2008 Kasım Anneleri

Lavişim bence Kalimero ve senin ikinciler yolda:roflol:

ben hamıle oldugumu bıle bılmezken abımın esının hamıle oldugunu ve yıne erkek olacagını gormustum ruyamda
sonra abımlerle telefonda konusurken heveslı heveslı abım sesımızı kaydetmıs
aradan 20 gun gectı ve benım bebıs haberım gelınce aslında hamıs olanın benım oldugunu abım ses kaydını dınleterek kutlamıstı benı

sımdı hem abımler hem de bız cok ıstıyoruz kız cocugumuz olmasını ama kısmet bakalım once kımın olacak

gözün aydın canım sağıkla sıhatle gelsin minik tomurcuk
darısı başıma boshayallersmile

Çitosum çok sevindim.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, tamamına erdirsin canım..

cıtos sevındım canım bebıs haberınıze
ınsa allah saglıklı bır bebıs gelır

bende bu gece ruyamda abımın esının 5 aylık hamıle oldugunu ve kızı olacagını gordum

çitosum gözünaydınnn ya bende dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm ne demek acaba:uhm:

çitoscum hayırlı olsun canım bebişiniz anneli babalı büyüsün

Teşekkür ederim canlarımmmm..Darısı isteyenlere olsun inşallahhhhh..
Zeyna sen bi daha mi istiyon darısı başıma dedin şekerim?

yasminim şuan için düşünmüyorum ama gelirseee de sevinirim yani üzülmem:))
bende bide oğlum olsun istiyorum sağlıklı adını da poyraz ya da rüzgar düşünüyorum eşimde çok beğendi bu isimleriii
kızım olursa da yaprak koyacağım şimdidien hazır isimlerimiz:))

benimde 2 yeğenim var ama birini 1 senedir diğerini 2 senedir görmüyorum uzunca bir sürede göremem herhalde belki büyüdükleri zaman bizim bi halamız varmış diye arayıp bulurlar benimafoldumben
çokta sevdim kendi çocujklarımdan asla ayırmadım onları Allah biliyo

demekki alabildikleri kan yavrumun baygınlık geçrmesi tek sebepsiz bir tahlile yaradı tühh be ne bilim ya
maytap kafa sana kızmadım ne alaka ben sadece dr. bana dediğini dedim sonuçta ona güvenmek zorundayım kolay bulmadım ben bu dr. sandım ki iyi bişi için yapıyo bu yiğidin 4. dr. adam işinde iyi ama özelde olduğu için sanırım para kazandırmak için hastaneye belkide bu kadar çok tahlil yaptırıyor bilmiyorumkismile

benimde bi erkek kardeşim var henüz 19 yaşında askere gidecek de evlenecek de iş kuracak daa ohhoooo....
sanırım hala olmam için en az 7-8 sene beklemem lazım benim:)))

çitosum hayırlı olsun pıtırcık, sağlıcakla gelsin dünyaya inşallah

rüyalarınız hayır olsun kızlar

bende bugün oğlumu ananesine bıraktım arkamdan ağlamaya başladı bende ağlamaya başladım ağlaya ağlaya bir okula girdim kocaman bir okuldu güya tekrar üniversite okuyacak mışım hemi de hukuk bölümü ağlaya ağlaya derse girdim hoca bişeyler anlatıyor yok dedim buna tahammül edemem oğlum orada ağlarken ben bir daha okula başladım sabredemem burada falan diyorum, yanımda da iki kız oturuyor gıcık mı gıcık saçma sapan laflar ediyorlar ay ben bunlarla 4 sene arkadaşlık edemem diyoum asla sonra bir hoca geliyor neden ağlıyorsun bakiim diye saçımı okşuyor falan salak saçma bir rüyaydı
hadi bunu da yorumlayın bakiiim kaydirigubbakcemile3

yok çitoscum hala olma bakımından ben darısı başıma dedim
yeniden evlenen abimin zaten bir oğlu vardı daha düşünmüyorlar
öteki abiminde çocukları olmuyo o yüzden dedim ben öle darısı başıma diye

boşuna sevinip katılcan olmayın valla Allah isteyene versin ben 2 tane aslan doğurdum yeterr

bence rüzgar güzel lavişim biri yağmur biri rüzgar iki doğa olayı daha uyumlu
yaprakta çok hoş

bulurlar canım vefasız olmazlarsa bulurlar bence

benimde bi erkek kardeşim var henüz 19 yaşında askere gidecek de evlenecek de iş kuracak daa ohhoooo....
sanırım hala olmam için en az 7-8 sene beklemem lazım benim:)))

sen 7-8 sene beklesende nihayetin allah nasip ederse olacaksın benim hiç öyle şansım yok ne hala olabileceğim ne de teyze :çok üzgünüm:
işte kayınbiraderlerim sayesinde olursam bir yenge olabilirim ona da şükür ne diyeyim

Poyraz ismini ben de düşünmüştüm lavişim .Çok güzel bir isim.Ama gıcık olduğum bir arkadaşın oğlunun ismi olunca koymadım.Ben alp,kuzey isimlerini çok istedim ama eşim istemedi.Kızım olursa ipek,begüm,inci koyabilirim..

yasminim her iki isimde çok hoşuma gidiyor rabbim nasip ederse koyacağım inşallahhh
beyazım sen tek çocuksun anlaşılan bak sen bile ister istmez üzülüyorsun tek olduğun için keşke bi kardeşin abin ya da ablan olsaymış neyse herşeyin hayırlısıı
rüyana da diyecek söz bulamıyorummmmkaydirigubbakcemile3

çitosum bende aslında yağmura begüm ismini düşünmüştüm ama babmız beğenmedi kızımız doğduğunda bile isimsizdii doğuma feci bir yağmurla gittiğim için eşim yağmur dedi ve koyduk benim de pek içime sindii ....
zeyna olumunekankayizsmile

zeyna yenı ımajın cok hos canım

ben de bır kızım olsun ıstıyorum
hem de cooookkkk
ısım konusunda muhalefet kocamla ortak noktaya varamadık ama hele bır kızım olsun da ısım ısını hallederız
benım favorım ırem, ıncı ve ıpek
elıf ve feyza ısmıne de cok sıcak bakıyorum ama esım hepsıne muhalıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…