2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar.
ilk defa çağan sabaha kadar hiç uyanmadan uyudu.allahım ne güzelmiş deliksiz uyumak.ama biliyorum sadece düne özel bişeydiçünkü çok yoruldu dün.sabah 8de kalktık balıkesire gittik.reflü için kontrolü vardı.kayınvalidemde tahlil falan yaptırıcaktı.akşam 6 gibi anca döndük eve.bütün gün bizimle ordan oraya gezdi.yorgunlıktan deliksiz uyudu.sabahta 7.30da kalktı uyuyo şimdi.
çok şükür ilaçları bıraktı.geçmiş gibi dedi dr.bakalım 1ay falan içmeden geçiricez.öksürük falan olucakmı yine.
geçmişi çok okuyamadım ama zeynacım hasta galiba.çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda düzelirsin inşallah.

öfff kızlar ya çağan emziğini ısırmış yani dişlemiş.hemde 8 tane delik var üzerinde.başka emziği yok emmiyo başka emzik.çıldırmak üzere emzik için.aynısı bulamadık hiç bi yerde.baktım şimdi bebeshopta var ama 3-4 günü buluyo gelmesi.nolcak bilmiyorum.

cagancukum geçmiş olsun canım vede güzel olmuş deliksiz uyku sana da iyi gelmiştir
ne marka emzik kullanıyor çağan keşke dün balıkesirden falan alsaydın

selammmmm,
bende kötü bir gece geçirdim malesef ama bu sefer kuzlar değil ben gece giren kramplardan uyuyamadım nasıl kıvrandım bir görseniz.. bir giriyor bir çıkıyor bir saat inleti beni artık kociş kalktı sarıldı hadi biraz yürüteyim belki açılır ayağın dedi biraz yürüdüm felan geçti ama hala yeri uyuşuk gibi belimde ağrıyor..
birde grip tekrar geliyor herlade kaanla benim burnumuz akıyor dün sahile gittik üşümesinler diye fazla kalmadık bir çay içtik teyzeye geçtik oda kombiyi açmadı salak kadın soğukta ben çok üşüdüm birde adetliyim zaten iyice o üşümeyle hem grip hem kramplarla uğraştım gece.. sabah eşim oğlanları 9da içeri getirmiş ben 10 kadar uyudum içeri gelidim eşim canım benim biraz daha yatsaydın diyor yok dedim kuzular acıktı sen 11,30da işe gidecen dedim..
şimdi toplantı yapmışlar kokular geliyor temizlik yapılıp uyuyacaklar kuzular..

zeynam sana ve oğluşuna geçmiş olsun..
maytabım sarı kafada sinirliymişş benim kaanda çok sinirli bu ra diştenmiş hem alttan hem üsten azılar çıkmış..
meleğim sanada geçmiş olsun yüzün çabuk geçer inşallah..
cagancuğum ne güzel bir sen güzel uyku çekmişin bir günde olsa nasıl sevindiriyor insanı..
geçmişe az sonra bakıcağım herkese iyi bir gün diliyorum..

slm arkadaşlar nasılsınız bizde dün oglumu doktor kontrolüne götürdük bayagıdır gidemiyorduk hafif bi düz tabanlık var dedi boyu 84cm kilosuda kıyafetleriyle 12.5kg geldi doktor gayet iyi dedi yaşına göre boyu uzun dedi kansızlık falan vardı test yaptırdık çok şükür oda çok hafif kalmış korkulacak kadar degil dedi bizden öyle işte...

valla ben hiç mantar çorbası yapmadım ama mantar sote yedirdim canım sorun olmaz heralde

pff seminerler dersler hepsi birbinine girdi başımı kaşıyacak vaktim yok poff

selaam kimse olmayacağı belliydi ama yinede bi bakeem dedim
zeyna geçmiş olsun sanada kuzumm
mmmfcim sizede geçmiş olsun canım morali bozuk demek ki paşanın rahat bırakın da

beyaz meleğim chicco kullanıyo.dün balıkesire baktım yok artık yeni modelleri çıkmış sapsız falan.aldım denedim onlardan daha önce emmiyo.illa aynısı olcak.lacivert üzerinde balık resmi var sapıda gece parlıyo fosforlu bişey.biliyosundur belki.dayımın kızı var balkesirde onu aradım arıyo şimdi eczaneleri falan bulursa göndericek hemen.eczaneyede söyledim depoda varsa oda getirticek.bakalım artık.olmassa bırakıcak yapıcak bişey yok.

nazlı meleğim sanada geçmiş olsun canım.

bende pazar pazar miniğim burada napıyor diyordum meğer hediyelerini yüklemiş çok güzelmiş canım güle güle kullan hepsini özellikle eşarpa bayıldım çok şıkmış
aybugün site sorunluyudu sinir oldum yaa

selam bende hediyeler bölümüne ekledim piroşumun fotolarını ,site sorunlu zaten ,bu yazdığım gelecekmi bilmem ..

minikcim senin hediyelerinde çok güzelmiş güle güle kullan canım ,çitosumun kesesine bereket..

bütün cumartesi akşam ve pazar günü giremedim kk ye meğer bağımlılık yapmış off çok sinirim bozuktu zaten tuz biber oldu canım sıkılsı evde koca pazar

ayy yine saldırı varmış yaa uyuz oldum milletin işi gücü yok saldırıyor yaa arızalılar
kimsede yok zaten ben de yatayım barem iyi geceler herkese

selam güzeller...bugün havuzdaydik baligim bayildi bayildiiii yüzerim ben diye sekilden sekile girdi.

sitede sorun varmis galiba,haberim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…