2008 Kasım Anneleri

selammmmmmmmmm...gecmise söyyle bi baktim gezmis olsun tüm kuzulara.iyi haberlerde var Allahim insl.saglikla getirsin citoscum bebeginizi.

isim konusuna deginmisiniz,Deniz kiz olsaydi ismi talya yada kayla olcakti.kayla`yi babamiz cok istiyordu.birdaha cocuk yaparsam (ki) istemiyorum kiz olursa talya olucak.oglan olursa ben kuzey istiyorum esimse sarp yada bora.bakalim dogurursam diyip geciyorum :)

sabahtan bu yana dogum gunu resimlerimize bakiyorum cocuk tam bi megolaman,bayiliyor kendini izlemeyi:) i ko ko diyip diyip actiriyor resimleri.oda iyki dogdun demek oluyor:)
bugun daha iyiyiz düne nazaran ama daha babamiz gelmedi,ogelince kudurup bakalim neler yapicak.

ben yogurdumu kendim yaparim harika olur,heralde yapabildigi nen iyi seydi:)deniz süt icmedigi icin hergün yogurt yedirmeye calisiyorum bazen sade bazende icine recel koyup veriyorum yiyor danacik.

yogurdu hazir yogurtla yaparim hicte öyle tasim tasim kaynatmam ben,isindimi kapatip soguturum mayalarim.

onca sey yazicaktim göya ama yemek yapmam lazim arada gelip bakayim,unutmayin beni.

ben hıc mevsımınde olmayan sebze almadıgım ıcın bılemıyorum canım

Canım ben marketten almadım ama yazdan koyuyor annem ve kaynanam.Özellikle boncuk fasulye çok güzel oluyo:))

canım benımde annem sagolsun dolabıma kıslık sebze kompostoluk falan dolduruyor
ama bız fasulyeyı cok sevdıgımızden bu yıl bıttı
bakalım belkı bende alır denerım

slm kızlar.balkonlarımı yıkadım mutfak camımı sildim makineye çamaşır attım geldim.vee çağan uyandı.geçmişe çok bakamadım herkes iyidir inşallah.hastalarımız biraz iyi olmuşlardır umarım.
meleğim msj aldım sağol ilgin için.söyledim kardeşime burdakilere gidip bakıcak bakalım varmı.
şimdilik çıkıyorum çağancık beni çağırıyooo

Ben de geçen sene derin dondurucu aldım.Annemin evine bıraktım.Zamanı geldiğinde sebzelereden bişiler yapıyo.Hem kendi hem ben yararlanıyoruz:)

canım en ıyısı zaten mevsımınde yapıp kaldırmak
benım dondurucum yok ayrıca
ev ve ofıs dolabım yetıyor bana sımdılık
ıkısı de oldukca genıs yazın yapılanların bır kısmını ofıs dondurucusunda tutuyorum sorun olmuyor

neyse ben cıkıyorum bırkac yere ugrayacagım
yarın gorusuruz

benimde dondurucuda birkaçtane bamya ve kompostoluk vişne kaldı..bende geçen gün kalan son fasulyeyi pişirdim..
cagancuk güle güle kirlet evini..
minikcim iyi akşamlar sana..

Ya annem bu sene bayağı çok vişne almıştı.Onları aralarına karton koymadan yerleştirmiş dondurucuya.Onlarda yapışmış, alamadım( Bizde mantı, fasulye, bamya , sivri biber, suluköfte , vişne , dolmalık biber atıyoruz.Çok iyi oluyo kışın..

bizde mevsiminde alıp buzdolabımın dondurucusuna atıyoruz bütün kış yiyoruz kış sebzeleri de çok çeşitli burada o yüzden fazlasıyla yetiyor

ay canım acayip çikolata istiyor yaa

heheheh ben bugün o kadar çok çikolatalı ıvırzıvır yedimki hala içim baygınnn..
hatta benimde uykum geldi bayılacammmm şimdi oğlanlar izin verirse azcık yanlarında yarı şekerleme yapayım bari..
yasminim ben vişneleri birer pişirimlik poşetliyorum su kaynayınca buzlu atıyorum bişey olmuyor ayırma sorunuda olmuyor..

kantinde istediğim çikolata yok hemen karşımızda tansaş var ama orayada gitmeye üşeniyorum

gidersem sana da alalyım bebişim beraber yiyelim

hoş çıkma saatim de gelmiş zaten, artık yemek yerim akşamada arkadaşa gidicez, o bana tatlılar,pastalar yapmıştır zaten alkisalkisalkis

yasminim demekki poşetleri koyarken onlarda azcık ıslanmış.. benim hiç yapışmıyor arasına bişeyde koymuyorum..poşetler kuru oluyor dondurucuya koyarken....

Kızlar merhaba.Neden burdayım merak edicek olursanız çünkü oğlum halen kayınvalidede uyuyor.Çok sinirliyim.Kaça kadar ayakta kalacaz kim bilir.Valla çok sıkıldım bu düşüncesizliğinden bu kadının yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…