2008 Kasım Anneleri

Gülizcim yazın geldiğimizde yeriz artık domatesi biberiyerimseniben..Bu arada ne kadar erken ekiliyor buraya göre daha burda yeni bahçeler belleniyor,budanıyor.Kayınvalideler de bu hafta bahçeyle ilgilendiler..

Miniğim günaydın.Nasılsın?

Teşekkür ediyorum Çitosum Kocama gelince adam olmayacak sanırım.Sallayım diyorum.8-9 Kilo verirsem tekrar bi koca bulurum gibime geliyo.Bakalım kısmet:)))))))))))))

Teşekkür ediyorum Çitosum Kocama gelince adam olmayacak sanırım.Sallayım diyorum.8-9 Kilo verirsem tekrar bi koca bulurum gibime geliyo.Bakalım kısmet:)))))))))))))

Ooooooooooo niyeti bozmuşsun şekerim hemen yenisi gelsin.Gelen gideni aratır derler boşver sen yeni kocayı..

cok ıyı hıssedıyorum kendımı doktorum cıvanım
sen nasılsın

İiyiyim ama uykusuzumm..

tekrar çok geçmiş olsun yasminimm..keşke yemeseydin gülüm be..zor olmuştur senin için...

çitosum eğlenmişsin..deşarj olmuşsun ne güzell..bu bebekler her gün huy değiştiriyorlar gülüm ya..benim kızda artık emmek istemiyo..ama göğsümün ucunu oynamak istiyo sürekli..çok sinir ediyo beni..bide mıncıklıyo canımı acıtıyo..sanki oyuncak...kocişte..ben bile oynamadım o kadar onunla diyoo:))) şu huyundan vazgeçsede kurtulsam...
ne demek gülüm senin yiyeceğin domates , biber olsunn..bizim buralar içinde daha erken canımm..biz erken olsun diye . üstünü örttük...nisan gelince açacaz..asıl toprağına alıcaz..şuan sadece şaşırttıkk..

sağolun kızlar yasmincim sanada geçmiş olsun canım
kendini biliyosun yeme diicemama nefis yani insanın canı çekiyo
kocanada diicek bişe bulamıyorum çok anlayışsız çok
allah akıl fikir versin inş
sedacım ardayada geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz kaynar
ben bişe duymuştum demekk doğruymuş küçük bebeklerde kırık ve çıkıklar acı vermezmiş anne ve babanın dikkatli olması gerekiyomuş bıraksan kendi kendine kaynar ama tabiki yanlış kaynayabilir diye okumuştum biyerde Allah korusun yavrularımızı

kalimerocum ne güzel gezmişsiniz valla benimde çook ihtiyacım var eminönü sultanahmet civarında gezmeye ben oralarda nefes alıyorum yaa belkide oralarda büyüdüğümden arada gitme ihtiyacı hissediyorum

kalimerocum ne güzel gezmişsiniz valla benimde çook ihtiyacım var eminönü sultanahmet civarında gezmeye ben oralarda nefes alıyorum yaa belkide oralarda büyüdüğümden arada gitme ihtiyacı hissediyorum

canım ınsa allah en kısa zamanda sende gıdersın
ınan cok ıyı gelıyor oraların havası farklı sankı

kızlar ya..elektrik faturalarınız ne kadar geliyoo..bizim bu hafta 80 gelmiş ya..yuhhhh dedim...ne yapsamda biraz düşürsem şu elektirği..çok ya 80

yasmin görmeşim kusura bakma yoksa kızar mıyım bebeğim sana yaaaa
geçmiş olsun canımm
güliz ohh atmışsın tüm enerjini toprağa buralar çok soğuk çarşamba kar gelecek diyorlar yaa
bu arada kendime çok hoş 2 bluz ve bi yelek aldım
almayacağım diyorum ama dayanamıyorum yaa
allahtan taksitle veriyorum elime geçtikçe 5-10 falan tanıdık olduğu içinnn

bize hep 243 tl geldiii
ama kalorifer fanı merdiven otomatiği bize bağlııı
24 saat çalışıyorrrr
bide bizde ne çamaşır makşnesi ne ütü ne bulaşık makinesi kapanmıyor:))

Lavişim güle güle giy canım.Sana nadide bi parçada ben gönderiyorum.Hediyeni aldım.Çok beğendim ben. Önce başka bişi almıştım, hediye paketi bile yaptırdım.Ama sonra başka bişi gördüm ve çok hooşuma gitti. Hemen rica ettim değiştirdiler.Bakalım beğenecek misin:))

yok yasminim ufo falan çalıştırmıyom..merkezi kaloriferli bizim bina..evim sıcacıkk..ampullda tasaruflu olanlardan..fırını arad bi çalıştırıyom.bu ay akşam saat 10 dan sonra çalıştırdım makinaları bakalım ne kadar tasarruflu olacak..

lavinyam..güle güle giy canım cicilerinin...

O zaman sayacında bozukluk olabilir canım.Bi baktır istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…