- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.201
krikitoscum darılma ama senin şu annene çok kızıyorum ,sen misafirmisin yaa hayret bişey çekemem dediği çocuk onun torunu ,hey allahım yaa ,neyse canım tarifi vereyim ;
4-5 dal ıspanak az suda ölene kadar haşlanır ( yaklaşık 5-6 dak.) ayrı bi tencerede sıvı yağa 1 kaşık un koyulup kavrulur,üzerine 1 bardak süt dökülür topaklanmadan karıştırılır ,pişen ıspanaklar blenderdan geçirilir tenceredeki sütlü karışıma eklenir ,koyulaşınca tuz ve nane konur ocaktan alınır,umarım beğenir mertcik..
Sen annenin yanına gidince daha çok üzülürsün krikocum.Bence otur evinde.Olur öyle şeyler arada.Kocan seni seviyor netice olarak o da annesine laf geçiremiyordur napsın.Üzme kendini.
Krikitosum ben de anneme geleyim dediğimde o da reddediyo.Herkes evinde otursun diyo.4 Yeğenime baktı, benimkine gelince yoruluyorum, dayanamıyorum dedi.Ben de ok dedim.Canım çok zoruma gitti benim ama yapacak bişi yok.Biraz mesafeli davran, bi süre hiç gitme mesela.Biliyorum yalnızlık hissedeceksin ama(
ya benim annem çalıştığı halde işinden izin aldı doğurduğum ilk hafta benimle sabaha kadar ayakta kaldı geçen sene o olmasa ben çok zorlanırdım ama o vardı
bu sene de geldi 3 ay bi kere of demedi
inşallah bende annem gibi olurum insan evladına nasıl olmaz der aklım almıyorr
kriko canım bence de gitme annene evinden ayrılma tavrını evinde koy gidersen çok daha fazla üzülürsün....
asortik eylülün çorabı ya da senin donun falan sıkışmıştır :))
ben bizim makinenin altı açılıyor ordan suyu akıtıp alabiliyorummm
büyük ihtimal tıkanmıştır canım
kızlar çok canım sıkıldı yaaaa...
birazönce oğluşları uyuturken kerem uyudu kaan uyumuyordu gözlerini oğuştura oğuştura zor uykuya daldı birde ne göreyim gözündeki kızarıklık dışarı taşmış..
hani demiştim ya benimkiler tokuştu kaanın gözü kızardı diye işde o zman çukurunda hafif et gibi bişey vardı kırmızı dr. gözyaşı bezimi dedi bişeyler dedide ağlayınca tam anlayamadımdı ama krem ve damla ile geçer demişti bugün oğuşturunca o et dışarı kadar çıkmış..
konuşmuyordum adamla ama hemen aradım geldi kerem uyuyor olunca ben götüreyim dedi aldı dr. yalnız götürdü..
ne olur dua edinde tosbağamın gözünde bir sorun olmasın ya..mafoldumben
sağolun arkadaşlar evet eşim biliyor bir yere gidemiyeceğimi gidicek bi yerim olmadığını biliyor o yüzden haklısın hayatım diyor diyor geçiyor aradı biraz önce akşam dışarı çıkalım sanitaya gidelim eski günlerdeki gibi diyor ne değişçek çarşamba olcak cumartesi olucak pazar yine gidicek ne değişecek
neyse burdan bu tür konuları yazmıycağıma hep söz veriyorum olmuyo tutamıyorum kendimi sizinde canınız sıkılıyor zaten anlatsamda ne çare si var ki hiç herkezin kendi problemleri var zaten başkasının problemlerinle can sıkmak istemezsiniz en iyisimi böyle günlerde hiç girmemek çünkü can sıkıntısı var bende sizinde canınızı sıkıyorum
kızlar çok canım sıkıldı yaaaa...
birazönce oğluşları uyuturken kerem uyudu kaan uyumuyordu gözlerini oğuştura oğuştura zor uykuya daldı birde ne göreyim gözündeki kızarıklık dışarı taşmış..
hani demiştim ya benimkiler tokuştu kaanın gözü kızardı diye işde o zman çukurunda hafif et gibi bişey vardı kırmızı dr. gözyaşı bezimi dedi bişeyler dedide ağlayınca tam anlayamadımdı ama krem ve damla ile geçer demişti bugün oğuşturunca o et dışarı kadar çıkmış..
konuşmuyordum adamla ama hemen aradım geldi kerem uyuyor olunca ben götüreyim dedi aldı dr. yalnız götürdü..
ne olur dua edinde tosbağamın gözünde bir sorun olmasın ya..mafoldumben
canım anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?