- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.201
Beyazmeleğim canlı yayına geçti:))))))))))))):roflol:...Skoru bildir sabah bize:)))
oğluşum hasta gene grip burnu tıkalı ateşi var uyumuyor ve ailece ayaktayızzz
çoooooook uykum var halbuki mafoldumben
melegım nasıl gectı gece cnm.supersın ha genelde exsından sonra dus alınır ammme bu da farklı bır tarzmıs bızde kocıs gelınce deneyelım dıcem ama ev kalabalık olurmukı bilmiyorumkismile
cnm cok gecmıs olsun bebısıme.
ben ıse gıdıyom ınsallah ordan yazarım....
günaydın kızlar
gece hiç uyumadım hiçç
mehmetakif ateşlendi sabaha kadar inledi kuzum ateş düşürücüler sabaha karşı etki gösterdi uyudu ama bu seferdse fatihin kalkma saati geldi boşuna yatmiim kalkamam dedim öyle işte şimdi uyuyo ellemiyorum arada ateşine bakıyorum
fatihte öksürüyo ikisinede randevu aldım götürücem öğleden sonra
yalnız anlamıyorum dün öğlen uyuttum bıraktım çıktım arkadaşıma gittim çok fazla çocuk olucak ezerler kuzumu diye götürmedim uykudan hasta kalkmış çorbasını yememiş sonrada bütün kahvaltıyuı kusmuş snaiyede nasıl hastalanıyo bu veletler anlamıyorum kulakları değil ama kulaklarından sonra yanaklarıda dahil o bölge ateş gibi yanıyo ateşi yoksa bile alev alev o bölge acaba azılarımı çıkıyo diyorum ama eminde olamıyorum götürücem ama devlet hastanesinde ne kadar bakıcaklar bilmem vericek bi antibiyotik yolluycak pofff ikisine peşpeşe randevu aldım aradaki fark 3 dakka 3 dakkada çocuğun neresine bakarki bu adam
zeynacım sizede geçmiş olsuın canım satta baktımda off ki off aynı saatlerde ayaktaymışız
off ayakta olmak bişi diil de iyi olsalar keşke
Günaydın canlarım.Haftasonum fena geçmedi.Anılla güzel vakit geçirdik dün geceye kadar.Kucağıma almadım diye apartmanı ayağa kaldırdı, çok kızdım.Babası geldi 10,30 da gelmişti sonra tontiş böyle yapınca o da bana fırça kayıyo.Neden komşuları rahatsız ediyomuşum.Yine bağırıp çağırdım.Benim psikolojim komşuların rahatsızlığından daha önemsiz diğil mi dedim.Çay içemiyomuş keyifle.Dedimki yemeğini yedin, çayını içtin, çalıştın geldin ve oturuyosun.Bense akşama kadar Anılın artıklarını yemek diye yedim, 1 bardak çay içemedim, tüm gün yemek, temizlik yaptım.Arta kalan vakitte Anılı kucağımda taşıdım.Kendime ayırdığım vakit sıfır.Üstüne üstlük bütün vücudum alerji olup, su topladı.Moralim bozuk dedim.Sonra özür diliyo ama nafile(
Maytabım ve Zeynam geçmiş olsun.Kış bitiyo yavrular, dayanın.Biz de hastayız ama daha iyiyiz geçen haftaya göre
Ha bu arada haftasonu Lavişimin hediyesini de aldım.Bilgilerine sunulur:)))))))
Herkese günaydınnnnn..Çok yorucu bir gece geçirdim.Batu yeni yeni huylar çıkartıyor.Normalde batu hiç sallanarak uyumaz.Bir haftadır filan gece uynaıyor 2-3 gibi kafayı sallıyor eeee eee diye.Salla beni diyor oralı olmazsam ayağıma yastığı koyuyor sıpa.Bebekken yepmadığını şimdi yapıyor sıpa.Başka zaman sallansa içim yanmaz.Sen sallanmadan uyu uykudan uyan salla beni de ilginç çocuk vesselam..
Bu arada cumartesi günkü balomuz iptal oldu ama biz 30 kişilk bir grup olarak yemek yedik güzel bir otelde .Arkasından da ufak çaplı bir eğlencemiz oldu çok keyifli bir geceydi benim için.Çok eğlendim.Balo olmayınca kıyafet derdim de olmadı.Sade bişilerle hallettik işi.
Sedacım yavruna çok geçmiş olsun canım.İnşallah en kısa sürede toparlar.
Maytabım zeynam size de geçmiş olsun.Neyse kış bitiyor inşallah hastalıklar da bitecek sıkın dişinizi..
