2008 Kasım Anneleri

evet lavişim tek çocuğum ben üzülüyorum tabi ben özellikle bir abim olmasını çok isterdim daha öncede söylemiştim yaa o yüzden inşallah oğlum abi olacak allah nasip ederse
bir de ikinci kız olursa değmeyin keyfime hihoyyyt

birazda gülelim :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: 2010-2011 ilkbahar-yaz kreasyonu by zeyna :roflol:
tam zeyna olmuşun şimdi

Ben kız olursa Elif Naz , erkek olursa Arda düşünüyorum.Ama kız tercihimdir:))

ben hiç isim düşünmedim yaa hamile kalınca değişiyor nasıl olsa son ana kadar fikir değişebiliyor

lavişimin yağmurunun hikayesi gibi burada bir öğrencim var nisan ayında doğmuş ve doğduğu günü feci yağmurluymuş hava kızın adı Nisan Yağmur çok sevdim yaa

günaydınnnnn,
bir açtım zeynamın yeni imajıyla kaşılaştım çok yakışmış zeynammmmm..
kuzu nasıl şimdi iyidir inşallah..
dün bizde önce doktora sonra marklete gittik bütün gün giremedim..
kaan bey keremle çarpışınca gözünün çukur na kan oturdu göz doktoruna gittik darbeden dolayı hafif zedelenmiş dedi bişey yok geçer deyince rahatladım.. göz damlası ve kremi verdi..
oradan markete geçtik maaş günümüz ya aylık alışveriş yaptık..
haa kocişlede takım spor ayakkabı aldık birbirimize ikimiznkide aynı o kendine alcaktı benim hiç aklımda yoktu sezon sonu indirimne girmiş aldık.. hoşuma gitti eşimle aynı giymek güzel olacak..
geçmişe bakamadım hasta olanlara geçmiş olsun..
önemli bir gelişme oldumu ben yokken hanımlar..

geçmiş olsun nazlıcım ayy bu çocuklar
günün önemli olayı :))
hani korku filmlerinde olurya kurbanlar ışığı bir açar bi hayalet,canavar v.s yavaş yavaş yüzünü kurbanlara doğru döner işte o sahne bizim evde yaşandı gece:))))

günaydın nazlımeleğim hoşgeldin, Kaan'cığa geçmiş olsun canım benim demek çarpıştılar hee ee tabi bizimkiler tek olunca masalara sandalyelere çarpıyor seninkiler iki tane yaa birbirine çarpıyorlar :roflol:

ayakkabılarınız da hayırlı olsun iyi olmuş önümüz bahar kocişle yürüyüş yaparsınız

Nazlımeleğim geçmiş olsun..Kötü bişi yokmuş şükürler olsun.Kardeşimin iki çocuğu var 2 ve 3 yaşında onlarda evde resmen Amerikan güreşi yapıyolar.Sürekli birileri mor geziyo.Seninkiler çarpışmışlar neyseki.Sadece bi tesadüf.ıyi ki hırçın değiller

nazlıcım kasım bebekleri büyüdükçe sıkıntıları da artıyor ve şuan en yaramaz oldukları dönmedeler allah biliyor nasıl çarpıştılar ya koşarken yada başka bişey geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindim canımmm
bu arada ayakkabılarınızı da güle güle kulllanın canımmm
şekerlerim ben eve gidiyorum kuzumun yanına kayınvaldem misss gibi yemekler yapmış tadayım da geleyim:)))
ama rejıimdeyim sadece karnıbahar salatasını yemeyi düşünüyorum ama bakalım:)))

selam
bir sürü alıntı yaptım ama bu cimcimeden uzun uzun yazmaya fırsat yok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
çitoscum ihmal değil de bu küçük hanım hiç bir şeye izin vermiyor,bu ara da tekrar hala ouyorsun demek ne kadar güzel,ben de ümitle 'teyze oluyorsun' demelerini bekliyorum senağlamaallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
maytapçım Mehmet Akif ede çok geçmiş olsun,onu da şimdi gördüm
geçmişe bakıyorum ama çok ayrıntılı okuyamıyorum,şöyle bi üstünden bakabiliyorum
ve şimdi yine gidiyorum,yazdırmıyor

sağol tatlım nasıl oldu bu sahne,canavar kimmiş merak ettim hani benim annem bir melekteki gibi kaynana gece oğlunun üzerini örtöeye giriyorya öyle bişey için cevriyemi gelmiş yoksammmkaydirigubbakcemile3

meleğim sağol tatlım evet ev dar diyorum ya çoğu zaman benim ayağımada dolanıyorlar kendileride tokuşuyorlar ..spor ayakkabılarımızda evet yaz için iyi olacak..

