2008 Kasım Anneleri

derin çok geçmiş olsun canım..benim kızımda düşmüş ve aynı senin söylediğin gibi hafif bir kesik ve şişlik olmuştu..birkaç gün sonra şişlik geçti hiçbişeyi kalmadı canım..inşallah buğranınkide hemen düzelir..tekrar tekrar çok geçmiş olsun..
yetenek sizsinizde bilalle uğurun kazanmasına bende sevindim..ilk üçe girecek çok güzel yetenekler vardı..taş adamlar, hakan akdoğan ve almanyadan gelen bi grup vardı..hepside harikaydı..

derıncım cok gecmıs olsun cnm soz konusu cocuklar kendımızın olunca ınsan ne yapacagını sasırıo gercekten bır an cnm senı cok ıyı anlıyorum.neyse ama bak sakın ol sende Allah korumus genede gercekten.Allah kısmseyı evladıyla sınamsın.

amin canlarım ahh öyle valla allahım bizi onlardan sınamasınn( insan sağlık varken kıymetini bilmiyo böyle başına bişey gelince anlıyo insan.eşime öyle kızdım ki.küçük çocuk olduğunu anlayamıyo bi türlü.hep bişey olmaz bişey olmaz.yürüsün koşsun kasları gelişir bilmem ne .iyi koşsun da bak ne olduu.burnu bile kırılabilirdi daha sert bi zemine düşse dişi bile( çok dikkat etmek lazım benim lafımı dinlese bunlar olmaycak.hep ben evham yapıyorum sanıyo ama dediklerim çıkıyo maalesef

Derincim geçmiş olsun.Şişlik için de hiç korkma doktora gitsen de yapılacak bişi yok.Bir kaç güne düzelir.O batu da düştüğünde olmuştu öyle bir kaç kere dişleri dudaklarını kesiyor ondan dolayı kanama oluyor ve şişiyor.Hiç endişelenme olacak bunlar.

Valla bence de hakan akdoğan ilk 2 de olmalıydı.Bilal göregen sadece kör olduğu için orada yer aldı gibi geldi bana.Duygusal türk halkı..
Ben sevindim onların kazanmasına hakan akdoğan ya da uğur bilal ikilisi kazanmalıydı nitekim öyle de oldu.

saol çitosum içimi rahatlattın biraz.bizim bi komşunun kızının dudağı öyle yıllarca şiş kaldı neden acaba.

derın gecmıs olsun kuzuya

ya cok sınırlendım
cok sacma bır ılk 3 oldu
kesınlıkle ılk 3'e jımlastıkcı hakan, kaya adamlar ve bılal ugur kalmalıydı bence
ne cocuklar ne de bılal goregen kıyaslanınca haketmemıstı

yıne allahtan bılal ugur ıkılısı aldı
bılal goregen ya da cocuklar alsaydı cok uzulurdum o kadar emege

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
n e oldu ya yine giremedik KKya aradım buraları valla..

minikcim kayınpederine ve kuzuya geçmiş olsun..
maytabım senin memyoda geçmiş olsun ay canım kıyamam nasıl kıvrandı kimbilir ..ailevi meselelerde çabuk hallolur inşallah..
lavişcim sende baya bir iş becermişim hamarat hatun..
derincim senin kuzuya geçmiş olsun..çabuk geçer inşallah..
akşam yarışmada bilal ve uğurun kazanmasını çok istedim olduuu..çok güzel dans ediyorlar ya nasıl kaptırmışım kendimi onlar dans ederken... gözleri görmeyen bilalde sırf bu yüzden üstlere çıktı diye düşünüyorum.. jakson dansı eden çocukda güzel dans etti.. kaya adamlara bende üzüldüm..

dün kocişle tartıştık baya kötü hemde.. sabah konuştu ama benim pek konuşmayı canım istemedi limoniyiz..

günaydın arkadişler

yasmincim gülizcim ve sapişim sağolun evet kaynana sinirlendirdi gene her pazar olduğu gibi dedemin bakıcısı pazar günleri izinli kaynanamda hafta içi çalışıyorum die yiğitti tutuyor orada kendisi evinde dinleniyormuş sanki yiğit çalışmıyor dedenin 3 evladı var 1 tanesinde pazar gününü harcayımda geliyim bakıyım demez allah hayırlı evlat versin biz sesimizi çıkarmıyoz ya her hafta yiğit gidiyor ben bıktım artık bu işten onların çocukları büyük eşleri hamile değil ama kimse karısını çocuğunu yanlız bırakıpta babasına bakmıyor
bizde insanız yaa hamile halimle bütün hafta zaten yoruluyorum ve hep evdeyim hafta sonuda aynı geçiyor artık sinirlerimde yıprandı kocamla hafta sonu kahvaltı bile edemiyorum cumartesileride dedenin canı sıkılıyomuş kaynanam oaraya çağırıyor aslında kendi canı sıkılıyor babasının yanında durmak bile istemiyor bizimle mert le oyalanmak için bizimde bütün günümüzü mahvediyor çarşamba günleride oradayız o merti çok özlüyomuş ama yeter yaaa benim annem babamda özlüyor ama bu kadar görüşme fırsatımız olmuyor malesef zaten gün bırakmıyo ki benimde akrabalarıma arkadaşlarımıza gidelim yada gezelim aslında kızdığım eşimin annesine hiç bişiii diyememesi güzellikle anlat benimde eşim var ilgilenmem gereken çocuğum var diyemiyor
bende dün akşam 7 diydi gelme yiğit eve 4 gün gelme bi düşünelim önümüze bakalım dedim ama yüzsüz geldi bugün ennemi arıcam belki gelsinler alsınlar beni biraz düşünelim sonumuzu bu daha ne kadar böle gider bilemiyorum

