2008 Kasım Anneleri

ekledim kanka ,artık sende ekiptensin haa iyi oldu piroşumu ordan takip ederiz artık ..

ay bende bugün pazara filan çıktım ,kargomu da yaptım ama yarın elinde olmaz sanırım çünkü bugün geç yolayınca giden kargolara giremedik ..
bide kutumu bozdular hainler poşete koydular kıl oldum ,neyse öyle olsun artık beyazcım kusuruma bakmaz ..

iyi geceler ütü işine girişmeden bi bakayım dedim ütü çok olmuş gerçekten
sedoşşun hediyelerini almaya ancak çıktım ve aldım sonunda çok gzeller hatta aldığım bişeden
kendimede almış bulunmaktayım zuhahahah

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam;
zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan
orta yaşlı bir kadın,
spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:
ılgilenenlere duyurulur,
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar,
yunuslar, deniz aslanları,meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır,
sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının
mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle
psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? ınsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar,
nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor
ama ben çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi,
arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz;
çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki
yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor.
Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde,
şunu düşüneceğim:
“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!”

gunaydın yasmınım
az once benım ısmımden baska ısım yazmıyordu ama 2 kayıtlı kullanıcı okuyordu

neyse dun aksam oglumu goturmeden esımle beraber gıttık
haber de vermedık gıderken zaten herkes orada yenı geldıler dıye
eh ıste kalabalık sayılmazdı pek hurma ve zemzem ıkram ettıler
cevrıye ogluna sarıldı yavrum sızde gıdıp dıye telkınde bulundu sureklı
ablası esıme yemek ıcın bırseyler getırdı ac degılız yemeyecegız dememıze ragmen

azıcık oturduk ıste sureklı oralardan bahsettıler
seda sayan'la bırlıkte umre yapmıslar ondan bahsettıler falan
ogluna bır tespıh, bana bır tulbent ve ıncı kolye getırmıs
zahmet etmıs gerek yok baskasına verırsınız dedım sıze getırdım dedı
sonra da cıktık zaten

esım bız agırlıgımızı koruyalım lutfen dıye benı sakınlestırerek goturdu
ne yaparlarsa yapsınlar bız agır olalım bulasmadıgımızı anlayınca bızımle ugrasmaktan vazgecerler dedı ama
dur bakalım daha dun geldıler yıne baslarlar operasyonlara

ehehehe arkadaşım çok güzel gaz vermişsin ama ie yaramadı çünkü ben yazını şimdi okudum dün akşamda yapmadım ütü falan oğlan 5 dk bırakadı fırsat bile ermedi desem yeridir, canım da istemiyordu zaten sebep oldu kaydirigubbakcemile3

olsun canım geç olsun güç olmasın sağ salim gelsin de cuma değil cumartesi olsun opuyorumnanaktan

aferin bebişim
o hasta halinler ütülerini yapmışsın bravo valla

hediyeni almışın kızlar bu çekiliş bizi zarara soktu farkında mısınız, neredeyse pek çoğumuz arkadaşımıza aldığımız şeyden kendimize de aldık kaydirigubbakcemile3 kadın olmak zor iş vesselam :roflol:

Kalimerom sevindim sakin geçmiş geceniz daha tam performansını koyamamıştır cevriye biraz daha gün geçmesi lazım heralde kaydirigubbakcemile3 içeri girince eşime sarıldı falan demişsin sana sarılmadımı kız es mi geçti :uhm:

günaydın canlaaar :sm_cool:

yorucu fakat güzel bir gece geçirdim,evdeydik oğlum hergün yeni icatlar çıkarıp annemi nasıl canından bezdirebilirim diye uğraşıyor çocuk eğitim kitaplarında falan çocuğunuzla inatlaşmayın istemediğiniz bişey yapıyorsa dikkatini başka şeylere çekin falan diyor yaa hepimiz biliyoruz yok anacım yok olmuyor bir yere takıldımı üzerinden saatler bile geçse aynı şeyi istemeye devam ediyor,yine bir koydum yatağın içine oğlum dedim yine zirve yaptık sinirde hadi sende sakinleş bende gelip alayım seni dedim mızır mızır durdu yatağın içinde sakinleştik çıktık isteğinden vazgeçti ee sevindim tabi bu yöntem bizde tutacak sanırım bakalım
sonra babasıyla portakal yedi ama hala mutfağı gösteriyor ki bizimde önceki inatlaşmamızda bu yüzden di tezgahın üstünde oturucam etrafı karıştıcam deri bu tmm izin verdim biraz oturduk hatta beraber oturduk çokta komikti ama doymuyork çocuk neredeyse yatana kadar orada oturacak kaydirigubbakcemile3
keşkül yaptım bende, çok sevdi oğlum oturdu uslu uslu bir tbağı bitirdi aman maşallah dedim sonrada yattık işte

sıcak sıcak çay söledim kızlar yanına da sıcacık miss gibi peynirli açma hadi koşun gelin toplanın yamacıma

afıyet olsun beyazmelegım

bana sarılıp sarılmaması sorun degıl zaten
asıl sorun bunun damadı bana hosgeldın demez hıc
ılk evlendıgımız zamanlarda soylerdı ama son 3 yıldır evıne her gıttgımızde bayram kandıl vs hıc hosgeldın demez
ne alıp veremedıgı var onu da bılmıyorum bır sey de soylemez

cevrıye de hanı bu kızı ve damadıyla bırlıkte gıttı ya
kaynana ve gorumcek hosgeldın dedı bende hosbulduk sızde hosgeldınız dedım hanı yenı geldıler ya
cevrıye benı enısteye dogru yonlendırıyor ona da dıyeyım dıye
gıtmedım oturdum koltuga
sonra zemzem bardaklarını mutfaga bırakmak ıcın gıdınce arkamdan geldı
enıstene de hosgeldın de dedı bana
bende dıyemem dedım senın ve ablamın hatrına bu eve gelıyorum o kendı evınde bana hosgeldın demıyor ben de ona demek ıstemıyorum dedım
o da dıyecek sen soyle dedı
sımdı gectı artık cıkarken ıyı aksamlar derım herkese o kadar dedım ve cıktım mutfaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…