- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.161
kalimerocum geçmiş olsun kayınpederine bi hastalığı varmıydı
ben kayınpederimi çok severdim ama ben 15 günlük gelinken öldü maalesef((onu daha çok tanımak isterdim
sana da canımHerkese günaydınnnnnnnn..:hulya:
Çitosum kıtlıktan çıkmış gibi yedim iki gün.Evde tutamıyorum boğazımı ya( Az önce tartıldım kilo almamışım:)) Sizin rejim nasıl gidiyo???
Maytabım olabilir canım.Ben de çiğköftei kaçırırsam kötü oluyorum maalesef.Çok da severim..
yıne kımlerın oldugu yazmıyor sayfada
hafta bası herkes ıs yetıstırme derdınde zaar
dun aksam kı yetenek sızsınızı ızleyen varmı
sızce hakedılen sonuc mu cıktı
cıldırdım dun aksam hulya'ya
cok salakca davranısları vardı yıne
Kim kazandı.Ben yattım 11 de.
Bu arada hediyelerim ulaşmış,Lavişim öğleden sonra hediyele resimlerini yükleyecek:))
bılal ve ugur ıkılısı kazandı
bılal goregen'le bu ıkılı son ıkıye kalmıstı allahtan ıkılı kazandı
hakan dıye bır cocuk vardı ılk 5'ten 3'e cıkamadı cok uzuldum
bence ılk 2'yı haketmıstı
kaya adamlar 5'e bıle gıremedı cocuklar gırdı
geçmiş olsun canım buğraya yavruma nazar değmiştir kıyamamgünaydın kızlar.çok kötüyüm Buğra dün parkta düştü.diişi üst dudağını içerden kesmiş.burnu biraz soyuldu.çok ağladı birazda kanadı.ağzından kan geldiğini görünce delircem sandım.o kadar telaş yapıpı bağrındımki galiba yaşlı bi amca geldi heycanlama kızım bu kadar bişeyi yok olur öyle dedi.ama kanıyo dedim.hemen doktora gidelim diye koştuk.arabada yüzünü yıkadık ben dişi falan krıldı sandım çok korktum.kanama durdu baktık hfif bi kesikmiş ama dudağı şişti.buz da koydurmadı ağladı.off ömrümdem ömür gitti.yemek yemesinde falan bi sorun olmadı yani yanmıyo galiba ama zaten bu aralar iştah 0.dün baya inmiş gibiydi bugun sabah yine şişmiş.bana sabah el sallayıp gülüyodu ama üst dişleri görünmüyodu baya işi yani( öyle kalırmı şişlik yaa ne yapsam ben.doktora götüremedik herkes gerek yok dedi.sağlık ocaklarıda bence çok yetersiz.hiç gitmem daha iyi.offf öyle şiş kalırmı yaaa çitos bişey söylee.çocuğu ikimiz de ellerinde tuttuğumuz halde düşürdük.nasıl kaydı elimizden bilmiyorum.ama allah beterinden korusun.evlatlarrıımızın hepsinii (
günaydın kızlar.çok kötüyüm Buğra dün parkta düştü.diişi üst dudağını içerden kesmiş.burnu biraz soyuldu.çok ağladı birazda kanadı.ağzından kan geldiğini görünce delircem sandım.o kadar telaş yapıpı bağrındımki galiba yaşlı bi amca geldi heycanlama kızım bu kadar bişeyi yok olur öyle dedi.ama kanıyo dedim.hemen doktora gidelim diye koştuk.arabada yüzünü yıkadık ben dişi falan krıldı sandım çok korktum.kanama durdu baktık hfif bi kesikmiş ama dudağı şişti.buz da koydurmadı ağladı.off ömrümdem ömür gitti.yemek yemesinde falan bi sorun olmadı yani yanmıyo galiba ama zaten bu aralar iştah 0.dün baya inmiş gibiydi bugun sabah yine şişmiş.bana sabah el sallayıp gülüyodu ama üst dişleri görünmüyodu baya işi yani( öyle kalırmı şişlik yaa ne yapsam ben.doktora götüremedik herkes gerek yok dedi.sağlık ocaklarıda bence çok yetersiz.hiç gitmem daha iyi.offf öyle şiş kalırmı yaaa çitos bişey söylee.çocuğu ikimiz de ellerinde tuttuğumuz halde düşürdük.nasıl kaydı elimizden bilmiyorum.ama allah beterinden korusun.evlatlarrıımızın hepsinii (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?