ay sabah 8de kaan beyin hade hade sesiyle uyandık bir baktık ayağa kalkmış beşikte hade içeri gidelim demeye çalışıyor aldım yatağa koydum acık oyalansın diye süt verdim ana bir baktım benim yüksek yataktan ani bir yüz üstü dönmeyle aşağıya kaydırdı kendini indi ve kapıyıu açıp içeri kaçtı eşim peşinden gitti ben keremle azcık daha uyudum..boshayallersmile
eşimle şaşırdık kaldık artık yüksekten koltuktan düşmeden iniyorlar benim koltuk boyuda yüksek.. çok çabuk büyüdüler sanki ya çok akıllı oldu kuduruklar..

aa şimdi gördüm maytabım sizede geçmiş olsun.. ay nasıl inmiş kuzu beşikten.. hayret gerçekten ben bizim yataktan indiğine şaşırırıken seninki baya ilerlemiş kuzuya bak sen..

safişim senin kuzuda düşmüş sanırım sizede çooook geçmiş olsun canım ya..
İşde tokuşup düşüyorlar çarpıyorlar Allah korusun kuzuları..
tüm hasta kuzularada geçmiş olsun..

memo canım beşiğinden inmiş!!! karanlıkta 2 de araba bulmuş gelmiş bizim odaya gardrobun aynasında sürüyodu onları şok olduk şokkkk

aaa benimannemde karnıbahar salatası yapmış ben sadece onu yemeyeceğim orası kesin cokacimcoook

inşallah sende birgün teyze olacaksın canımcım buna yürekten inanıyorum o tadı lacaksın ne de kıymetli olur şimdi o, ah bi gelse

nihayet şeytanın bacağını kırdım,çözdüğüm coğrafya testini ful çıkardım hani bana alkış alkisalkisalkis destek olun gaz verin daha çok test çözeyim,daha çok çalışyayım, burada çok lalk lak edersem de hade get ders çalış diye beni azarlayın :mymeka:

memoya bak sen karanlıkta arabalar he maşallah bya ilerleme kaydetmiş minik bıdık..
ama nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.. ben ona benzer bir rüya görmüştüm kerem beşiğinden inip yayatğa gelmiş oluyordu hala ufak bir sesde düştümü kaldımı ne yapıyorlar diye irkilerek kalkıyorum..
çitoscum atlamışım bebişiniz sağlıcakla gelsin tatlım.. safişim ablanada sağlıkla bir bebek versin inşallah.. çok zor yaşadığım için iyi bilirm..
meleğim afferin sana arkideşimmmmmmmmm.. alkisalkisalkis
temam bundan sonra çok kaldınmı burda dıtttttt sesiyle seni dersinin başına alacağız sözz...

çok geçmiş olsun maytap buğrada öyle bi gece uyandım yerde oturuyordu hiç ağlamamış nasıl inmiş aklım almadı birimi geldi diye aklım çıkmıştı.safiş sanada geçmiş olsun düştü mü durucuk( ay çok fenalar yaa.inan kaşla göz arası hallediyorlar işlerini bazen oluyo işte böyle allah korusun hepsini.bizimkine de lazımlık aldık ya koltuk gibi kapağı kapanıyo.onu her yere taşıyo sıpa üstüne çıkıp ordan da çıkmak istediği koltuklara çıkıyo:) film izlerken bi an dalıyorum ana bi bakıyom pat yanıma çıkmış gelmiş.ayy gelmes bişey değil koltuklarda ayağa kalkıp yürümeye kalkıyooo yaa kendi de şimdi lazımlığı kullanmadan bacağını atıyo koltuğa gerisi yok tabi:)) çıkamıyo daha ama çıkacaklar elbet birgün

nazlıcım sağol canım,sizede geçmiş olsun,anam senin de işin çok zor valla ikiz olunca
beyazcım inşallah canım..veee tabikii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu kadar çalışmaya güzel bir sonuç çıkması çok normal efferin sana alkisalkisalkis

sağol derincim,Duru heryere çıkıyor,şimdilik bizim yatak hariç,bizim yatak baya yüksek,karyolalı değl de bazalı,o yüzden henüz çıkaıyor ama çok yakında çıkacak :)

Son düzenleme:
bizim koltuklar çok yüksek çıkamaz kendim henüz ama az kaldı azzz:))bende kızım olsun istiyorum ama en az 4 sene var galiba( eşim öyle diyoo adı ne olcak bilin bakimm:))

sağolun şekerlerim canlarım beni sizler yarattınız sağolun sağolun bayanssulusmile

derincim kızının adı Derin mi olacak

Benim oğlumda tırmanıp çıkamıyo koltuklara, yüksek.Annemlerin koltuklardan atlamak istiyo ama:))

Derinim ne koyacaksın adını kızçenin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…