2008 Kasım Anneleri

offf ıslerım cok yogun
gelır vegısı zamanı yıne cok gerılıyorum
odeme odeme odeme kafamçokkarıştı

yaa sayfada kımlerın oldugunu goremıyorum ben gıttı mı yoksa

selam kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun.Nasıl soğuk ve sarı bi hava bu yaa.dondum vallahi.saatte bilmem kaç km hızla esen rüzgara karşı zor geldim işe neredeyse uçacaktımm:)) zor yaa neyseeeee.

evt hakkaten niye yokk sonunda onu kaldırdılar galiba misafire kapatmadılar ama...tanıdık falan mı buldu birikaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar umarım geçer ,aşı olmuştuk cumartesi ,acaba onun yan etkisi filanmı ama sanmam ,aşı grip yapmaz ki ..

hava buz gibi gerçekten ,uzun zamandır 2. kademede yanan kombiyi bugün yine 4 e çevirdim yoksa ısınamayız ..geçen ay 88 geldi gaz sevinmiştim ,bu ay yine çıkar heralde .

88 ne güzel bi rakam doğagaz için yaa.bize 110-120 arası geliyo ama ev hamam gibi.kombi servisi çağırdık bunu kısın içinden biraz çünkü zaten en kısıkta ama yinede çok ısıtıyo ve yakıyo tabi.ama kısamayız dedi bu sefer daha çok açarsınız daha çok yakar dedi:bbo:

eylül dün hava çok soğuktu güneşliydi ama baya bi ısırıyodu soğuk üşütmüştür melişko geçmiş olsunn hemen geçer inş.arada oluyo öyle burnu akar bikaç gece tıkanır falan ama çabuk geçer diye tahmin ediyorum

bende kmerak ettim dün benim görünüyordu kişiler bugün yok buda bir yenilik olsa gerek..
eylülcüm melise geçmiş olsun..
benim oğlanlar atlattı sayılır ama akşamdan beri benimde burnum akıyor başım ağrıyor nefes alamıyorum bazen bana geçirdi kudurklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…