2008 Kasım Anneleri

gıdıp elını optup hatunun o da sarılmadı da kolunu omzuma attı hosgeldın dedı
zaten kalkamıyor yerınden belı agrıyor

esımı oturttu yanına sarıldı oglusuna

Canım ona da şükür.Hepsi aynı Cevriyelerin.Adapazarından eşimin teyzesi gelir, gelirken eşime bişiler alır (Bebe yaaa:)) Kaynanayla alışverişe giderler, eşime alırlar. Ben yada oğlum yok gibi...Varsa yoksa oğulları.Rabbim bizi böyle yapmasın..

canım ben tatlı dıl guler yuzune razıyım
allah kımseye muhtac etmesın kımseyı
onların hedıyelerıne de ıhtıyacım yok sadece gonlumu kırmasınlar en buyuk hedıyelerı olur

miniğim iyi yapmışsın boşver öyle haa deyince düzelmez aradaki kırgınlıklar onların da bunu bilmesi lazım

yasminim seninkiler ayrı bir alem zaten, benimki bişey alımoyr diye üzülüyorum ama seninkileri gördükçe benimkine şükür hiç almasın daha iyi allah var 3 yılda toplam 3 kere hediye almıştır ikisi bana biri torununa doğumda getirdikleri yani almaz ama başına saksı falan düşer alacak olursa da bana yada Eymen'e alıyor oğluna da 1 kere aldı anırım yanlış hatırlamadıysam
eşimin bir de halası var oda öyle sağolsun bir şal görsün bizim gelin sever böyle şeyleri der hemen yün alır örer, bişey görür benim beğeneceğim gibiyse hemen alır düşünür yani o kadar işte ondan ötesi de yok fazlasını beklemekte hayal kırıklığı olur zaten

Kızlar gece çok ilginç bişi oldu.Eşim 9,30 da işe gitti.Anıl da beni 11,45 e kadar bırakmadı, uyumadı. Sonra eşim aradı.Konuşurken yoruldum dedim.O da yat hemen dedi.Yatamam ortalığı toplamam lazım dedim.Ben toplarım hayatım , yat sen.Öpüyorum sevgilim dedi.ıyi geceler deyip kapattık.Ha bir de Lavişin hediyesini ben gönderirim dedi:))) Dün ki kalas, kazma, kütük laflarını mı okudu burdan acaba:)))

Valla kızlar şükür istesem onların aldığı herşeyden ben de alırım.Sorun o değil.Hadi beni yok biliyosunuz. Ya kocaman adama alıyosunuz, minicik bebeyi neden düşünmüyosunuz.Ben her alışverişe çıktığımda kendimi unutur yavruma alırım.Şükür herşeyi var ama ben düşünce istiyorum..

vayyyyyy ask tazelıyorsunuz yasmınım opuyorumnanaktan
umıt var dıyorum senın bu adamda
cok sevındım canım senın adına

bismillahirrahmanirrahiiim destuuur doğru mu okudum gözerim beni yanıltmıyor değil mi
yolda giderken kafasına saksı falan mı düştü seninkininde acep :uhm:

neyse canım çok şükür harika bir gelişme bence oda anlıyor yavaş yavaş senin çok üzüldüğünü ve yıprandığını farkediyor allahım bozmasın, maşallah diyelim nazar etmeyelim adama
peki bişey soracağım öpüyorum sevgilim iyi geceler dediğinde sen ne cevap verdin

bız de bugun kocısle ask tazeleyecegız
kocıkonun bugun ogleden sonra ısı yokmus
bende ıse gelmeyecegım ogleden sonra
benı sevgılı oldugumuz gunlere goturecegını soyledı :asigim:

ah işte ona bende katılıyorum ve düşündükçe çıldırıyorum eşim de diyor onların kapasite bu kadar sen niye düşünüp kendini üzüyorsun ki diyor haklı değmez yani üzüldüğüme
benim annem cebindeki son kuruş parasını yine torununa harcar düşünür, öteki oyy çok özledim kuzumu,aman çok göresim geldi vs... öyle kuru kuruya sevgi
yani benim de ihtiyacım yok çok şükür ama olay ihtiyaç olup olmaması değil düşünce bekliyorsun anlayış bekliyorsun olmayınca da çıldırıyorsun

bir reklam vardı eskiden hatırlar mısınız çok severdim ben
iki adam cam siliyorlar hem de konuşuyorlar bir gazete reklamıydı sanırım
anlayıış farkliii,kültür farkliii diye sayardı
dün öğle arasında eşimle o ben olsam bağlarım olayını konuşuyoruz da o zaman bende böyle dedim gülüyoruz napalım anamızdır babamızdır deyip saygıdan kabul edicez

Yüz vermedim pek.İyi geceler dedim.Ama akşam ben biraz sevdim onu:))Çünkü yemeği hazırlamış, salata yapmıştı.Sonra çay falan demledi..Bana şeker gibi kocan var dedi.Ben de kalktım teşekkür ederim aşkım dedim, tontiş yanaklardan öperken bir cırlama duydum.Anıl koşa koşa geldi, kolumu çekti babasından ve bana sarıldı:))Çok kıskanç oğlum...

