- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.261
ohhh mis gibi olmustur evin simdi cagan..ayy safisim biri benim yanimda temizlikten bahsettimi o günden ben bisi yapmadimsa hemen kompleks olurum :) kendi kendime kizarim filan hani ben bisi yapmadimda herkez evini mis gibi yapiyor diye..sorunluyum galiba :)
sağol lavişim Duru Okyanus pc yi hiç aldırtmıyor elime.Hep onunla ilgilenicez öyle istiyor.Sadece o uyurken açabiliyorum,ev işi de pek yaptırtmadığı için,ancak o uyurken sessiz yapılabilcek şeyleri yapmayaçalışıyorum.Zaten cadıydı,iyice cadı bir şey oldu benimki.İstediği bir yapılmasın nasıl cırlıyor görmen lazım kaydirigubbakcemile3
bir kaç gün önce eşim inatla nette gezinmeye çalışıyor,ulaşamasın diye de pc yi masanın üstüne koydu.Bizimki koltuğun üstüne çıktı,oradan sandalye tutnmak suretiyle babasına ulaşmaya çalışırken düştühemde ağzının içine sandalyein kenarı girdi resmen,ağzı kan içnde kaldı,ay çıldırcaktım o halini görünce.o sakinleşti neyseki çok kötü bişeyi yokmuş,ama beni sakinleştirebilene aşkolsun.beni gördükçe o da başladı ağlamaya tekrar filan,baya bir kabus yaşadık yani anlayacağın
krikitostan haberim yok canım.bu hafta gidicektim ona ama hasta olunca gidemedim,iyileşince artık
herkese iyi geceler.bütün gece temizlik yaptım evim mis gibi oldu bi mutfak dolaplarım kaldı onlarıda yarına silicem artık.evdeki halıları koltukları sildim fırçaladım.ellerim tutumuyo valla zor yazıyorum.deterjanlardan galiba büzüştüler sanki.
beyaz melegim beyaz melegim bakiyorumda temizliktede aldiniz basinizi gittiniz,bu ne ayol
sakin olun lütfen:)
gelelim bize,aman allahim bu köpek disleri anamizi aglatiyor bizimya,bi cocuk hicmi mutlu olmaz hepmi aglar?vallahi bazen kafayi yiycek gibi oluyorum.babasi gelince cikardik disariya iki dakka oyalaniyor sonra agliyor,kocamdada ne sabir varmis vallahi ne derse ne isterse yapti bikere olsun yeter demedi.arada benim sesim cikti banada kizdi sus cocu kkeyfinden huysuzluk yapmiyorya diye..
hafta sonu havuza götürücem biraz egleniyr insl.
günaydın kızlar offf saat 7.30 ve biz kayuyu seyrediyoruz gece gene uyuımadık doğru dürüst
dün dra gittik ateşli ben hep doktora ateşli götürürüm orda ateşine bakar ateş düşürücü fitil yada şurup verir böyle ister genelde kendi görmek ister ateşinin ne kadar olduğunu
dün ilk kez devlete götürdüm safmıyım neyim gene ateşli götürdüm ki orda yapar doktor görsün kaç olduğunu diye aa adam bana sordu şu an ateşli dedim ölçmedi bile gene sordıu kaça çıkıyo diye bende söyledim ilaç yazdı yolladı boğaz enfeksiyonu ve diş çocuğum yorgun düştü 4 gibi yattı akşam 6 da kalktı bidaha sonrada biti kanlandı baya uyumuştu çünkü dün saat 11 oldu yok uyumuyo
bende akşamyemekten sonra ateşlendim fazla çıkmadı ama ateş çok rahatsız ediyo beni yattım 1 saat uyumuşum .boğazlarım başım çok fenaydı halada öyle
ıhlamur falan yaptı eşim cevriyede vitaminler ilaçlar falan getirmiş çocuklar başına kalmasın diye
ay neyse asıl konu gece 2 beşik arasında mekik dokudu memo huzursuzlanıyo oraya koyuyoruz huzursuzlanıyo yatak odamızdakine alıyoruz sonra 5.30 da bi baktım odada bi ses hınnn hınnnn diye ışıklarıda kapamış eşim uyusun diye eşimi dürttümnerde bu diye bi açtık ışıkları odada dolaboın aynasında araba sürüyo o karanlıkta 2 araba bulmuş gelmiş ama asıl garip olan ne biliyomusunuz beşikten nasıl inmiş ??
