2008 Kasım Anneleri

saphişim edıtorum cok cok gecmıs olsun ayy bu cocuklar artık cok hareketlı olmaya basladılar eylulde pazar gunu masaya tutundu dengesını kaybedıp arkaya dustu nasıl agladı yawrum

ıcır çok dikkatli olmamız lazım yağmurda düştü geçenlerdee feci şekildeee
bide pazar günü babasını işe yollarken kapıdan el sallıyordu ayağı kaydı dış kapıya vurdu dudağı ve kafası çok kötü ağladı zor susturdukkk

günaydın yavrularım
oğlum düne göre daha iyi ama hasta ya hasta bebeğim
neden böle oldu nasıl oldu anlamıyorum ama bildiğim bişi varki geçen haftaki grip tam geçmeden dişler çıkmaya başladı ve ağırlaştı yavrum bunun başka izahatı yok önlerde böle hasta oluyo azıları düşünmek bile istemiyorum akannehir
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Allah yavrularımızla sınamasın bizi :Saruboceq:
çitoscum neden 3 tüp kan bende anlamadım yavrum mosmor oldu gözleri kydı ses durdu çok korktum dün ya ama anladığım kağıttan biri kan düşüklüğü içindi çünki kansızlık benimkinin baş problemi diğeri de şeydi ESR zaten bir tek aldıkları kanla buna çalışabilmişler ne kansızlığa nede kağıtta yazan öbür şeye bakamamışlar kuzum ne bu ESR(sedimantasyon)

maytap kafa sonunda 3 harflilere karıştın bak yukardasn üflene üflene bi gece uçmayında siz ona dua edin yerimseniben
şaka bi yana valla bu çocuklar çok fırlama ne yapcaz bilmem Allah bizimde onlarında yardımcısı olsun .
benimkinin seside travesti gibi çıkıyo çok komik bağırmaya çalışıyo ses yok lülülülülülü
ama yasmine katılcan oluyorum yaş ilerledikçe tahammül sınırlarımız daralıyor ahmetteki sabrımla bu çok farkılı.
asorticim hoşgeldin değişiklik her zaman iyidir.
aklıma gelen bunlar şimdilik unuttuğum varsa affola.

Ayyy bugün çok sevinçli bir haber aldım.2.kes hala oluyorum.Kardeşimin eşi hamileymiş.İdrar testinde pozitif çıkmış.Kan verdiler şimdi de.Çok mutluyum :asigim:Bebiş geliyoooooooo.Ama yanlarında olup sevinçlerini paylaşmayı isterdimmm..

ıcırcım çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine zor valla kötü üşütmüşsün o msn de yazdığım karışımı yap sen öksrüğüne çok iyi gelir bence

zeynam bebeğim hoşgeldin Yiğit biraz daha iyiymiş sevindim inşallah daha iyi olacak kuzu

bu bebişlerimizin düşmesi kafalarını,gözlerini bir yerlere çarpması çok sıradan oldu sanırım her seferinde canı yanıyor insanın ama napalım böyle büyüyorlar

gözün aydın canım sağıkla sıhatle gelsin minik tomurcuk
darısı başıma boshayallersmile

Çitosum çok sevindim.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, tamamına erdirsin canım..

Zeynacım esr kanın çökme hızını gösteren bir testtir.Yardımcı bir testtir tanı koydurmaz.Çok gerekli bir test değil keşke kan sayımı yapsalardı daha iyi olurdu bence.

cıtos sevındım canım bebıs haberınıze
ınsa allah saglıklı bır bebıs gelır

bende bu gece ruyamda abımın esının 5 aylık hamıle oldugunu ve kızı olacagını gordum

lavısım sızede gecmıs olsun baksanıza cbırbırımıze gecmıs olsun demekten baska seyler konusamıyoruz dıycektımkı cıtosumun haberı geldı gozun aydın cıtosum hayırlısıyla allahım kucagınıza almayı nasıp etsın
darısı bana benım kardesım evlı degıl ama bende teyze ve hala olurum ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…