2008 Kasım Anneleri

ohhh mis gibi olmustur evin simdi cagan..ayy safisim biri benim yanimda temizlikten bahsettimi o günden ben bisi yapmadimsa hemen kompleks olurum :) kendi kendime kizarim filan hani ben bisi yapmadimda herkez evini mis gibi yapiyor diye..sorunluyum galiba :)

canım sen sürekli yapıyosun zaten mis gibidir senin evin.ben çağandan yapamıyorum her zaman.çok mız mız bi çocuk hep onunla ilgilenelim istiyo.

al cagani vur deniz`e hayatim sanki farklari var..ben ne zaman kocaya attim o zaman yapabiliyorum yoksa yüzeyseldir benimkisi süpür sil o kadar yani.hatta bazen silemiyoru mcünkü arkamdan emekleyerek iz yapiyor bende gicik olurum silmiyorum.

bu arada denizin mizmizligi inanilmaz cogaldi biktim vallahi dis cikmasindan ciksada kurtulsak su köpeklerden.

canım benmki babaylada durmuyo illa benim yanımda olcak.eğer bi çocuğum daha olursa babasımna aşık edicem onu paçasından ayrılmasın hiçkaydirigubbakcemile3
ah kıyamam denizime çok canı acıyodur kesin.çağanında dişleri kabarık canım 2 tanesini çıkardı bi azı bide köpek dişi.diğer 2si şiş ve bembeyaz.bana diş çıkarırken çok huysuz gelmiyo tabii normale göre biraz farklı oluyo ama çağan doğduğundan beri mız mız olduğundan alıştık biz.

çilekcim ve misafir arkadaşım iyi geceler.çok yoruldum yatıyorum artık ben.çağan mızlamaya başlamadan uyuyayım bir an önce.inşallah tüm bebişlerimiz huzurlu bi gece geçirir.

günaydın kızlar offf saat 7.30 ve biz kayuyu seyrediyoruz gece gene uyuımadık doğru dürüst
dün dra gittik ateşli ben hep doktora ateşli götürürüm orda ateşine bakar ateş düşürücü fitil yada şurup verir böyle ister genelde kendi görmek ister ateşinin ne kadar olduğunu
dün ilk kez devlete götürdüm safmıyım neyim gene ateşli götürdüm ki orda yapar doktor görsün kaç olduğunu diye aa adam bana sordu şu an ateşli dedim ölçmedi bile gene sordıu kaça çıkıyo diye bende söyledim ilaç yazdı yolladı boğaz enfeksiyonu ve diş çocuğum yorgun düştü 4 gibi yattı akşam 6 da kalktı bidaha sonrada biti kanlandı baya uyumuştu çünkü dün saat 11 oldu yok uyumuyo
bende akşamyemekten sonra ateşlendim fazla çıkmadı ama ateş çok rahatsız ediyo beni yattım 1 saat uyumuşum .boğazlarım başım çok fenaydı halada öyle
ıhlamur falan yaptı eşim cevriyede vitaminler ilaçlar falan getirmiş çocuklar başına kalmasın diye
ay neyse asıl konu gece 2 beşik arasında mekik dokudu memo huzursuzlanıyo oraya koyuyoruz huzursuzlanıyo yatak odamızdakine alıyoruz sonra 5.30 da bi baktım odada bi ses hınnn hınnnn diye ışıklarıda kapamış eşim uyusun diye eşimi dürttümnerde bu diye bi açtık ışıkları odada dolaboın aynasında araba sürüyo o karanlıkta 2 araba bulmuş gelmiş ama asıl garip olan ne biliyomusunuz beşikten nasıl inmiş ??
90 cm bi yüksekliği var yerde sayılır yani ama düşmeden inmesine ihtimal vermiyorum ama düşse bu seferde ağlardı duyardık
yatağın yanındaki masayıda çekiyorum akşamları çıkıp oturmasın üstüne diye ordanda inmiş olamaz aklımız ermedi valla
gene abi baba giderken terör estirdi evde seside kısık öyle garip çıkıyoki sesi:))
neyse işte böyle valla bugün zor geçer bende hastayım boğazım acıyo kulağım ağrıyo burnum tıkalı

