2008 Kasım Anneleri

off yasmin çok ödüyosunuz yaa geçen sene bende öyle verdim hep hatta 300 tl verdiğimizi bile bilirim.Buğra yeni doğmuştu ve evim çok soğuktu bu yeni eve geçince çok şükür valla bitti derdim.

çitoscum cok cok gecmıs olsun annecıgıne gecen haftada annem rahtsızlandı cıgerlerınde ıltıhap varmıs antıbıyotık kullanıyormus sımdı ıyı ama ben tedırgınım annemın onceden de astımı vardı gelınce zaten benım herseyım ust ustune gelır

hakkaten ya nıye gozukmuyor kotu oldu bu sımdı bak
yasmınım sen napıyon okadar yakıyonnn bız gunluk 10m3 gaz yakıyoz bı kısı 600 m3 le cıkardık toptan aldık gazı ekonomı yaptıkk

off yasmin çok ödüyosunuz yaa geçen sene bende öyle verdim hep hatta 300 tl verdiğimizi bile bilirim.Buğra yeni doğmuştu ve evim çok soğuktu bu yeni eve geçince çok şükür valla bitti derdim.

Canım çok soğuk değilse 150-200 yakıyoruz ama ben sıcak seviyorum..Isınamıyorum.benneyaptımki

ayy deme yaa valla çok korkuyorum ben.o depremde 1 ay evde yatmadım ben hep dışarlarda kaldık allahım vermesin.(

çitoscum atlamışım canım kusura bakma annenede çok geçmiş olsun..
gerçekten kızlar hava çok bunaltıcı oğlanlar bile rehavetten uyanamadı..
bak toptan almakda iyiymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…