2008 Kasım Anneleri

yaa yasmin sen nasıl bi neşesin kızım yaa gel az bizim evde yaşa
senle yaşayan yaşlanmaz gülüm
valla moralim bozuk başım ağzrıyo ama güldürdün beni helal sana

ayyyy çıldırmak üzereyim çilekcim bu aralar çok sorguluyorum herşeyi biçok şeyi yaptığıma pişman oluyorum buna çocuklarda dahil abuk subuk şeyler işte
sıkıldımmmm

ayy sıkılan sıkılana neyse ben sölemeyim bare hepimiz neredeyse aynı şeyleri yaşıoruz yaa
bi biber dolması bu kadar mı gzel yapılır zuhahahah

ay çok komik ,kocam patlıcan getirmedi,bende harcın içine biraz pirinç katıp biber dolması haline getirdim yemeği ,pratik zekamı kullandım ama canım dolma istemiyo ki offf..

ay sıkılmak istiyorum ama sıkılmaya vaktim yok yaa

eve geldim yasminimin önersiyle gelirken şinitzel aldım, hazır çorba aldım ilk defa knor'un yöresel çorbalarından aldım toyga çorbası bizimkilerin memleketinden onlara sürprz yapayım dedim bir alana bir bedavaymış bir de tutmaç çorbası aldım o da o yöreye ait
toyga yı yaptım yanına şinitzel ve bulgur pilavı güzel oldu pratik oldu,toygaya çok sevindiler ben zaten sevmiyordum yine sevmedim onlarda ev çorbasına tam benzemiyor ama yine de özlemişiz iyi oldu dediler

üzerine oğlanı banyo yaptırdım yine çıldırıyordu ben bulaşıkları yerleştirirken makinayı karıştırıcam,tezgaha çıkıcam diye banyonun sayesine unuttu sakinleşti biraz epey bir oynadık çıktık giyindik mis gibi oldu kuzucum şimdi Gece bahçesi ni seyrediyor apsi deysi,ıgıl pigıl mı ne onları izliyor
benimde ütü yapmam gerek bu akşam enerji doluyum valla bu gece yapmazsam yine kalır az sonra geçicem başına eşim netteydi bende bi selam vereyim dedim opuyorumnanaktan

kocanın eline bakmak çok kötü bişey ona sonuna kadar katılıyorum ama lütfen bir de pozitif tarafından bakın, 24 saatini çocuğuyla geçirmek isteyen binlerce kadın var örnek BEN hergün çocuğu burnunda tüten bazı özel anlarına şahit olamayan sürekli özlemek zorunda olan :çok üzgünüm: o yüzden lütfen birazda iyi tarafından bakın bana göre şanslı kadınlar araasındasınız

bende diorum huriye die biri msn de kim bu kim bu die düşünürken hatun bana yazdı şubat annesiymiş o da ama bende ekli nasıl oldu anlamadım ben
sanırım grup var ya oradan eklendik birbirimize

Güliz hatun nerelerdesin yaaaw??

Safişim hoşgeldin:)
hoşbuldummkaydirigubbakcemile5
Safikom akıllım nerelerdesin hiç girmez oldun kkya?bilmiyorumkismile
benim küçük bir fırşıntım var evde,kendisi kız görünümünde erkek çocuğu gamyoncuiremsu
hangi çöpe attın .kendi evinizdeki çöpeyse çok ta bişeylere bulaşmadıysa al ne olcak.domates rengarenkle yıkarsın canavr gibi olur:)
kız domatesle yıkarsa iyice kötüleşmesin :roflol: o senin dediğin domestos olmasın sakın kaydirigubbakcemile3Şeniz
ya kızanlar yastık diyince kaz tüyü yastıklar yıkanıo mu makinede
etiketindeki yıkama talimatına bak cicim,misal bizimkiler yıkanıyor, şahsen kazın sırt tüyünü tercih edenlerdenim de ucuz olması bakımından :hulya: ama sizinki sırf gıdık tüyüyse durum değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…