- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.221
mert yedi ve kustu off aman ya bıktım bu hayattan hertaraf battı halılar bile yeşil yeşil üstünü değiştircem derken durmuyo tabee koltuklara süründü artık sinirlerim son saffada dayanamıyorum ağar geliyor bütün bunlar nasıl silcem şimdi halı koltuk
nazlıcım inşallah geçer kremle kıyamam kuzuma hep oku sen onu içinden
afiyet olsun kuzulara şifa olsun bizimki yediğini çıkardı bi işe yaramadı zaten içerkende hep iğrenerek böle titreye titreye zorla içti ben azcık içsin kardır dedim bende hata sevmedi işte niye zoladım ki mama sandalyesini temizledim ama halı silemicem gelsin silsin babası üsten pisliğini aldım koltuğunda halınında
Canım biraz rahat ol.Açlıktan ölecek değil.Bigün büyüyüp koca adam olacak.Sen üzüldüğünle kalacaksın..O yüzden biraz kendine bak, hastalanma...
doğru elbet büyüyecek kendimizi böle sıktığımızla kalıyoruz biz zaten bayanlar bu yüzden çabuk yaşlanıyorlar erkekler daha geç çöküyorlar
valla bu çorbayı bana piraye söyledi ama ıspanak çorbası yapıcam dedi ıspanağı haşlıcam filan dedi ,tabi detaylı sormamıştım ,kendim uydurdum bunu ,valla bende seviyorum kendimizde yiyoruz .
ama mertimin kusmasına üzüldüm sevmedi demekki ,olsun sağlık olsun ,daha sonra herşeyi yiyecek zaten kasma sen kriko boşver ,elbet böyle devam etmeyecek ,
ayrıca sıkıntılarını anlatıp anlatmamam mevzusunda hakzıssın ,biz burada ne için varız ,herşeyi paylaşıp rahatlamak için değil mi ,kimseye söyleyemediğimiz şeyleri paylaşıyoruz ,bu konuda rahat ol ..
nazlıcım geçmiş olsun canım kuzuya ,geçer umarım çabucak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?