2008 Kasım Anneleri

kalimerocum geçmiş olsun kayınpederine bi hastalığı varmıydı
ben kayınpederimi çok severdim ama ben 15 günlük gelinken öldü maalesef ((onu daha çok tanımak isterdim

saol canım
kayınpederım bu yaz akıl saglıgını kaybettı
net degıl bu konuda bazen mantıklı ama bazen
onun dısında kalp, prostat var gecen yıl beyın kanaması gecırdı
ondan sonra yurumede cok zorlandı bastonla bıle adım atamıyor
bakıma muhtac hale geldı cevrıye umreye gıdıcem dıye tutturunca ızmıtte kı gorumceme bıraktılar
ozbakımını yapamıyor ısı cok zor
dun tansıyonu cok cıkmıs onun ıcın kotulesmıs ama sımdı ıyı dedıler

Ya Maytabım bulgur dokunuyo büyük insana bile.Çok iyi pişmezse mideyi şişiriyo sonradan sanırım.Anıl severek yiyo, ben çok pişiriyorum bulguru..

Çitosum günaydın..

Miniğim geçmiş olsun kayın pederine..Cevriyeye içerlemiş adamcağız demek ki..
Öbür tarafa yazdım buraya da yazayım bluzu ve eşarpı üzerinde görmek istiyorum çok merak ettim nasıl durduğunu.Bi foto çekip koysana face ya da buraya..İnşallah zevkine uymuştur.

Yasminim ohh götürmüşsün mangalları.Güzel bir hafta sonu olmuş sevindim kuzum.

Myatabım geçmiş olsun yavruya.Yağ filan mı dokundu acaba?

evet yasmincim bende iyi pişiririm
ama sanırım bulgurun cinsiyle alakalı durumlarda var geçen aylarda kiracıya memleketten gelen bulgurla mercimekli köfte yapmıştımda ölüyorum sandım onlara bişey olmadı ama benim midem 1 hafta kadar iptaldi

Çitosum kıtlıktan çıkmış gibi yedim iki gün.Evde tutamıyorum boğazımı ya( Az önce tartıldım kilo almamışım:)) Sizin rejim nasıl gidiyo???

Maytabım olabilir canım.Ben de çiğköftei kaçırırsam kötü oluyorum maalesef.Çok da severim..

Valla bizim diyette hafta sonu biraz gümledi.Görümcemler vardı o sebepten.Ben de de çok şişkinlik var bu ara.Çok şişkinim:))))))))

bu benim yazdıklarım niye gitmiyor yaa...puffffff sıkıldım vallaha...aynı şeyleri dördüncü yazışım...inşallah bu sefer gider((
miniğim kayınpederine geçmiş olsun canımve oğluşunada..canı ne çok yanmıştır kuzum benim..
maytabım senin kuzuşunada çok geçmiş olsun..
yasminim gelinin iyi sayılır..biraz öksürüğü var o kadar..

yıne kımlerın oldugu yazmıyor sayfada
hafta bası herkes ıs yetıstırme derdınde zaar

dun aksam kı yetenek sızsınızı ızleyen varmı
sızce hakedılen sonuc mu cıktı
cıldırdım dun aksam hulya'ya
cok salakca davranısları vardı yıne

Kim kazandı.Ben yattım 11 de.

Bu arada hediyelerim ulaşmış,Lavişim öğleden sonra hediyele resimlerini yükleyecek:))

Kim kazandı.Ben yattım 11 de.

Bu arada hediyelerim ulaşmış,Lavişim öğleden sonra hediyele resimlerini yükleyecek:))

bılal ve ugur ıkılısı kazandı
bılal goregen'le bu ıkılı son ıkıye kalmıstı allahtan ıkılı kazandı
hakan dıye bır cocuk vardı ılk 5'ten 3'e cıkamadı cok uzuldum
bence ılk 2'yı haketmıstı
kaya adamlar 5'e bıle gıremedı cocuklar gırdı

günaydın kızlar.çok kötüyüm Buğra dün parkta düştü.diişi üst dudağını içerden kesmiş.burnu biraz soyuldu.çok ağladı birazda kanadı.ağzından kan geldiğini görünce delircem sandım.o kadar telaş yapıpı bağrındımki galiba yaşlı bi amca geldi heycanlama kızım bu kadar bişeyi yok olur öyle dedi.ama kanıyo dedim.hemen doktora gidelim diye koştuk.arabada yüzünü yıkadık ben dişi falan krıldı sandım çok korktum.kanama durdu baktık hfif bi kesikmiş ama dudağı şişti.buz da koydurmadı ağladı.off ömrümdem ömür gitti.yemek yemesinde falan bi sorun olmadı yani yanmıyo galiba ama zaten bu aralar iştah 0.dün baya inmiş gibiydi bugun sabah yine şişmiş.bana sabah el sallayıp gülüyodu ama üst dişleri görünmüyodu baya işi yani( öyle kalırmı şişlik yaa ne yapsam ben.doktora götüremedik herkes gerek yok dedi.sağlık ocaklarıda bence çok yetersiz.hiç gitmem daha iyi.offf öyle şiş kalırmı yaaa çitos bişey söylee.çocuğu ikimiz de ellerinde tuttuğumuz halde düşürdük.nasıl kaydı elimizden bilmiyorum.ama allah beterinden korusun.evlatlarrıımızın hepsinii(

Şu acayip dans eden çocuklar di mi?Akşam ben de beğendim onları.Birde jimnastikçi vardı.O da iyiydi.Org kullanan çocuğu boşa çıkardılar oralara bence(

geçmiş olsun canım buğraya yavruma nazar değmiştir kıyamam

sorma yasmınım, gülizim bu hafta bana bayagı zor gececek gıbı.ısyerımden arkadasım sabah bana 10 yıl atmıssın dedı :-(( bende valla ole de hıssedıyorum dedım.ama sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım.

bu arada beyezmelegım nırde hedaylerım az once geldı cok guzeller hepsı aksama foto koyarım ınsallah.cok tesekkur ederım melegım ayrıca annecının el emegı salı ıcın annecıne cok tesekkur ederım ellerınden operım annenın cnm. eymenımın magnetı ıcınde ayrıc atesekkur ederım.omur boyu saklıcam....

Derinim geçmiş olsun.Bu kazalar hep başımıza geliyo.Hemencecik iyileşir, alışıcaz, çok üzülmücez..Anılın şu an alnında morluk, gözünün üstünde şişlik var.Alıştık yavrum..Hepimiz insanız , o da küçük adam.Zaman zaman o da bizim gibi küçük kazalar atlatacak.Daha büyüklerinden Allahım esirgesin.Üzülme(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…