2008 Kasım Anneleri

net bozuk..yazıyom yazıyom gidiyo...
zeyna yeni imajın çok güzel..güle güle kullan...:))
2. isimleri konuşmuşsunuz..benim eşim kesinlikle istemiyo 2. ya..ne yaptıysam adamı vazgeçiremiyommm..ama ben olsun istiyom özellikle 2. de kız olsun istiyomm.ama allahtan sağlıksı diyom tabiki..isim olarak kızım olursa masal koyacam kesin..oğlum olursa ben ege istiyom ama babamız pek sıcak bakmıyodu...eskidennn :))))

evt derin olacak: )) siparişle oluyosa tabi:)))) şaka bi yana eşimle yaklaşık evlenmeden önce 10 yıldan fazla tanışıklığımız oldu.ilk zamanlar kankaydık.sonra aşırı ilgiden sevgiden iş boyut değiştirdi.ona askerden geldiğinde bi sarılmıştım hiç unutmam bütün boynum omuzlarım kasılmıştı:))) kendimi nasıl sıktıysamm.aman bi mektuplar var bizde bazen açıp bakıyorum da pehh pehh:)) neyse eskiden beri derin ismi aramızda kızımızın adı diye geçer allah verirse birgün koyarız inş.

ben eve gıttım geldım
hava cok guzel bugun babam kuzuyu cıkarıp gezdırecekmıs bakalım

nazlımelek gecmıs olsun canım pasalara

derın demek kızının ısmı derın
ınsa allah senınde bır kızın olur canım

inş.minikcim valla kız evlat gibisi yok bence allah insanı gelin eline bırakmasın.gerçi belli olmaz bu işlere bakmışın gelinin daha hayırlı çıkar ama yine de değişik olsun istiyo insan.takdir artık

inş.minikcim valla kız evlat gibisi yok bence allah insanı gelin eline bırakmasın.gerçi belli olmaz bu işlere bakmışın gelinin daha hayırlı çıkar ama yine de değişik olsun istiyo insan.takdir artık

allah herkese hayırlı evlat versın ama nedense ben hep bır kızım olsun ıstıyorum
aılesıne karsı daha duskun sefkatlı oluyor
bır de cımcıme gıydırmek ıstıyorum kızımı

anneannemin 2 oğlu 1 kızı var.gelinle bakmak istemiyo hep bizde kadın.annem 2 çocuk birde ona bakacak ohaa dedik artık biraz alın dedik neyse bayadır onlarda kalıyo.yengem geçen gün 4 ay oldu aa yeter artık ama diyo( kendi ananesine ve erkek kardeşine senelerce dayım baktı aynı evde kaldırlar.şimdi kayınvalideye bakmak zor geliyo.benim basiretsiz dayım da ağzını açıp bişey demiyo yaa ne biçim iş buu

Benim annemlerde 6 kardeş.Anneannem senelerce yattı, alzamer oldu.Annem ,2 teyzem ve dayım baktı. Dayım ara ara ama teyzemler ve annem devamlı.Ben de bir kızım olmasını çok isterdim.Çünkü kadın yapısı gereği merhametli ve ince düşünceli.Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

elbettekı kız cocugu dogustan merhametlı anac ruhlu oluyor
ama aıle buyuklerıne bakma konusunda bazı erkekler kız cocuklarına tas cıkarıyor

degıl esıne rıcada bulunmak kımseden yardım almadan aılesıne her turlu bakabılenler var

ama ben ne olursa olsun bazı yaslı ınsanların gordugu muamelenın coguna zemını kendısının hazırladıgını dusunuyorum

allah kımseyı kımseye muhtac etmesın

geldim sonunda ohh bee doydum galiba ama bir tuhafım hala
ay giderken çok fena oldum ellerim titremeye başladı, başım döndü falan nasıl yemek yedim hatırlamıyorum şimdi açlığım yatıştı gibi ama sersemledim niyeyse :bbo:

derincim kişi başına misafir lafına çok güldüm yaa allah iyiliğini versin :roflol:

valla allah önce harılı evlat versn kız evlat daha merhametli tabiki anasına-babasına bakar elbette ama anasını-babasını öldüren kız evlatlarda var tv'lerde şahit oluyoruz bu tarz durumlara
artı hayırlı evladın yanında hayırlı gelin veya hayırlı damat versin rabbim, gelinin de damadın da kötüsü çok zor, damatta kötü olsa kızını yollamasa yokmu öyle insanlar çok fazla
herkesin içinde insaniyetlik olacak öncelikle, allah korkusu olacak o zaman kız-erkek farketmez
ama yine de kız daha yakın tabi mesel allah göstermesin babamız hasta olsa yatalak yada annemiz soyarsın giydirirsin zaman gelir belki altlarını temizlersin bunu bir gelin nasıl yapsın yada erkek evlat nasıl yapabilirki beceremez herşeyden evvel ne yapar br bakıcı tutar ziyaretini yapar yalnız bırakmaz vs.. ancak böyle olur

merhaba kızlar

safişçim maytapçım geçmiş olsun çokk
çitosçum bebişiniz hayırlı olsun

bencede kız evlat daha iyi anneye arkadaş oluyo ilerde oğlu olanlarada allah hayırlı gelinler nasip etsin ne diyelim:)
2.yi bende erkek istemiyo değilim ama onuda yaşıyım istiyorum ama kız olursa da çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…