- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.461
beyazmelegım demek oglusunla ask sarkınız var hee
canım benım oglum odasında kalmıyor yalnız basına
elımden tutup ıhhh dıyor benı de ıstıyor yanında
ayrıca o yontem bozde tutmuyor
ama mutfakta tezgah uzerınde oturma bızde de var ve ısım bıtıp ıcerıye gırme zamanlarında kucuk bır krız yasanıyor
cevrıyeye goturmek ıstemeyısımın sebebıyse
gormesın dıye degıl
gorumcegın evıne gıdıcez gormeye ve ev kalabalık oluyor
eltılerı falan da gelıyorlar
oglusta meraklı her yerı gezmek ıstıyor ve ben arkasından dıger odalarına falan gırmek ıstemıyorum
ayrıca yarım saatlık bır hosgeldın zıyaretı olacagından ıstemıyorum goturmeyı
Beyazmelek hanım bize bi günaydın yok mu:dilcikar:.
Babanızın armut tarlasını mı taşladık.Ay hadi bugün de ben edeyim bu lafı:))
günaydınnnnnn
ya kızıma bişeyler oldu offf dün gece zorla 22,30 da uyuttum ve sabah 05,30da kalktı ve uymak istemedi durmadan bağrıyor oyun oynayacakmış babası da yüz veriyor sen yat diyorum eşime çünkü babayı görünce hepten zıvanadan çıkıyor
aslında uyuyacak babamız her sabah 06,10da gittiği için tam uyuyacakken o giderken sesine bi daha kalkıyor
babsını yolcu ettikten sonra bende sinirlendim bağırdım biraz o zman daha da alındı daha da kuvvetli bağırdı(
uyuttuğumda saat 07,00 olmuştu
saat 08,20 ye kadar bende uyudum kalktım kahvaltı hazırladım iş yerini aradım ve gecikeceğimi söyledim ve daha yeni geldim ama hakikaten çok bitkinim yaaa
hani resim hani resim beyazmeleğimmm:))
kızlar burası çok soğuk burası ya dondum vallahii
gece karşımızdaki tepeye kar yağmış gece güneş var ama dışarısı buz gibiii((
Beyazmeleğim bu da büyüyecek, kızları güzel sözlerle kandıracak.Aaaah ah benim gibi kızlarda kanacak((
kızlar parfümüm bitmişti lolita lempickanın siparişini verdim eltim kullanmıştı hoş bi kokusu var ama çok pahalı yavvvvv:)
dp den alıyordum ama onunda kokusu uçuyor hemen:))
kızlar parfümüm bitmişti lolita lempickanın siparişini verdim eltim kullanmıştı hoş bi kokusu var ama çok pahalı yavvvvv:)
dp den alıyordum ama onunda kokusu uçuyor hemen:))
dun aksam yedıgım carte d'or dondurmalı pastadan sonra sımdı bogazım agrıyor ve sıstı
saskın ordek mısalı soktum k...mı soguk gole kıs gunu yaaa
valla ben 30 ml aldım napim büyüdükçe fiyatta artıyor aslında ben öyle çok para veremem çitosum ama bu sefer böyle oldu:)))
yasminim ya sende işime en çok yarayan şeylerden birini almıştırsın:)))
gerek yok parfümeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?