- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.321
yasminim her iki isimde çok hoşuma gidiyor rabbim nasip ederse koyacağım inşallahhh
beyazım sen tek çocuksun anlaşılan bak sen bile ister istmez üzülüyorsun tek olduğun için keşke bi kardeşin abin ya da ablan olsaymış neyse herşeyin hayırlısıı
rüyana da diyecek söz bulamıyorummmmkaydirigubbakcemile3
birazda gülelim :roflol:
Ben kız olursa Elif Naz , erkek olursa Arda düşünüyorum.Ama kız tercihimdir:))
geçmiş olsun nazlıcım ayy bu çocuklar
günün önemli olayı :))
hani korku filmlerinde olurya kurbanlar ışığı bir açar bi hayalet,canavar v.s yavaş yavaş yüzünü kurbanlara doğru döner işte o sahne bizim evde yaşandı gece:))))
aa şimdi gördüm maytabım sizede geçmiş olsun.. ay nasıl inmiş kuzu beşikten.. hayret gerçekten ben bizim yataktan indiğine şaşırırıken seninki baya ilerlemiş kuzuya bak sen..günaydın kızlar offf saat 7.30 ve biz kayuyu seyrediyoruz gece gene uyuımadık doğru dürüst
dün dra gittik ateşli ben hep doktora ateşli götürürüm orda ateşine bakar ateş düşürücü fitil yada şurup verir böyle ister genelde kendi görmek ister ateşinin ne kadar olduğunu
dün ilk kez devlete götürdüm safmıyım neyim gene ateşli götürdüm ki orda yapar doktor görsün kaç olduğunu diye aa adam bana sordu şu an ateşli dedim ölçmedi bile gene sordıu kaça çıkıyo diye bende söyledim ilaç yazdı yolladı boğaz enfeksiyonu ve diş çocuğum yorgun düştü 4 gibi yattı akşam 6 da kalktı bidaha sonrada biti kanlandı baya uyumuştu çünkü dün saat 11 oldu yok uyumuyo
bende akşamyemekten sonra ateşlendim fazla çıkmadı ama ateş çok rahatsız ediyo beni yattım 1 saat uyumuşum .boğazlarım başım çok fenaydı halada öyle
ıhlamur falan yaptı eşim cevriyede vitaminler ilaçlar falan getirmiş çocuklar başına kalmasın diye
ay neyse asıl konu gece 2 beşik arasında mekik dokudu memo huzursuzlanıyo oraya koyuyoruz huzursuzlanıyo yatak odamızdakine alıyoruz sonra 5.30 da bi baktım odada bi ses hınnn hınnnn diye ışıklarıda kapamış eşim uyusun diye eşimi dürttümnerde bu diye bi açtık ışıkları odada dolaboın aynasında araba sürüyo o karanlıkta 2 araba bulmuş gelmiş ama asıl garip olan ne biliyomusunuz beşikten nasıl inmiş ??
90 cm bi yüksekliği var yerde sayılır yani ama düşmeden inmesine ihtimal vermiyorum ama düşse bu seferde ağlardı duyardık
yatağın yanındaki masayıda çekiyorum akşamları çıkıp oturmasın üstüne diye ordanda inmiş olamaz aklımız ermedi valla
gene abi baba giderken terör estirdi evde seside kısık öyle garip çıkıyoki sesi:))
neyse işte böyle valla bugün zor geçer bende hastayım boğazım acıyo kulağım ağrıyo burnum tıkalı
selam
bir sürü alıntı yaptım ama bu cimcimeden uzun uzun yazmaya fırsat yok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
çitoscum ihmal değil de bu küçük hanım hiç bir şeye izin vermiyor,bu ara da tekrar hala ouyorsun demek ne kadar güzel,ben de ümitle 'teyze oluyorsun' demelerini bekliyorum senağlamaallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
maytapçım Mehmet Akif ede çok geçmiş olsun,onu da şimdi gördüm
geçmişe bakıyorum ama çok ayrıntılı okuyamıyorum,şöyle bi üstünden bakabiliyorum
ve şimdi yine gidiyorum,yazdırmıyor
memo canım beşiğinden inmiş!!! karanlıkta 2 de araba bulmuş gelmiş bizim odaya gardrobun aynasında sürüyodu onları şok olduk şokkkksağol tatlım nasıl oldu bu sahne,canavar kimmiş merak ettim hani benim annem bir melekteki gibi kaynana gece oğlunun üzerini örtöeye giriyorya öyle bişey için cevriyemi gelmiş yoksammmkaydirigubbakcemile3
meleğim sağol tatlım evet ev dar diyorum ya çoğu zaman benim ayağımada dolanıyorlar kendileride tokuşuyorlar ..spor ayakkabılarımızda evet yaz için iyi olacak..
