2008 Kasım Anneleri

selam anneme geldim bugün ya evde sıkılıyorum yaa pofff
neyse zeynam kontrolünüz iyi geçmiş sevindim canım
cagancuk başınız sağolsun sizinde canımm
yasmin hadi hayırlı olsun cicim inşallah hayırlı olur bu sefer işi adama da yazık kardeşim
şöle düzgün bi işi olsun hemde kalıcılık bakımından nereye çıktı kazan a falan mı çıktı
beyazmeleğim sende eymen kuzusuda süper görünüyorsunuz maşallah size

Kızlar rüyamda oğlum olmuştu.Bebek kucağımdaydı.Erkek bebek iyi haberdir derler ya.Eşim devlete başvurmuştu sözleşmeli iş için ve çıktı.Ama şartları uygun mu araştıracaz:))

Hayirli olsu nyasminim,insl.sartlarda size uygun olur.

ayy safisss icim bi hos oldu yazdiklarini okurken,co ksükür bizim kendi bakma sansimiz var.

ayy hala etkisindeyim bu insanalrda vicdandan öte Allah korkusuda yok.offf dagittin beni.

hakkınızda hayırlısı olsun yasmin.ayy safişş yazdıklarını görünce nabzım hızlandıı inan.sinirimde deliye döndüm şu an.biliyomusun böyle zamanlarda insan nasıl katil oluyo anlıyorum.onu yapan karıları döve döve öldürebirim yada Dexter gibi marangoz usulü fleto yapmak lazım..:))) çok killer gördüm kendimii

akşam sezon finali vardı seyreden varmı bilmiyorum ama ben çok üzüldümmm((( hiç aklıma gelmeyen bi sondu.:gitme:

Yasmincan e2 diye bi kanal varya onda işte.pazartesi akşamları 10daydı.Dizinin adı dexter.Dizi kahramanı Dexter Morgan kan uzmanı bir polis memuru.Ancak psikopat çocuk katillerini polislerden önce yakalayıp özel odasında , o kişinin öldürdüğü bütün kişilerin fotograflaını göstererek bir güzel keserek öldürüyo:)) benim de içimin yağları eriyoo resmen.yani masum bi katill:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…