Yasmin telde dedim ama burda da diyim geçmiş olsun yıvrım.Kocana bişi demiyorum artık diycek bişi bulamıyorum..
gelelım bızeee
cumartesı gunu kocısle ve kuzuyla bır guzel gezdık
emınonu'ne gectık once ufak tefek bakacaklarım vardı ama kalabalıktan bakamadım bıle
sonra yuruyerek kapalı carsı alısverıs faslı
ardından cemberlıtas ve sultanahmet
bızım ıcın cok ıyı oldu kuzumda ıstedıgı gıbı hareket ettı enerjısını attı
donuste vapurda sebeklık yaptı gulucukler sactı artık cantasında cebınde cıkolata seker olanlar oglusun elıne tutusturmaya basladılar
sonra esım sapkasını verdı oglusa kocaman sapkayla maasallah hıc bası donmeden gezdı vapurun ıcınde
dunse esımın amcası ve yengesı yemege geleceklerı ıcın hıc cıkmadık
aksama kadar mutfakta menu dokturdum mısafırımı ıyı agırlayayım dıye
soylemesı ayıp hepsı harıka olmus amca ıkıser porsıyon yedı resmen
ama kotu olan elektrıklı supurgem bozuldu
calıstırdım bır yanık kokusu geldı ve ben hemen kapattım
tekrar calıstırmaya calıstıgımda artık hıc calısmıyordu bıle
kaldırdım sarjlı supurge ve annem usulu ıslak bezle temızledım evı
kocıkoyla cumartesı aksamı bırbırımızı yemenın esıgınden donduk ama dun tatlıya bagladık olayı
cok alıngan oldu bu sıralar cokkk
tekrar çok geçmiş olsun yasminimm..keşke yemeseydin gülüm be..zor olmuştur senin için...
çitosum eğlenmişsin..deşarj olmuşsun ne güzell..bu bebekler her gün huy değiştiriyorlar gülüm ya..benim kızda artık emmek istemiyo..ama göğsümün ucunu oynamak istiyo sürekli..çok sinir ediyo beni..bide mıncıklıyo canımı acıtıyo..sanki oyuncak...kocişte..ben bile oynamadım o kadar onunla diyoo:))) şu huyundan vazgeçsede kurtulsam...
ne demek gülüm senin yiyeceğin domates , biber olsunn..bizim buralar içinde daha erken canımm..biz erken olsun diye . üstünü örttük...nisan gelince açacaz..asıl toprağına alıcaz..şuan sadece şaşırttıkk..
seninki biraz da sinirden stresten bence yasminim yaa kocişe kızıyon sinir oluyon ya arada ondan böyle oluyor sanırım
kızlar bişey sorcam ya ., aşı takviminde hebatit A var ama biz olmadık :s doktor yapacaz diye işaret de koymamışş bilgisi olan varmı??
kızlar bişey sorcam ya ., aşı takviminde hebatit A var ama biz olmadık :s doktor yapacaz diye işaret de koymamışş bilgisi olan varmı??
slm kızlar.2 gündür giremiyorum.geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim çok olmuş ben girmeyeli.ilk sayfada derinin yazdıklarını okudum
bize dr 20 aylıkken yaparız dedi canım hepatit a aşısını.
Hoşgeldin Cagancuk.Ya bi ara yine hepatit A muhabbeti geçti ama hatırlayamadım(
slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar
ee bu saate misafir bile kalmamış doğal olarak
bende duştan çıktım öylee bornozla dolanıyorum evin içinde hiç giyinesim yok, şimdi kocişi gönderdim duşa miss gibi gel yatağa dedim, gitti bayanssulusmile
bende gideyim yavaş yavaş yatağıma kocişimi bekleyeyim aklinialirimsmile öpüyorum hepinizi iyi geceler opuyorumnanaktan
Günaydın canlarım.Haftasonum fena geçmedi.Anılla güzel vakit geçirdik dün geceye kadar.Kucağıma almadım diye apartmanı ayağa kaldırdı, çok kızdım.Babası geldi 10,30 da gelmişti sonra tontiş böyle yapınca o da bana fırça kayıyo.Neden komşuları rahatsız ediyomuşum.Yine bağırıp çağırdım.Benim psikolojim komşuların rahatsızlığından daha önemsiz diğil mi dedim.Çay içemiyomuş keyifle.Dedimki yemeğini yedin, çayını içtin, çalıştın geldin ve oturuyosun.Bense akşama kadar Anılın artıklarını yemek diye yedim, 1 bardak çay içemedim, tüm gün yemek, temizlik yaptım.Arta kalan vakitte Anılı kucağımda taşıdım.Kendime ayırdığım vakit sıfır.Üstüne üstlük bütün vücudum alerji olup, su topladı.Moralim bozuk dedim.Sonra özür diliyo ama nafile(
Maytabım ve Zeynam geçmiş olsun.Kış bitiyo yavrular, dayanın.Biz de hastayız ama daha iyiyiz geçen haftaya göre
Ha bu arada haftasonu Lavişimin hediyesini de aldım.Bilgilerine sunulur:)))))))
kızlar ya..elektrik faturalarınız ne kadar geliyoo..bizim bu hafta 80 gelmiş ya..yuhhhh dedim...ne yapsamda biraz düşürsem şu elektirği..çok ya 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?