ay sabah 8de kaan beyin hade hade sesiyle uyandık bir baktık ayağa kalkmış beşikte hade içeri gidelim demeye çalışıyor aldım yatağa koydum acık oyalansın diye süt verdim ana bir baktım benim yüksek yataktan ani bir yüz üstü dönmeyle aşağıya kaydırdı kendini indi ve kapıyıu açıp içeri kaçtı eşim peşinden gitti ben keremle azcık daha uyudum..boshayallersmile
eşimle şaşırdık kaldık artık yüksekten koltuktan düşmeden iniyorlar benim koltuk boyuda yüksek.. çok çabuk büyüdüler sanki ya çok akıllı oldu kuduruklar..
nazlıcım kasım bebekleri büyüdükçe sıkıntıları da artıyor ve şuan en yaramaz oldukları dönmedeler allah biliyor nasıl çarpıştılar ya koşarken yada başka bişey geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindim canımmm
bu arada ayakkabılarınızı da güle güle kulllanın canımmm
şekerlerim ben eve gidiyorum kuzumun yanına kayınvaldem misss gibi yemekler yapmış tadayım da geleyim:)))
ama rejıimdeyim sadece karnıbahar salatasını yemeyi düşünüyorum ama bakalım:)))
selam
bir sürü alıntı yaptım ama bu cimcimeden uzun uzun yazmaya fırsat yok
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
çitoscum ihmal değil de bu küçük hanım hiç bir şeye izin vermiyor,bu ara da tekrar hala ouyorsun demek ne kadar güzel,ben de ümitle 'teyze oluyorsun' demelerini bekliyorum senağlamaallah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
maytapçım Mehmet Akif ede çok geçmiş olsun,onu da şimdi gördüm
geçmişe bakıyorum ama çok ayrıntılı okuyamıyorum,şöyle bi üstünden bakabiliyorum
ve şimdi yine gidiyorum,yazdırmıyor
memoya bak sen karanlıkta arabalar he maşallah bya ilerleme kaydetmiş minik bıdık..
ama nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum.. ben ona benzer bir rüya görmüştüm kerem beşiğinden inip yayatğa gelmiş oluyordu hala ufak bir sesde düştümü kaldımı ne yapıyorlar diye irkilerek kalkıyorum..
çitoscum atlamışım bebişiniz sağlıcakla gelsin tatlım.. safişim ablanada sağlıkla bir bebek versin inşallah.. çok zor yaşadığım için iyi bilirm..
meleğim afferin sana arkideşimmmmmmmmm.. alkisalkisalkis
temam bundan sonra çok kaldınmı burda dıtttttt sesiyle seni dersinin başına alacağız sözz...
nazlıcım sağol canım,sizede geçmiş olsun,anam senin de işin çok zor valla ikiz olunca
beyazcım inşallah canım..veee tabikii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu kadar çalışmaya güzel bir sonuç çıkması çok normal efferin sana alkisalkisalkis
sağol derincim,Duru heryere çıkıyor,şimdilik bizim yatak hariç,bizim yatak baya yüksek,karyolalı değl de bazalı,o yüzden henüz çıkaıyor ama çok yakında çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?