2008 Kasım Anneleri

al benden de o kadar kızlar.araba kullanmaya korkuyorum ya bu trafikte.hemde vitesli araba hayatta kullanamam.otomatik çok güzl ve rahat aslında oyuncak gibi:))

istanbulda gerçekten zor araba kullanmak
yazın sık sık edirneye gidiyoz ciğer yemeye:)) o yol boş oluyo orda pratik yaparsın diyo kocam bilmiyorum ama ben trafikten çok korkuyorum kesin kalırım zaten direksiyonda :))
görümcem izmirde 180le gidiyo istanbulda alamıyo arabayı

selam kızlar.herkes iyidir umarım.

ben iyi değilim.annanemi kaybettik.iki buçuk ay dayandı hastanede ama dün pazar gecesi vefat etti.dün gömüldü.hastaneye gidip görememiştim çağanla üzüldüm çok.hep ikimizi sayıklamış.

akşam dua vardı.bitmesine yakın gittik çağanla.küçük tüpte yemek ısıtmışlar yere koymuşlar.çağan gitti ve elledi eli yandı kuzumun.saatlerce ağladı tabii bende.iyi şimdi krem falan sürüyoruz.acısı yok galiba ağlamıyo artık.zaten bütün günde durmamıştı kimseye gitmiyo kucağımda taşıdım sürekli ağladı hep.akşamki olayda tuz biber oldu yani.yemek yapıyorum şimdi çağanda uyuyo kalkınca gidicem yemekleride götürücem.misafirler falan var bi sürü.

Cagancukum önce başın sağolsun canım.Yazık çekiyomuş anneannen.Ama lütfen yavruna bak.O sana muhtaç annesi.Çok yanmadı umarım, üzüldüm..

sağolun kızlar.evet kurtuldu aslında ama yinede öyle diyemiyo insan.anneciğim çok üzülüyo ona çok üzülüyorum bende.
yasmincim bakıyodum hayatım yanımdaydı kaşla göz arasında nasıl gitti elledi anlayamadım.çok meraklı bide tüpü ilk defa gördü evde falan yok görmemişti.ilgisini çekti galiba.

çağancuk canım başın sağolsun canım bacağı kırılmıştı dimi anneannenin
neden vefat etti kırıktan dolayımı orayı kaçırdım sanırım yoksa başka b,ihastalığı varmıydı canım
Allah sabır versin sana ve tümailene
çağanada geçmiş olsun canım umarım çok önemli değildir

gunaydın canlarım
zeynam ve beyazmelegım gecmıs olsun canımcım
cagancuk basın sagolusun yawruyada uzuldum umaraım cok fazla degıldır yanıgıı cok dıkkat etmemız lazım kuzulara :gitme:

saphıscım yazın superdı cok guldumm
benım bogaz agrım kulak ıltıhabı yaptı tek kulagım tıkalı ve gecelerı ozellıkle cok agrıyor damla ve ılac kullanıyorum ıyıce curuge cıktım kaydirigubbakcemile2

sağol canım.kalp kapakçığı değişmişti iki buçuk ay önce.12 saate yakın ameliyatta kaldı.narkoz ciğerlerine zarar vermiş.nefes almakta zorlanıyodu.tam düzelir gibi oldu ciğerleri enfeksiyon kaptı zatürre oldu.hepsine dayandı atlatır gibi oldu pazar günü mikrop kanına karışmaya başlamış.akşamınada ölüm haberini aldık.

yazık canım onun sıcak olacağını bilmiyodu tabi.bi daha gider mii.bende yabancı bi eve gidince ona dikkat ederim özellikle soba veya elektirkli soba gbi daha önce görmediği şeylere hemen yapışma ihtimali var.geçmiş olsun.insan kendine çok kızıyo.ben buğra düştü diye çok uyuz olmuştum kendime.ama oluyo işte buna şükür diyelimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…