2008 Kasım Anneleri

Dün eve gittim.Eşim Anılı getirdi.Yemeğimizi yedik, eşim gitti.Bakla aldım, ayıklayıp, yıkadım..Onu ocağa koyup, masayı toplayamadan banyoya gittim.Herşeyi hazır edip Anılı banyo yaptırdım.Yıkadım bi güzel, giydirdim.Onu salona götürüp banyoyu topladım. Sonra mutfağı topladım, mısır patlatıp, çay demledim.Oğluşla yedik, boğuştum biraz.Onu uyuttum ve sonra bittiiiiiiim:sinifsinif:

Ben de yalnız yıkayamıyorum.Küvetin oturma kısmına eşim oturur batuyu tutar oyalar.Ben de dışardan yıkarım .Bir iki kere yalnız yıkamayı denedim ayağı filan kaydı düşecek gbi oldu ben de vazgeçtim bu maceradan.
Batu da banyoyu çok seven bir çocuk ama son 3-4 banyodan beri kafasını yıkamaya gelince iş karışıyor.Çok sinirleniyor başına su dökünce.Önceden hiç yoktu böyle bişi.

günaydın ,zeynacım dişin nasıl bugün ?

ay artık havalar ısındı ,ben bu kızı nasıl giydireceğimi şaşırdım ,bi üşüyo gibi geliyo bir terlemiş oluyo ,hatta bu gece çok terlemiş kıvranıyodu yatakta ,bi kalktım ter içinde suratı alev alev ,ateşi var sandım ,soydum hemen,biraz sonra daldı uykuya ,baktım bişeyi yok ,dedim demek sıcaktan ..

bende bugün beylikdüzülü anneler ile buluşmaya gidiyorum ,şimdilik 6 kişiyiz bakalım ,umarım iyi anlaşırız da sık sık görüşürüz bundan böyle ..

günaydın canlarrr
yasminim ,kalimerom,zeynam ve çitosum size ekistra günaydın
düne nispeten daha güzel bi gece geçirdik ben zaten 8.30da koltukta sızdım kocam 10.30da yat borusunu çaldı yatağa gittik sonrada uyumuşumzaten hemen iyi geldi valla
bu ayki adet beni çok yordu nedense sürekli karnımda kramp ve çok yoğun geçiyo
bitince bende bi doktora gitsemmi acabaaaa

eylül ne güzel nan ohh valla gezin eğlenin miss gibi bende beykozlu annelerimi bulsam napsam
oğlumun tek burnundan yeşil mümükler geliyonapsam yaa antibiyotikyeni bitti ama enfeksiyon gibi şaşırdım kaldım illiadinmi versem 5 gün huuu çitoscum bi cevap pls

Hımm antibiyotik yeni bittiyse şu an hiç bişi kullanma.Bir kaç gün takip et bakalım.Muhtemelen devam etmeyecektir.

bugün dananın kuyruğu kopuyo patronumuz işçi çıkarıcakmış hayırlısı valla çıkarırsada hiç üzülmem Allah büyük bi kapıyı kaparsa birini açar
eşim çok düşünceli ama kaç gündür ağzını bıçak açmıyo tamam kolay değil 15 senesini verdi ama artık bıçak kemiğe dayandı yani çok zorluyo bunu çıkarmasa bütün işleri bunun üstüne yükliicek o da kötü zaten canı çıkıyo bilmiyorum hayırlısı...

Çitosum günaydın..

Eylülcüm bizden selamlar.Umarım istediğin gibi geçer buluşma..

Zeyna huuuu neerdesin??

Maytabım hayırlısı olsun.Dediğin gibi bi kapı kapanır, diğeri açılır..Ayrıca geçmemiş hastalığınız, çok geçmiş olsun canım..

mmf hakkınızda hayırlısı olsun canım
haklısın bır yerden bır kapı acılacaktır
ınsa allah gonlune gore olur

cıtosum canım benımde hıc ıste kalasım yok
ama nereye gıdeyım kı
kocıs ıste
araba onda
cocuk annemde
arkadaslarım calısıyor
ben bır basıma ne yapayım kı
en fazla alısverıs yaparım onu da cumartesı ve dun yaptım
en ıyısı kırıp bır tarafımı ısımde oturayım

eylul ıyı eglenceler canım

yasmın hakkaten maasallah sana canım yaa
herseye yetısıyorsun
ben yemek yaparsam cocukla ılgılenecek takatım kalmıyor
dun aksam cocuk yıkanacak dıye kumpır ısını bıle kocıse sattım

bu aksam ıcın menu sıparısı var beyımızın mecbur yemekler benden

Canım iş başa düşerse sende yaparsın.Ben de Nazlımeleğe hayret ediyorum.Nasıl bakıyo yaaaaw iki tontişe birden...boshayallersmile

ay sabah sabah akşam menüsü düşünenler nasıl beceriyor acaba
eylülcüm iyi gezmeler umarım iyi anlaşırsınız
dişim dolgu olan da bişi yokda yeni çürümeye başlayan sızlıyoooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…