Son düzenleme:
gunaydınnn

zeynam cok gecmıs olsun canım
cok korktum okurken oglusunla kendının ılgılenmesı cok ıyı olacak
ınsa allah en kısa zamanda ıılesır

mmf canım sıze de gecmıs olsun
hakıkaten bu cocuklara akıl ermıyor bazen gum dıye vuruyorlar bır yerlerını cıtları cıkmıyor
bazen elın carpsa kıyamet koparıyorlar

saphısım gecmıs olsun canım

cılegım bu kadar korkutma bızı kopek dıslerınden
benım kuzu cok zor dıs cıkarıyor ve henuz kopek ve azılarımız falan yok
korkuyla beklıyoruz

beyazmelegım temızlık perılerın gelmıs
sana ve yaverlerıne kolay gelsın kuzum

gelelım bıze
dun bızım arıza cıkaran kıracı yuzunden ıslerım vardı
cok ugrastım ama hallettım

asortıemın hedıyesını bızım elemana bıraktım kargoya versın dıye ama o gıdene kadar kargo kapanmıs
bugun halledecekler ınsa allah
ılk tepkısını cok merak edıyorum umarım begenır

oglusta felaket durumda
allaha sukur bır rahatsızlıgı yok ama kok sokturuyor bıze
dun aksam evımıze gecerken yuruttum onu
ama nedense hep aksı ıstıkamete ve benım elımı bırakarak kosarak gıttı
ozguvenı olsun dedık ama bunun kı de asırı oldu galıba
saklanıyoruz aksam karanlıgında hıc bızı aradıgı yok sokakta burnunun dıkıne gıdıyor hala

Günaydın yavru kuşlarım.Dünü okudum ve hemen hemen herkesin bi derdi var.Biz düzeldik gibi şükürler olsun.Umarım yarın buraya herkes güzel sağlık haberleriyle gelir..

Zeynam canım geçmiş olsun.Ben de merak ediyorum 3 tüp kana gerek varmı hastalığın tesbiti için.Biz Anılı bir defasında üniv.hastanesine götürmüştük çok minikken.40 ı bile çıkmamıştı.Doktorun biri dediki tetkiklere başlayalım .Eğer kanı yeterse şu tetkiki de yapalım.Hemen aldım yavrumu özele götürdüm.Hiç gerek yokmuş o kadar kana.Bir de daha bakmmadan antibiyotik yazdı(

Maytabım valla seninki geç yürüdü ama canavar çıktı.Dikkat et canım ya.Gerilim filmi gibi.Işığı açtığında canavarın biri kendi kendine bişiler yapıyo.Hastalığınızda geçer umarım hemencecik..Geçmiş olsun..

Saphişim Duru da kaza geçirmiş.O minicik ağzı kanamış.Kıyamam tontişime.Geçmiş olsun, daha büyük kazalardan esirgesin Allah'ım...

Çaganum ve Beyazmeleğim sizi pek bir Çilek gördüm.Güle güle kirletin ve kendinizi helak etmeyin heee:))

Çileğim yine hijyen kraliçesi seçildin..

Asortik hatun hoşgeldin..Tontiş hasta mı?Geziniz eğlenceliymiş.Sevindim..

Herkese huzur dolu birgün diliyorum...

sağolun kızlar aklıma şey geliyo hani koltuktan falan inerken temkinli bi şeklde ayaklarını salıyolarya aşağı yavaş yavaş yani benimki öyle
o şekilde iki ayağınıda atıp elleriyle tutunup inmiş olabilir zor bi ihtimal ama mantıklı başka bi açıklaması yok yada biri aldı yere koydu annnnneeeeeeeeyvahedigeldismile
sıpa hiçbişe yemedi tek lokma sokmadı çığlık bağrış pes ettim bende etinden et kopuyo sanki ağzına bişey uzatınca ilaçlarını verdim uyuttum

ayy benim bundan haberim yoktu sanki geçmiş olsun prensesime safişim dikkat edin aman diyim oluyor işte fırlamalar kaşla göz arasında bişey yapıyorlar kendilerine

canım sende taksit taksit yapsaydın keşke neydi bşının zoru acımıştır tabi bir krem falan sür suya sabuna dokunma bir süre artık

canım biraZ sana özendm buügn çilke gibi olayım dedim ondan oldu ama hiç zevkli değil bir daha olmayacağım sen gibi kaydirigubbakcemile3 sabaha kadar yatakta döndüm durdum her yanım tutulmuş kaydirigubbakcemile3
ay bu dişler bir an evvel çıkıp bitseydi valla helak etti çocukları ben baya tırsıyorum sizinkileri okudukça eyvahedigeldismile
havuz iyi fikir ılık su rahatlanır, tabi seviyorsa,Eymen çok mutlu oluyor

canım benim hem sana geçmiş olsun hem memo'ma inşallah bir an evvel iyileşirsiniz ki zaten memocuk iyileşmiş anlaşılan yataklardan inebildiğine göre kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm yaa bu ocuklar biraz psikopat oluyor heralde kendi dünyalarında yaşıyorlar düşünsene herkes uyuyor sen karanlıkta araba sürüyorsun :roflol:

