günaydın kızlar herkese iyi günler diliyorum biz de fena bir gece geçirmedik, huysuzluk yapmadı yavrum şükür sütünü bulamayınca kalktı bi o kadar
dün akşam bizde arkadaşlara gittik onun da benimkinden 4 ay büyük bir oğlu var fakat Eymen'le pek anlaşamadılar çünkü oyuncaklarını Eymen'e vermek istemedi, Eymen'de aldı kaydirigubbakcemile3 çocuğun neden öyle yaptığına da anlam vermedi çünkü kendisi bu konuda kıskançlık bilmiyor henüz paylaşmayı seviyor bizde muhabbet ettik iyi oldu hoş çocuklarla tam ağız tadıyla olmasa da idare eder yani
Kızlar merhaba.Neden burdayım merak edicek olursanız çünkü oğlum halen kayınvalidede uyuyor.Çok sinirliyim.Kaça kadar ayakta kalacaz kim bilir.Valla çok sıkıldım bu düşüncesizliğinden bu kadının yaa..
ay valla sayfayı açar açmaz bu yazını gördüm vallahi sinir oldum yaa sersem olsun oda annesinin problemi o saatten sonra sanane be kadın sanki kasıtlı yapıyor
klava:
gunaydın
yogun bır ıs gunu benı beklıyor
erkenden damladım ısıme
yasmın anıl umarım gece cok huysuzluk etmemıstır canım
asortıe belkı bugun elınde olur hedıyen canım
bız dun aksam kapıstık oglumla
elıne bıcak almak ıstıyor hem de buyuk et bıcagı
esım gelene kadar cıldırdı resmen elıne bıcagı vermedım dıye yerlere yatıp bagırarak agladı
cok uzuldum boyle yapmasına
o aglarken gıydırdım sınırlı bır sekılde ve arabasına koydugum gıbı nereye gıdecegımı bılmeden arabada gezdırdım onu
esımde geldı bıraz sonra ama benım artık basım agrımıstı huysuzlugundan
ne oluyor anlamıyorum hıc sozumu dınlemıyor bu cocuk benım
canım aynından bir tane de bende var üzme kendini benimde sabrımı çok zorluyor bazen yapma dediğim şeyleri inadına yapıyorum kızıyorum sesimi yükseltiyorum yok bana mısın demiyor
dün akşam da hatta ben yemek hazırlıyorum tezgahın üzerinde oturucam diyor neyse benim işim bitene kadar oturttum biraz oynadı oradakilerle, ee sonra işim bitti aldım onu yemeğe geçicez allahım atıyor kendini yerden yere çıldırıyor oraya götür diye, anlatıyorum bak oğlum yemek yiyeceğiz orada işimiz bitti yarın bir daha çıkarız diye yok anlamıyor kızıyorum yüzümü asıyorum yüzüme bakıyor bi biliyor kızdığımı sonra yine kaldığı yerden devam, bağırıyorum o benden daha çok bağırıyor yok dedim bu iş böyle olmaz odanda kalmak ister misin oğlum biraz dedim, sen orada akinleş bende kendi odamda dedim gittim yatağına koydum çıktım yanından, bende diğer odada sakinleşmeye çalıştım oda odasında su içti falan biraz oynadı başka oyuncaklarla ama hafiften ağlamaya devam ediyor yine bırakmıyor inadı yani bir-iki dakika geçti çağırıyor beni neyse gittim yanına iyi misin bebeğim geçti mi sinirin dedim geldi kucağıma öpüştük falan sonra salona gittik oynadık
bugüne kadar iki kere yaptım bu yöntemi ikisinde de tuttu bundan sonra da denemeyi düşünüyorum bu bir ceza değil sonuçta oğluma da ne olduğunu anlatıyorum çünkü sen sakinleş orada bende buradayım diye açıklamasını yapıyorum ikimizde sakinleşiyoruz
bu arada cevrıye yarın aksam gelıyormus
sımdıden gerım gerım gerılıyorum
zıra yarın aksam yıne onların yuzunu gormek zorunda kalıcam
ben cocugu goturmem dedım esım goturucez dedı
surat astım zaten keyıfsızdım bakalım yarın aksam ne olucak
buna gözün aydın denmez heralde allah sana güç ve sabır versin hayatım ne diyim eşin için onun hatrına katlanacaksın artık
çocuğu da götürmen gerek bencede o konuda eşinle aynı fikirdeyim o oğlunun babaannesi ne kadar kötü olursa olsun sana karşı o onun torunu işte ve onların birbirlerini görmeye hakkı var
mesela çiftler boşanınca da işte kadın çocuğu babasına göstermiyor, babaannesine vs.. gösdtermiyor yaa ona da çok karşıyım sizin aranızda ne geçerse geçsin ne kadar kötü olursa olsun çocuğu babasından mahrum edemezsin
haa baba babalığını bilmiyordur, babaanne çocuğa yarar yerine zarar veriyordur o zaman tamam bir daha asla göremezler ama öyle bişey yoksa kendi sinirini çocukları kullanarak çıkarmak çokda doğru değil
bu arada kızlar bizim oğlumla aşk şarkımız oldu dün bir tane kaydirigubbakcemile3
seni hastalığımda sağlığımda yanımda görmeliyim
güneşin doğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim ....
dün arabada giderken bunu söyledim aman mest oldu mest asla susturmuyor,başka şey konuşturmuyor hemen ıı-ıhh söyle diye tepki gösteriyor başka şarkıya geçiyorum onu da istemiyor bayıldı bayıldı kafasını göğsüme dayıyor mahsun mahsun dinliyor şarkıyı, yanağımdan öpüyor bi, bizim şarkımız oldu yani kaydirigubbakcemile3
maytabım,zeynacım,asortiem ve ıcırım inşallah kuzucuklar ve kendiniz iyileşmişsinizdir
şimdi çarşıda bir işim var ona gidip gelicem dönüşte görüşürüz yine