- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.061
asortıkım kus tuyu normal makınede yıknamaz cnm cunku tam kurutma yapılması gerekır aksı halde tuyler ıcerde yapısık oluyor.zaten kullanım etıketlerınde hep yazar kuru temızleme dıye.
ay ilahi çilekcim attın çöbe caanım yastıkları :)) olsun sağlık olsun senin keyfin yerinde olsun da gerisi boş ,ye bakim bişeyler aç aç olmaz öyle ..
QUOTE]
valla attim gitti artik kuzum napiim o anda cok dellendim..olan caniiiiiiiim yastiklarima oldu0
yasmincim burda herkez calisiyor canimya,cocuklari krese verip kari koca calisiyorlar.var arkadaslarimda hafta sonu filan gorusebiliyoruz o kadar.
gecicek evette iste arada geliyorlar bana,halbuki sabirliyimdir ben cocuk üzülmesin diyee cok kizmam ama bugun geldiler iste.
neyseki baristik kuzumlada icim rahat etti..
ay ilahi çilekcim attın çöbe caanım yastıkları :)) olsun sağlık olsun senin keyfin yerinde olsun da gerisi boş ,ye bakim bişeyler aç aç olmaz öyle ..
bende etli karnıyarık yapıcaktım ,etleri kavurdum iç harcı hazırladım ana bi baktım patlıcan yok :)) ana malzeme olmadan karnıyarık yapılırmı ,bende kocama sipariş verdim getirsin devam edicem ..
Eylülcüm bak aklıma ne geldi.Bekarken annem karnıyarık yaptığı vakitler içten artardı çoğu zaman.Elinin ayarı yoktur pek:))Çay demlerdik, ekmek arası yapardık kalan içi.Bir de dışarda yağmur yağıyosa öyle keyifle içerdik ki çayımızı hazırladığımız nevale eşliğinde.Hiçbirşeyin tadı kalmadı:gitme:
ay yasmin sanki annemi anlattın ,aynen o kavururken başında beklerdik ablamla ,bi yandan da çay demlenirdi ocakta ,dışarda kar yağar biz elimizde birer ekmekle camın önünde otururdukgitme:
ay yasmin sanki annemi anlattın ,aynen o kavururken başında beklerdik ablamla ,bi yandan da çay demlenirdi ocakta ,dışarda kar yağar biz elimizde birer ekmekle camın önünde otururdukgitme:
ay yağmurcum yarına da kalsın istiyorum ,öğlene kocam gelip yemek yer ondan yani ,öyle yapınca bereketsiz oluyo yiyon bitiyo :))
aman yasminimya kocamada kiziyorum norveci senmi kurtarcan diyorum,calis calis biyere kadar dimi ama.
ama yok beyfendinin prensipleri kurallari varmis,cikamazmis onlarin disina.
ben icim arttiig zaman üzerine yumurta kirip inmesine yakin kasar atiyorum harika bi kiymali yumurta oluyor:)
Bir de taze fasulyeyi hafif kavrulunca ekmek arası yapardık.Yine çay eşliğinde.. Dışarda yağan yağmura bakmak nasıl huzur vericiydi yaa.Ayy ağlamak istiyorummafoldumben
Çileğim ordaki işi çok iyi eşinin sanırım.Ben her ne kadar bu ülkede yaşamak çok zor olsada başka yerde yaşamayı düşünmezdim.Geziler filan eyvallah. Sabır diliyorum canım senin için.Sevdiklerinden , vatanından uzakta yaşamak çok zordur..
ağlama bebişim hepimiz geçmişe özlem duyuyouz ama şimdinin de güzellikleri var düşünsene Anıl gibi bir varlığın var, kocan gibi bir kocan var(ona bişey uyduramadım) :roflol:
allah sağlık versin yeterki zaman geçmekte napalım durduramıyoruz o yüzden her anın tadını çıkarmamız gerek
evlenmesek anamızla ekmek arası yemeye devam etseydik oturur ağlardık benim ömrüm anamla ekmek arası yiyerek mi geçecek hep diye evde kaldım kız kurusu oldum diye :roflol:
Beyazım ben hiç kuru olmadım.Ayrıca kocama da haksızlık etme.Ne kadar ince düşünceli..Az önce tel.de konuştuk. Diyoki evde ya kendisi erken gel yemeğimizi yiyelim, tontişimizi sevelim:))Ben de şimdiden heyecanlandım, ne kadar ilginç bir akşam olacak, çok çılgınsın dedim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?