2008 Kasım Anneleri

Akıllı saat iş değil arkadaşlar.Benim de önceden akıllı saatti ama çalışan bayanlara hiç uygun değil.Akşam 5-10 arası bizim cihazları en çok kullandığımız saatler.Ben değiştirdim normal saate çevirdim.20-30 indi.Bizim de 80den aşağı hiç gelmez elektrik.Ama çamaşır bulaşık makinası sürekli faaliyette.Bi de ben kettle çok kullanırım benim elim ayağım kettle.Sanırım ondan da fazla geliyo.Aman napıyım onu hesapla bunu hesapla nereye kadar..

Beyazmeleğim canlı yayına geçti:))))))))))))):roflol:...Skoru bildir sabah bize:)))

günaydın bebişim skor 3-1 ben yendim :kedi:

oğluşum hasta gene grip burnu tıkalı ateşi var uyumuyor ve ailece ayaktayızzz
çoooooook uykum var halbuki mafoldumben

ah canım yaa kıyamam geçmiş olsun zeynacım

yağmurcum hem önce hem sonra oda süper oluyor tavsiye ederimaklinialirimsmile

allah allah noluyor bu çocuklara durduk yerde yaaa geçmiş olsun mmmfcim memoma

geçmiş olsun hayatım
artık kocana diyecek laf bulamıyorum eşek sudan gelene kadar dayağı hakediyor hatta eşeği de iyi tutacan ki hemen dönemesin sudan

güzel bir eğlence olmuş çitosum,bu arada tıp bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan

oo çok güzel geçmiş sizinde minğim
bu arada afferin sana marifetli arkadaşım benim

gülizim hazır kızda emmek istemiyorken fırsat bu fırsat bıraktır bence memeyi rahat edersin sende

günaydın kızlar alıntılarım ve ben karşınızdayım :sm_cool: Hilalim hoşgeldin ve derincim sana da günaydın
gece 2.30a geliyordu yattığımda o yüzden uykum var biraz ama kendimi süper hissediyorum kalktık kahvaltımızı yaptık oğluşumla oynuyoruz şimdi hataa onun uyku saati geldi bile, bir tarafım onu yatır temizlik yap diyor,diğer tarafım vur kafayı yat diyor karar veremedim valla :uhm:

gülizim senin cimcime tam oyuncak etti memeyi kendine

hmm yasminim doğrudr o zaman ne diyim, senin kociş bizim bile beyimize vuruyor sana mı vurmasın allah sana sabır versin arkadaşım

selam ;

hasta bebişlere geçmiş olsun ,memo ,yiğit efe ,arda çabuk iyleşin kuzular ..

biz iki gündür anneanne aşkı yaşıyoruz ,1 aydır yoktu annem cuma geldi ,melis çok özlemiş ,5 dakika bırakmadı kadını ,yapıştı yakasına heryere onunla gitti ,bugünde dışarı çıktı annem akşam gelicek ,melis de gitmek istiyo ama annemin gideceği yer uzak birde arabada yalnız olmaz zaten yollamadım ,biri araba kullanırken arkada yalnız koltuğunda oturamıyo melis ,illa yanında biri olucak ..o yüzden annem istedi de yollamadım ..

kızlar bişey sorcam ya ., aşı takviminde hebatit A var ama biz olmadık :s doktor yapacaz diye işaret de koymamışş bilgisi olan varmı??

slm kızlar.2 gündür giremiyorum.geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim çok olmuş ben girmeyeli.ilk sayfada derinin yazdıklarını okudum
bize dr 20 aylıkken yaparız dedi canım hepatit a aşısını.

selam kızlarr
ya bi ders çalışamadım ya offf
gelen gidenden bunaldım artık hazır yatırdığım paraya yanıyorum
sanırım bu senede kazanamayacağım
3 hafta dahi kalmadı sınava yaaaa

canım cok cok gecmıs olsunnn cok uzuldum arda pasaya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy allahım yaaa ayse armanım benımmm

canım sımdı face te yazdın da bı bakıyım dedımm sınırden oluyor bunlar benımkıde oyle ıse gıderken tam 130 saatte hazırlanıyor erkenden hazırlanıp su kadına yardım edıyım demez

kızlar ya..elektrik faturalarınız ne kadar geliyoo..bizim bu hafta 80 gelmiş ya..yuhhhh dedim...ne yapsamda biraz düşürsem şu elektirği..çok ya 80

bızımkı canım 46 gelmişş

maytapım gecmıs olsunn eylulde ıkı gece ateslendı yawrum agzı dıs doldu gııp oldu yawrumun huyu suyu degıstı resmen elıne yıycek ne versem hemen atıyor sınırlenıyor yalandan aglıyor onlugunu bogazından cıkarıyor yazın gelmesını ıple cekıyorum

cuma gecesınden pazar aksamına kadar elk yoktu yukarı ınsaatta calısma yapılrken bınamızın kabloları sokulmus bı turlu yapılamadıı kombı calısmadıgı ıcın evler buz gıbı oldu bende grıp oldum :gitme:

selam fistiklar memoya,fatihe,efecige cok gecmis olsun.insl.kimseleri unutmamisimdir dimi?

benimde tontisim hastami anlamadim gitti ya,atesi yok ama cok huysuz sürekli mutsuz cocuk agliyor herseye,dislerinden galiba cünkü iyice kizarmis köpek disleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…