Canım benim kendi annemde öyle.5 Tane torunu var.Birine bişi alsa diğerlerine de alır ve cebindeki parayı tüketir.Annem ev hanımı, babam emekli.Ucu ucuna geçiniyoalr. Kaynanamın bir torunu var, teyze bekar ve gelirleri de iyi.Amaaan biz de öyle diyoruz. Saygıdan bişi demiyoruz..

Gençsiniz yavrum siz.Tazedir sizinki zaten:)) Kız olacak bencesempatiksalakcinni

:roflol: :roflol:
bılemıyorum ınsa allah dıyorum sadece :Saruboceq:

bu arada dun aksam esım donerken bız ıkıncı cocuk planlarına ne zaman baslayacagız dedı
sasırdın galıba dedım yok bugun hesap yaptım bazı seyler ıcın acele etmemız gerekıyor dedı

günaydınnn
saphişim yazın güzeldi canım teşekkürlerra.s.
nazlıcım benim eltimde polis memuru şark görevini gümüşhanede yapıyor şuan rahatmış oralar van dan,muşdan ne bileyim oralardan daha iyidir herhaldeee hakkınızda hayırlısı canım.....
asortiğim helal canım sana ben evde ütü yapmayalı aylar oldu kociş zaten gömlek falan giymez pek kendi işi olduğu için kot kazak takılır bende ancak lazım olduğunda bi parça için açar ütülerim:)))
kalimerom ne güzel bak bu sefer bulaşmamız size kaynanan devamı gelri inşallahhh....
bu arada aşk tazeleme fikrine aslında bu araalr benimde ihtiyacım var çünkü çok bunaldım yaaa((
yasminim gözlerim falan bozuk herhaldeee inanmıyorum bak hepimizin ortak isteği olunca eşin düzeldi:teytey:
devamının gelmesi dileğiyleeeeeealkisalkisalkis

Günaydın yavrular...Nabersiniz.?

Miniğim sakinn bir gece geçmiş kayınvalidenle sevindim.Gözünaydın diyim tekrarkaydirigubbakcemile3

Yasminimm kocişin ne dedi ben mi yanlış görüyorum yoksa bi tekrar et yavrum yaakafamçokkarıştı

Beyazım batu da aynı ne yapsam da çıldırtsam bunları diye gözleri fır dönüyorrrrr..Dün babası bisiklet almış bi sevindi bi sevindiİnmedi yatana kadar tepesinden..

Benim kaynanam bir yere gidince hem bana hem oğluma hediye alır mutlaka.O da oğluna almaz akisne:))yerimseniben

yüz vermedim yazınca kıcakatım olur mu öyle diye sende acıık cilve yapıcan canım cicim adamın hoşuna gidecek
ki sonra alta doğru okuyunca içim rahatlığı o bıdığı ne yapmalı bilmem arada onu babaanneye bırakıp aşk tazeleyin bari sizde

saol canım
ben asıl benı nereye goturecegını merak edıyorum
zıra sevgılıyken cok gezıyorduk
gam yok keder yok cocuk yok cevrıye yok
ısımız gucumuz sarılıp gezıp tozmaktı

ooff of hiç hatırlatma en güzel günlerdi
evlilik aşkı öldürüyor derlerde bence öldürmüyor aşk devam ediyor tam gaz ama o büyü gidiyor,o heyecan gidiyor iki kişinin arasına sayısız kişi karışıyor o yüzden sanki aşk ölmüş gibi zannediyor insanlar

evet işte herkesten aynı düşünceyi bekleyemiyoruz beklememeliymişiz onu anladım bende

tsk ederım lavısım ve cıtosum

cıtos dun gelmesı beklenen kargo gelmedı ya hanı
barkod numarasından takıp edebılırız canım nerede oldugunu
zıra ptt kargoda gecıkme yasaanmıyor dıye bılıyordum ben

Günaydın Çitosum, Lavişim valla aynen öyle oldu.Duyunca gözlerim karardı, bayılacak gibi oldum ama toparladım:)))

Beyazmeleğim acaba bu aralar gececi ya eşim.Aşkın diğer yüzü için mi böyle konuştu diye düşünüyorum:))

Kalimerom hayırlısı, sen bilirsin...ınşallah çıtı pıtı , fıstık gibi , sağlıklı bir kızınız olur.Bu gidişle 9-10 aya kadar olacak gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…