bi deben yapiim dedim napiim dimi ama başka ne vardı hatırlamıyorum
hepinizi özledim seviorum

ayy evet ıcırım yaa dolmuş beklemekten anam ağladı sabah ufak bi işim vardıda...
bi de 1 tl olmuş dolmuş iyi olmuş

Cagancuk nasıl pahalı öyle canım ya..Hemen halleder eşofmanı ufaklık.Alınca topiğe koyarsan bakarız..

Asorti ellerine sağlık.Ben de kedi dili ve labne aldım.Akşama Anıl bırakırsa ben de tramisu yapacam.

Icırım bende geç kaldım.Otobüs geç geldi ve bakanlıklarda 15 dakika bekledik resmen.Büroya geldiğimde patrona anlattım, burun kıvırdı(

selam kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

çitosçum sevindim sonuçların iyi çıkmış en önemlisi sağlık

ama bazen unutuyoruz bazı şeyleri mesela ölüm ü yukardakide hatırlatıyor bize bugünkü deprem gibi oradaki yaralılara allah şifa versin ölenlerin yakınlarınada sabır :Saruboceq:

asortik bacım bugün grev vardı ankarada haberlerede öle diyodu dolmuşlar çalışmıyordu yalan mı olmuşş grev

çağancuk canım ben hafta sonu baktım nike takım beğendim 68 tl di ayakkabı da 50 tldi ama eşertmanın içinede badisi vardı onuda almak lazım fiyatını unuutum onun takım öle tamamlanıyor çünkü belkide benimkinin modeli öyleydi bilemiyorum bende istiyorum ama seneye için düşünüyorum kış sonu ucuzlar belki izmirde zaten nisanda uzun kollu giyilmez seneye daha uzun süreli giydiririm

Son düzenleme:
cagancuğum bencede pahalı ama normal fiyatlarını bilmiyorum ben..
bende bir ara eşofman ve spor ayakkabıları takım alayım dedim kayınvalidem kızm çabuk büyürler dünya para vermiş olduğunla kalırsın hem az büyüsünler benim ahtım var oğluşlarıma en kalitelisinden ben alacağım ayakkabılarıyla birlikte dedi bende iyi dedim umarım unutmaz ama yok arada telde diyor alacak..benim görümcekle kayınlarım markadan şaşmadıklşarı için biliyor yani neyin iyi olduğunu..

tsk,ederim fistiklar....evet düzelttik ama her pazar Deniz icin bize gelen k.valide ve görümce bu hafta gelmedi saniri mesim gelmeyin dedi :)

selamlar herkezeee anladigim kadariyla millet iyi.

facede yeni bi oyun buldum deli gibi onu oynuyorum takildim kaldim iyice.

Oooof ya moralim bozuldu.Babam aradı az önce annemin böbreğinde bir kaç tane lezyon saptanmış.Kist mi başka bişey mi olduğu usg de ayırt edilememiş.Çok moralim bozuldu yaaa.

Oooof ya moralim bozuldu.Babam aradı az önce annemin böbreğinde bir kaç tane lezyon saptanmış.Kist mi başka bişey mi olduğu usg de ayırt edilememiş.Çok moralim bozuldu yaaa.

Canım geçmiş olsun.Ayırt etmek için detaylı görüntüleme cihazları var mı?Umarım sadece basit bişidir..

slm şekerler
Kadınlar gününüz kutlu olsun a.s. hepimizin değeri her zaman anlaşılsın el üstünde tututalım inşallah

Elazığ'da ölenlere allahtan rahmet diliyorum kalanlara geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın diyorum çok zor bişey

Çitosum geçmiş olsun şekerim senin temiz çıktı şükür bu sefer annende mi bişey çıktı inşallah temizdir yaa aklına kötü şeyler getirme

Lavişim tekrardan allah kavuştursun canım

bizde 10.15te kalktık oğluşumla makinaya çamaşır attım yatakları falan topladım köye gittik ananeme kahvaltıya iyi oldu hava çok güzel bulutlu ama ılık 21 derece biraz bahçelerde oynadı oğlan şimdi yatırdım onu bende çamaşırları serip çıkacağım kuaföre gideceğim biraz güzelleşeyim diyorum saçlarımı boyatmam gerek aynı renk mi yapsam yoksa değiştirsemmi bilemedim :uhm: birazda kırıklarını aldırayım diyorum bakalım
oradan yağmuruma hediye bakıcam dönücem akşama da bizde temizlik var oğluşu banyo yaptırmam gerek off hangi biri yetişecek bilmiyorum :çok üzgünüm:

merhaba kızlar

kadınlar gününüz kutlu olsun

lavişçim allah kavuştursun cnm

çitosçum sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnm, anneciğinede çok geçmiş olsun bişeyi yoktur inş cnm

çilekçim eşinle tartışmışsınız heralde ama halletmişsiniz sevindim cnm

çağancım ben piroşa aldım bebeshoptan indirimdeydi ben aldığımda ama bitti indirimler ben nbebeshopun mağazasınada gittim hiçbirşey kalmamış yeni sezon var hep fiyatlarıda senin dediğin gibi cnm aynı yani

başka bişey varmıydı ki...

meleğim ohh ne güzel köye gitmişsiniz havada 21 derece demek ne güzel yaa ist. buz gibi
bende gittim h.sonu annemin köyüne lapa lapa kar yağıyodu çatalcada ve köyde sizde yaz gelmiş bile:)

saçını aynı renk boyat bence sana yakışıyo cnm

meraba ;

hava sapsarı ,ruhum sıkıldı ,dün çok güzel güneşliydi ,akrabanın nikahına gittik bahçelşevlere ,melis soğuk aldı sanırım ,burnu akıyo ,peditus verdim uyuttum inş. çabuk geçer gribe çevirmeden ..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…