- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.181
günaydın kızlar.çok kötüyüm Buğra dün parkta düştü.diişi üst dudağını içerden kesmiş.burnu biraz soyuldu.çok ağladı birazda kanadı.ağzından kan geldiğini görünce delircem sandım.o kadar telaş yapıpı bağrındımki galiba yaşlı bi amca geldi heycanlama kızım bu kadar bişeyi yok olur öyle dedi.ama kanıyo dedim.hemen doktora gidelim diye koştuk.arabada yüzünü yıkadık ben dişi falan krıldı sandım çok korktum.kanama durdu baktık hfif bi kesikmiş ama dudağı şişti.buz da koydurmadı ağladı.off ömrümdem ömür gitti.yemek yemesinde falan bi sorun olmadı yani yanmıyo galiba ama zaten bu aralar iştah 0.dün baya inmiş gibiydi bugun sabah yine şişmiş.bana sabah el sallayıp gülüyodu ama üst dişleri görünmüyodu baya işi yani( öyle kalırmı şişlik yaa ne yapsam ben.doktora götüremedik herkes gerek yok dedi.sağlık ocaklarıda bence çok yetersiz.hiç gitmem daha iyi.offf öyle şiş kalırmı yaaa çitos bişey söylee.çocuğu ikimiz de ellerinde tuttuğumuz halde düşürdük.nasıl kaydı elimizden bilmiyorum.ama allah beterinden korusun.evlatlarrıımızın hepsinii (
bılal ve ugur ıkılısı kazandı
bılal goregen'le bu ıkılı son ıkıye kalmıstı allahtan ıkılı kazandı
hakan dıye bır cocuk vardı ılk 5'ten 3'e cıkamadı cok uzuldum
bence ılk 2'yı haketmıstı
kaya adamlar 5'e bıle gıremedı cocuklar gırdı
annemi aradım ağlayarak anne beni alın dedim 3 gün falan sizde kalayım belki yiğitte akıllanır annesine konuşmayı öğrenir kaybetme korkusu doğar içine çünkü artık hiç bir önemim kalmadı bu evde çocuk bakıcısı yemek yapan temizlik yapan biri gibi hissediyorum niteliksiz hissediyorum kendimi mafoldumben
annem bana kimseyi müsafir olarak ağarlayamam otur evinde kimseyi çekemem cocuk falan dedi
birgün asla böle anne olmuycam çocuğum ağlarsa telefon da iki elim kanda olsa yanında olucam yemin ederim mafoldumben
eylülcüm sizinde işi zor inşallah uyur ya ıspanak vardı dolapta onu yapayım hani sen bi çorba yapıyordun onu bi yazabilecen mi zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?