- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #66.901
:roflol: :roflol:
bılemıyorum ınsa allah dıyorum sadece :Saruboceq:
bu arada dun aksam esım donerken bız ıkıncı cocuk planlarına ne zaman baslayacagız dedı
sasırdın galıba dedım yok bugun hesap yaptım bazı seyler ıcın acele etmemız gerekıyor dedı
Beyazmeleğim acaba bu aralar gececi ya eşim.Aşkın diğer yüzü için mi böyle konuştu diye düşünüyorum:))
E bana hiç soran yok ne yaptınız kocikinle diye:dilcikar:
kızlarr bizde haziran ayında ailecek ilk tatilimize çıkıyoruz ilk durak bursa ordan izmir istanbul ve didime gelmeyi planlıyoruz
temmuzda da antalyadayız masraflarımızı annem üstlendii:))
günaydın arkadaşlarr..
miniğim cevriyen gelmiş..gözün aydınmı desem..allah kurtarsınmı desem..bilemedim canımcımm..
meleğim ne arıyo kıı tezgahın üstünde eymen..bi çıkmadıkları orası kalmıştı hani:))
yasminim sanada günaydın canımcımmm..
bizde akşamımız gayet sakin geçirdik..
babamız hızlı okuma kursu veriyo onun için akşam saat 7 gibi geldi..yedik içtik, haa unuttum bak..benim bu kız şurup içmek istemiyo ya..ne yapsam yokk., kanmıyo, bende zorla içirdim..çok ağladı totişim,...sonrad çok yorgundukk.hepimiz 9,30 da yattık..esasında ben kalkıp film izleyecektim ama uyumuş kalmışımm..bi uynadım ki saat 2:30 olmuşş. ne film kalmış ne bişii..:)))
çitosum, lavinyam sizede günaydın canlarım..
E bana hiç soran yok ne yaptınız kocikinle diye:dilcikar:
günaydın kızlar
amanda aman meğer ne güzel bir güne uyanmışız
kalimerocum çok sevindim sorunsuz geçmesine görüşmenizin
demek kocanızlada aşk tazeliiceksiniz he hadi bakalım sabahlar olmasın laelaelaelaelae
yasmin kocanın içinde meğer ne cevherler varmış baksana hadi göriim seni çıkarıcan sen bu adamın içindeki lıght erkeği
bzde durumlar aynı oğlum gene sabah inmiş yatağından kapıyı açamamış bu sefer bende kalktım 8.30 gibi gidiimde uyanmadan izliiğim sessizce derken baktım camdan bi kıpırtı yansıyo içerde sarı sarı :)) ay dedim bu kurtlu döt yerde gene
Lavişim kocam sabah hediyeni PTT'ye teslime etmiş.Pazartesi-salı gibi gelir canım...Haberin ola canım. Beli Meleğim gibi foto makinanı yanında taşırsın:))
Ben tahmin ediyorum:)) Bence fanfiniydi dünün sonu:teselli::1hug:
bizde geçen sene didime gelmiştik görümcemlerin yazlığına neden görüşmedik acaba senle melekcim o aralar buluşma görüşme yoktu sanırsam pek bidahada o kadasr uzağa gelebileceğimizi sanmıyorum zaten görümcemlerde biz döndükten 1 hafta sonra sattılar yazlığı nedensekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?