90 cm bi yüksekliği var yerde sayılır yani ama düşmeden inmesine ihtimal vermiyorum ama düşse bu seferde ağlardı duyardık
yatağın yanındaki masayıda çekiyorum akşamları çıkıp oturmasın üstüne diye ordanda inmiş olamaz aklımız ermedi valla
gene abi baba giderken terör estirdi evde seside kısık öyle garip çıkıyoki sesi:))
neyse işte böyle valla bugün zor geçer bende hastayım boğazım acıyo kulağım ağrıyo burnum tıkalı
gelelım bıze
dun bızım arıza cıkaran kıracı yuzunden ıslerım vardı
cok ugrastım ama hallettım
asortıemın hedıyesını bızım elemana bıraktım kargoya versın dıye ama o gıdene kadar kargo kapanmıs
bugun halledecekler ınsa allah
ılk tepkısını cok merak edıyorum umarım begenır
oglusta felaket durumda
allaha sukur bır rahatsızlıgı yok ama kok sokturuyor bıze
dun aksam evımıze gecerken yuruttum onu
ama nedense hep aksı ıstıkamete ve benım elımı bırakarak kosarak gıttı
ozguvenı olsun dedık ama bunun kı de asırı oldu galıba
saklanıyoruz aksam karanlıgında hıc bızı aradıgı yok sokakta burnunun dıkıne gıdıyor hala
günaydın herkese tekrardan valla her yerim tutulmuş yukarıda da yazdım yaa bu kadar işi aynı anda yapmak bana yaramadı
ee ama napayım birgün tatilim var onu da çıkmadım dışarı feda ettim bitirdim hepsini içim rahat pişman değilim kaydirigubbakcemile3
ay mmmf benimki de hiç şurup içmez oldu yaa şu birkaç gündür özellikle kan için içtiklerini rengindenbiliyor heralde ki daha görür görmez kafa sallamaya başlıyor hayır diye, babasının eline vuruyor her yere döküyor tam bir kabus gibi önceden çok severdi emziği çıkarır ağzını açar beklerdi versin diye niye böyle oldu hiç anlamadım bıktımı acaba :uhm:
sağol lavişim Duru Okyanus pc yi hiç aldırtmıyor elime.Hep onunla ilgilenicez öyle istiyor.Sadece o uyurken açabiliyorum,ev işi de pek yaptırtmadığı için,ancak o uyurken sessiz yapılabilcek şeyleri yapmayaçalışıyorum.Zaten cadıydı,iyice cadı bir şey oldu benimki.İstediği bir yapılmasın nasıl cırlıyor görmen lazım kaydirigubbakcemile3
bir kaç gün önce eşim inatla nette gezinmeye çalışıyor,ulaşamasın diye de pc yi masanın üstüne koydu.Bizimki koltuğun üstüne çıktı,oradan sandalye tutnmak suretiyle babasına ulaşmaya çalışırken düştühemde ağzının içine sandalyein kenarı girdi resmen,ağzı kan içnde kaldı,ay çıldırcaktım o halini görünce.o sakinleşti neyseki çok kötü bişeyi yokmuş,ama beni sakinleştirebilene aşkolsun.beni gördükçe o da başladı ağlamaya tekrar filan,baya bir kabus yaşadık yani anlayacağın
krikitostan haberim yok canım.bu hafta gidicektim ona ama hasta olunca gidemedim,iyileşince artık
güle güle kirlet çağancukum ohh mis gibi olmuştur evinnnherkese iyi geceler.bütün gece temizlik yaptım evim mis gibi oldu bi mutfak dolaplarım kaldı onlarıda yarına silicem artık.evdeki halıları koltukları sildim fırçaladım.ellerim tutumuyo valla zor yazıyorum.deterjanlardan galiba büzüştüler sanki.
çilek bu babalar böyle hep galiba bende bazen çok sinirleniyorum özellikle gece uyandığında babası erken kalkmasına rağmen gık dahi etmiyor her dediğini yapıyor ve şu güne kadar bi kere yağmura kızdığını görmedim sabır işi demek kiiiiyi geceler herkeze...
zeynamyaa cok gecmis olsun kuzuma,niye¨böyle olduki kiyamam bonusuma ben.
off sedosumyaa insl.cani acimaz üzmez kendini ardacik.
beyaz melegim beyaz melegim bakiyorumda temizliktede aldiniz basinizi gittiniz,bu ne ayol
sakin olun lütfen:)
saphirazcim sizede cok gecmis olsun canim,kasla göz arasi oluveriyor hersey ama kiyamiyor insan iste.
devrankayra hosgeldin canim sende..
gelelim bize,aman allahim bu köpek disleri anamizi aglatiyor bizimya,bi cocuk hicmi mutlu olmaz hepmi aglar?vallahi bazen kafayi yiycek gibi oluyorum.babasi gelince cikardik disariya iki dakka oyalaniyor sonra agliyor,kocamdada ne sabir varmis vallahi ne derse ne isterse yapti bikere olsun yeter demedi.arada benim sesim cikti banada kizdi sus cocu kkeyfinden huysuzluk yapmiyorya diye..
hafta sonu havuza götürücem biraz egleniyr insl.
geçmiş olsun ıcırım iyileşirsin inşallah en kısa zamandaaaagunaydın kızlar
sedosum gecmıs olsunn yawrum kıyamam ya ınsallah aglamamıstır arda pasa
asortı hatun gezmelerden gelmıs hosgeldınn canummmmm
zeynam cok cok gecmıs olsunn ayy bız hasta olsak onlar ıyı olsun dıyoruz ama oda cok kotu oluyor
mmfcım sızede gecmıs olsunn
ay unuttugum varsa kusura bakmasınn
bense ıkı gecedır oksurukten uyuyamıyorum dun gece 2 de mıde bulantısıyla uyandım lavoboya zor yetıstımm usume geldı esımın polarını gıydım dogru mutfaga kusburnu kaynattım zorlada olsa ıcmeye calıstım termofora sıcak su koydum mıdemın ustune koydumsaate baktıgımda 430 duu artık kacta uyudum hatırlamıyorumm offf nasıl gecıcek bu hastalık ogleden sonra ızın alıp doktora gıtmeyı dusunuyorum kaynanamda hasta offff
Yasminim,beyazmeleğim,miniğim günaydınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?