evet miniğim sana sonuna kadar katılıyorum dün beni de bir ara öyle bezdirdi ki şimdi hatırlamıyorum ama ne yaptığını s....ım özgüvenine falan diye söyleniyordum :roflol: onlar özgüven kazanana kadar bizim kendimize güvenimiz kalmayacak

günaydın herkese tekrardan valla her yerim tutulmuş yukarıda da yazdım yaa bu kadar işi aynı anda yapmak bana yaramadı
ee ama napayım birgün tatilim var onu da çıkmadım dışarı feda ettim bitirdim hepsini içim rahat pişman değilim kaydirigubbakcemile3

ay mmmf benimki de hiç şurup içmez oldu yaa şu birkaç gündür özellikle kan için içtiklerini rengindenbiliyor heralde ki daha görür görmez kafa sallamaya başlıyor hayır diye, babasının eline vuruyor her yere döküyor tam bir kabus gibi önceden çok severdi emziği çıkarır ağzını açar beklerdi versin diye niye böyle oldu hiç anlamadım bıktımı acaba :uhm:

benimkide öyleydi canım artık sadece şurup değil ağzına girecek herşeye burun kıvırıyo zorla soktuysam mama sandalyesinin diğer tarafından yere gerçekten sabrımın sınırlarını zorluyo bu çocuk ne rahat çocuk büyütmüşüm fatihin hiç yeme problemi yoktu bunu aç bırak ondan iyisi yok
ama yürek dayanmıyo be beyazım aç çocuk biliyosun

Herkese günaydınnn.Naber şekerler?

Dün akşam rahat bir uyku uyuduk.Batu bey iyi uyudu maşallah tabii biz de.Dün akşam babasıyla babaanneye gittiler.1,5 saat filan ben gitmedim başım ağrıyordu.Ben de yatttım evde ooohh mis gibi oldu dinlenmiş uyandım.

Ne çok hastamız var yine geçmiş olsun herkese..

Zeynam 3 tüp kanı napıcaklardı acep merak ettim.Çok gereksiz buldum ateşli bir çocuk için 3 tüp kan anlamsız geldi bana.Bi kan sayımı yeterli halbuki.Neyse geçmiş olsun canım.
Safişim görünmez oldun bizi ihmal ediyorsun bak olmuyor böyle.Editör böyle yaparsa cemaat napar bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Maytap cidden çok merak ettim nasıl indi ordan memo?Size de geçmiş olsun cicim.
Asortik hoş geldin.OOOOooh tatili yaptın geldin missssssssss...
Yasminim,beyazmeleğim,miniğim günaydınnn..

gunaydın kızlar
sedosum gecmıs olsunn yawrum kıyamam ya ınsallah aglamamıstır arda pasa
asortı hatun gezmelerden gelmıs hosgeldınn canummmmm
zeynam cok cok gecmıs olsunn ayy bız hasta olsak onlar ıyı olsun dıyoruz ama oda cok kotu oluyor
mmfcım sızede gecmıs olsunn
ay unuttugum varsa kusura bakmasınn
bense ıkı gecedır oksurukten uyuyamıyorum dun gece 2 de mıde bulantısıyla uyandım lavoboya zor yetıstımm usume geldı esımın polarını gıydım dogru mutfaga kusburnu kaynattım zorlada olsa ıcmeye calıstım termofora sıcak su koydum mıdemın ustune koydumsaate baktıgımda 430 duu artık kacta uyudum hatırlamıyorumm offf nasıl gecıcek bu hastalık ogleden sonra ızın alıp doktora gıtmeyı dusunuyorum kaynanamda hasta offff

saphişim edıtorum cok cok gecmıs olsun ayy bu cocuklar artık cok hareketlı olmaya basladılar eylulde pazar gunu masaya tutundu dengesını kaybedıp arkaya dustu nasıl agladı yawrum

saphişim geçmiş olsun canım nasıl kötü olmuştur yaa yağmurda geçende düştü masadan ya yemiyor içmiyor mutfaktaki salondaki masaya çıkıyor ve ayağa kalkıp horon tepiyor....
çok dikkat etmemiz lazım çokkk

güle güle kirlet çağancukum ohh mis gibi olmuştur evinnn
çilek bu babalar böyle hep galiba bende bazen çok sinirleniyorum özellikle gece uyandığında babası erken kalkmasına rağmen gık dahi etmiyor her dediğini yapıyor ve şu güne kadar bi kere yağmura kızdığını görmedim sabır işi demek kiii

geçmiş olsun ıcırım iyileşirsin inşallah en kısa zamandaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…