2008 Kasım Anneleri

ehehehe yandın kızım sen
allatan benim kociş istemiyor mümkün olduğu kadar uzağa kaçıyor çocuk lafını duyunca kaydirigubbakcemile3

çitosum lavişim hoşgeldiniz

lavinyacım benimde değişikliğe çok ihtiyacım var geçen ay bi yerlere gidemedik buralardaydık ama şöyle şehir dışına çıkasım var geçen pazartesi de evde kaldım yaa bunaldım bu hafta Aydın merkeze gidelim alışveriş yapalım dedi eşim oda iyi ondana sonrada havalar artık iyice ısınır daha iyi olur bizim için

çitosum valla bu danışma hatları varya yarın onları arayacağım dedim kendi kendime valla başa çıkamıyorum e yapacağımı şaşırıyorum bazen

kızlarr bizde haziran ayında ailecek ilk tatilimize çıkıyoruz ilk durak bursa ordan izmir istanbul ve didime gelmeyi planlıyoruz
temmuzda da antalyadayız masraflarımızı annem üstlendii:))

günaydın arkadaşlarr..
miniğim cevriyen gelmiş..gözün aydınmı desem..allah kurtarsınmı desem..bilemedim canımcımm..
meleğim ne arıyo kıı tezgahın üstünde eymen..bi çıkmadıkları orası kalmıştı hani:))
yasminim sanada günaydın canımcımmm..
bizde akşamımız gayet sakin geçirdik..
babamız hızlı okuma kursu veriyo onun için akşam saat 7 gibi geldi..yedik içtik, haa unuttum bak..benim bu kız şurup içmek istemiyo ya..ne yapsam yokk., kanmıyo, bende zorla içirdim..çok ağladı totişim,...sonrad çok yorgundukk.hepimiz 9,30 da yattık..esasında ben kalkıp film izleyecektim ama uyumuş kalmışımm..bi uynadım ki saat 2:30 olmuşş. ne film kalmış ne bişii..:)))
çitosum, lavinyam sizede günaydın canlarım..

günaydın kızlar
amanda aman meğer ne güzel bir güne uyanmışız
kalimerocum çok sevindim sorunsuz geçmesine görüşmenizin
demek kocanızlada aşk tazeliiceksiniz he hadi bakalım sabahlar olmasın laelaelaelaelae
yasmin kocanın içinde meğer ne cevherler varmış baksana hadi göriim seni çıkarıcan sen bu adamın içindeki lıght erkeği
bzde durumlar aynı oğlum gene sabah inmiş yatağından kapıyı açamamış bu sefer bende kalktım 8.30 gibi gidiimde uyanmadan izliiğim sessizce derken baktım camdan bi kıpırtı yansıyo içerde sarı sarı :)) ay dedim bu kurtlu döt yerde gene

Lavişim kocam sabah hediyeni PTT'ye teslime etmiş.Pazartesi-salı gibi gelir canım...Haberin ola canım. Beli Meleğim gibi foto makinanı yanında taşırsın:))

kızlarr bizde haziran ayında ailecek ilk tatilimize çıkıyoruz ilk durak bursa ordan izmir istanbul ve didime gelmeyi planlıyoruz
temmuzda da antalyadayız masraflarımızı annem üstlendii:))

anam buralarda geliyorsun yani hee
bak kız uğramadan geçeyim deme sakın e azından bir kahvemi içmeden göndermem

canım tezgahın üstümü, çalşıma masamızın üstü, vestiyerin üstü çıkmadığı yer kalmıyor, benim oğlum yerden sıkıldı gözü yükseklerde
allahtan daha salondak masa sandalyelere falan çıkıcam demiyor
şurup konusunda aynı şekilde dertliyiz bizde çok seviyordu bayıla bayıla içiordu ne olduysa bıktı heralde hergün hergün içmekten vazgeçti istemiyor

E bana hiç soran yok ne yaptınız kocikinle diye:dilcikar:

valla sorucam canım aklımada da hem işlerim hem buradaki muhabbetten sıra gelmedi bir türlü
barıştınız mı kuşum

yok yok senin memonun sihirli güçleri var bence siz yokken uçuyor falan heralde bu kaydirigubbakcemile3

Lavişim kocam sabah hediyeni PTT'ye teslime etmiş.Pazartesi-salı gibi gelir canım...Haberin ola canım. Beli Meleğim gibi foto makinanı yanında taşırsın:))

he valla taşıyorum eylülümün paketini bozmuşlar ama olsun yinede yanımda bulunsun kaydirigubbakcemile3
ay az önce PTT kargodan adam geldi ay bi sevindim hediyem geldi diye baktım elinde sadece bir zarf varuleen dedim ne oluyoz eylül hediye çeki falan mı gönderdi bana, yada sadece parayı mı gönderdi sen al diye, yada diyorum aşk mektubu yazıp gönderdi :roflol:
meğer bana değilmiş :çok üzgünüm:

melegım saol canım

mmf sarı kafa senı sulu goturup susuz getırecek anlasılan
bakalım eger arada bır odunluk katmazsa ısın ıcıne sevgılı halımıze donebılırız

cıtosum ıyı bır sonuca varmıssınızdır dıye umıt edıyorum

bizde geçen sene didime gelmiştik görümcemlerin yazlığına neden görüşmedik acaba senle melekcim o aralar buluşma görüşme yoktu sanırsam pek bidahada o kadasr uzağa gelebileceğimizi sanmıyorum zaten görümcemlerde biz döndükten 1 hafta sonra sattılar yazlığı nedensekaydirigubbakcemile3

hee neden görüşmedik acep, böyle burnumun dibine kadar gelmişin buluşmadan gitmişiz
acaba biz osmaniyedeyken falan mı geldiniz çünkü hiç hatırlamıyorum burada geçti mi hiç didim muhabbeti :uhm:

selam gzel anneler artık daha iyiyim çok şkür ki az sonra da çıkıp hediyemi yollayacağım
koci gönderecekti ama dün akşam limoni olduk birazcık ben göndericem
safiş yazın çok gzel gerçekten hatta süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…