minikim kayınpederine ve bebişine çok geçmiş olsun canımcımm
maytabım senin bebişinede geçmiş olsun canım ..gazı olunca kekik yağ çok iyi geliyo canımm aklında olsunn..gerçi sen zaten biliyorsundur..nede olsa tecrübe varr..
lavinyamm..ohhhh bitirmişsin tarla işlerini..bende çok severim tarlada çalışmayı ..insan deşarz oluyo...çok isterim kendime ait şöyle 2-3 dölüm tarlam olup ekip biçmesini..ama nerdeee...şimdilik babamlarda alıyom hevesimii..inş..bir gün benimde olurr...
derinim çok geçmiş olsun canımcımm..çabuk geçer inşallah..
nazlı meleğim kocişle limoniymişsiniz..kociş konuşmuş bak..sende konuşşş..tatlıya bağlansın boşver...
yasminim sizinde hafta sonunuz çok güzel geçmiş..anıl paşa eğlenmiş ne güzell...

krikitosum çok haklısın canım.. tabi insan eşini hafta sonunda yanında ister değişik bişeyler yapalım yada evde kafamızı dinleyelim diye.. kayınvalidende çok düşüncesizmiş.. hadi sen gelinsin seni düşünmüyor desek oğlunudamı düşünmemmiş bir hafta sonu var onuda dinlenerek geçirsin diye..
eşine çok kızmışın belli ama çokta kızma ona, oda arada kalmış gibi geldi.. neyse sen annene git biraz kafan dağılsın bir rahatla.. çabuk atlatırsınız bu durumu inşallah..

gülizcim sağol tatlım ama biraz sürünsün istiyorum söledikleri çok zoruma gitii.. çocuklardan sonra çok şeyer değişiyor gerçekten yaa..

yasminim kuzum seni atlamışım kusura bakma.. güzel bir hafta sonu geçirmişiniz öptüm şeker..

evet nazlıcım çocuklardan sonra herşey değişiyor çünkü kaybederim korkusu kalmıyor sanırım çocuk var die herşeye katlanılır sanılıyo evlilik senin değerini kaybettiriyor sanırım

krikotesim..sen üzme tatlı canını canımcımm..sen iki canlısın...moral çok önemli biliyosun bebiş için...ama yinedeseni haklısın demekten kendimi alamıyom..dediğin gibi kayınvalidenden çok eşine iş düşüyo bencede..

nazlıcımm..oluyo arad öyle tatsızlıklar canımm....insan bazen ağzından çıkanları kendi bile inanamıyo..eminim eşinde söyledikleri için çoktan pişman olmuştur bilem..

sabahın 5 inde kalktık ,bu saat oldu daha uyumuyo bu velet ,sabrımı deniyor ,ama çıldırmak üzereyim ,uykusuzluktan ölücem...

annemi aradım ağlayarak anne beni alın dedim 3 gün falan sizde kalayım belki yiğitte akıllanır annesine konuşmayı öğrenir kaybetme korkusu doğar içine çünkü artık hiç bir önemim kalmadı bu evde çocuk bakıcısı yemek yapan temizlik yapan biri gibi hissediyorum niteliksiz hissediyorum kendimi mafoldumben

annem bana kimseyi müsafir olarak ağarlayamam otur evinde kimseyi çekemem cocuk falan dedi
birgün asla böle anne olmuycam çocuğum ağlarsa telefon da iki elim kanda olsa yanında olucam yemin ederim mafoldumben

eylülcüm sizinde işi zor inşallah uyur ya ıspanak vardı dolapta onu yapayım hani sen bi çorba yapıyordun onu bi yazabilecen mi zahmet olmazsa

Krikitosum, Nazlıcım merhaba.

Krikitosum hepsi aynı canım.Erkekler çok düşüncesiz.Ne anlar senin psikolojindeni hassaslığından.Hoş bunu düşünmeyen bir kadın.Önce ondan beklemek lazım(Sıkma canını double annem, bebişimizi üzme..

Nazlıcım seninki ne yaptı be canım.Ooof bu erkekler ne böyle yaaw?Anlatsana canım..

Lavişim geldiğine sevindim.ıyi günlerde kullan canım..

krikitoscum darılma ama senin şu annene çok kızıyorum ,sen misafirmisin yaa hayret bişey çekemem dediği çocuk onun torunu ,hey allahım yaa ,neyse canım tarifi vereyim ;

4-5 dal ıspanak az suda ölene kadar haşlanır ( yaklaşık 5-6 dak.) ayrı bi tencerede sıvı yağa 1 kaşık un koyulup kavrulur,üzerine 1 bardak süt dökülür topaklanmadan karıştırılır ,pişen ıspanaklar blenderdan geçirilir tenceredeki sütlü karışıma eklenir ,koyulaşınca tuz ve nane konur ocaktan alınır,umarım beğenir mertcik..

Sen annenin yanına gidince daha çok üzülürsün krikocum.Bence otur evinde.Olur öyle şeyler arada.Kocan seni seviyor netice olarak o da annesine laf geçiremiyordur napsın.Üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…