2008 Kasım Anneleri

ay sabah sabah akşam menüsü düşünenler nasıl beceriyor acaba

ee adam dun aksamdan sıparısını verdı
dusunmekten baska care kalmadı kı

mmf ben aslında etlı yemeklerı pek sevmem ama esım cok sevıyor
yenı yenı yalnız yapıyorum bu tarz yemeklerı
artık hosuna gıttı dıye mı yoksa pratık yapayım dıye mı bılmem arada bır sıparıs verıyor

aa isimler gelmiş ohh be kendimi kendikendine konuşuyo sanıyodum:))
bende etli yemekleri sevmem kalimerocum köfteyi bile lütfen yerim ama mecbur yapıyorum çocuklardan sonra ben tam bi otoburum yani sal çayıra gitsin :)
izmire taşınırsak sevinceem tek şey otların bol olması olacak sanırsam

Ne oluyo kııı, sabah sabah yemekler filan.Ben akşama annemdeyim.Ollleeeeeeeeeey:)))))))

hep sız mı cesıt cesıt doktureceksınız canım
ben de kırta yılda bır ortaya koydugum maharetımı soyledıysem kusur mu ettım

mmf bende cok severım otu
bol yesıl salatayla karnımı doyurup kalkabılırım
ama esım tam bır etobur korkuyorum bır gun benı de yıyecek

sağolun kızlar birazdan çıkıcam bende ,

et yemeği bizim evde de mutlaka haftanın iki günü olur ,zaten bizim kasabımız var ,yemessek ayıp olur sempatiksalakcinni

günaydın canlarım nihayet gelebildim
pazar günü yoğu bir gündü ve sitede sorun vardı dün de uyandık bir kahvaltı yaptık oğluşun uyku setini yıkayacaktım onu attım makinaya çıktık evden önce dershaneye uğradım Eylülcüğümün hediyeleri gelmiş onu aldım sağolsun canım arkadaşım ne var ne yok doldurmuş süper şeyler almış az sonra yüklerim bende fotolarını
oradan nazilliden alınacak birkaç şey vardı onları aldık atladık arabaya Aydın'a gittik eylülümün paketlerinin fotolarını bile arabada çektim çünkü çatladım akşama kadar bekleyemezdim kaydirigubbakcemile3
hava mükemmeldi çok ılıktı ayaklarıma kara sular indi gezmekten alışveriş yaptık oğluşuma da baharlık bir kot mont aldım çok sevdim bir de spor ayakkabı aldım böyle ışıklı falan ona da bayıldı böyle polis arabası gibi dolandı durdu ortalıkta
oradan eve geldik bir yemek yedik hemen köye geçtik ananemlere gittik birazda orada oturduk döndüğümüzde sızdım resmen süt getirmiştim köyden onu kaynattım yoğurt yaptım falanoğluş uyuyana kadar sonra yattım bende
ama gecem berbat geçti fakat oğluşum yüzünden değil o uyudu da ben defalarca kalktım
dün regl olmuştum gündüz normaldi ama akşam bir arttı ki anlatama ben ilk adet olduğum yıllarda böyle çok olurdu ne zamandır böyle olmuyordu berbat yaa düşünün gece boyunca bana orkid gece bir ped yeterdi tam 3 ped değiştirdim, iç çamaşırımı iki kere değiştirdim hele sabah kalktım odamdan banyoya gidene kadar bacaklarımdan sızdı resmen pijamamı bir çıkardı sank bacağımı kesmişsin gibi ayy ıyyk noldu anlamadım bu ay hemen duşa girdim tabi
dershaneye geldim tabi birazda halsizim dershaneye geldim hooop yine her zamanki gibi bir arkadaş gelmemiş iki saat derse girdim ayakta duracak halim yoktu napiim mecbur yine çeşme mübarek akıyor off iğrenç yaa kadın olmak ne zorr
dün beni merak eden yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bütün tahminleriniz tutmuş, sabah kahvaltıdan sonra güzel bir duş aldım öye çıktım, duştadır diyen yasminim doğru tahmin etmiş, gezmelerdedir diyen köydedir diyenkrikomda bilmiş hepsini yaptım çünkü kaydirigubbakcemile3
yasminim ve eylülüm de merak edip aradılar sağolsunlar hiç vaktim olmadı öğlen olmadan hava güzelken hemen çıkaslım dedik evden o yüzden fazla durmadık yazamadım

memoma,kaanıma,buğrama geçmiş olsun
yiğitimin kontrolü de iyi geçmiştir umarım
deniz oğlanım da yüzmüş ohh sefası olsun
emir alp te güzel bir gün geçmirmiş ama parmağını sıkıştırmı sanırım
gülizimde bahar temizliği yapmış
krikocum üzme tatlı canını ne işin var ana evinde sanki bu evinden rahat mı olacak
yasminim iyi uyumuş ne güzel
çitosum benim de canım bu havalarda hiç durmak istemiyor ama ne yapaaksın çaresiz
başka ne vardı hatırlamıyorum
hediyeler gitmiş yağmuruma da ay dün meraktan öldüm benimkiler gitmedimi acaba diye neyseki gitmiş sevindim
şimdi o topiğe bir göz atayım ben merak ediyorum zil çalacak zaten sonrada ben yükerim fotoları

saol yasmin baya düzeldi çok şükür.eylül kasabınız mı var kızz vay vayy vayy bu devirde ha kuyumcu dükkkanı olmuş insanın haa kasabı aynı şey valla:)) zenginsiniz vesselamm:)

beğenmene sevindim maytabım,buralardayım,cadıdan vakit buldukça topiklerimi geziyorum,buraya da göz gezdiriyorum.memo daha iyileşmedi mi
ateşi geçti ama brunu akıyo yeşilimtrak bide sesi çatallı öksürüyo bakalım altından bişe çıkmasa bari
dün alışverişe indik allahım yaa yürümiicekmiş neden gölgesine basmak istemiyo kucağıma alıyorum bu sefer inmek istiyo kıpır kıpır poşet memo bide yokuş valla daha inermiyim bi süre bilmiyorum

saol yasmin baya düzeldi çok şükür.eylül kasabınız mı var kızz vay vayy vayy bu devirde ha kuyumcu dükkkanı olmuş insanın haa kasabı aynı şey valla:)) zenginsiniz vesselamm:)
katılcannnsempatiksalakcinni

geçmiş olsun behlülüme,çocuklarla dışarı çıkmak det gerçekten hele ki benim gibi araban yoksa sempatiksalakcinni
çok istiyorum bi arabam olsun,flash marka olsun benim olsun,gönül tabki mini couper,x5 vs.. ister de,sadece hayal kurmak kalırım.bi laf vardır bilir misiniz hayalle yaşayan amelle ölür diye :roflol: işte ben ondan olcam galiba sempatiksalakcinni

araba şuan kapıda yatıyo ama sadece yatıyo rahatsız eden yok yaş 30 oldu ben bugün yarın erteleyip duruyourm artık bi ehliyet alsam hiç fena olmuucak
o orda yattıkça bana batıyo

Saphişim ben de bu yaz ders almayı düşünüyorum.Bende eşiminkini kullanacam.Ben arabanın canını okuyunca değiştiricez.Ayy bebeğimi alıp gezmelere gitmek istiyorum.Babamız haftasonları çalışıyo da akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…