- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.341
selam kızlar.herkes iyidir umarım.
ben iyi değilim.annanemi kaybettik.iki buçuk ay dayandı hastanede ama dün pazar gecesi vefat etti.dün gömüldü.hastaneye gidip görememiştim çağanla üzüldüm çok.hep ikimizi sayıklamış.
akşam dua vardı.bitmesine yakın gittik çağanla.küçük tüpte yemek ısıtmışlar yere koymuşlar.çağan gitti ve elledi eli yandı kuzumun.saatlerce ağladı tabii bende.iyi şimdi krem falan sürüyoruz.acısı yok galiba ağlamıyo artık.zaten bütün günde durmamıştı kimseye gitmiyo kucağımda taşıdım sürekli ağladı hep.akşamki olayda tuz biber oldu yani.yemek yapıyorum şimdi çağanda uyuyo kalkınca gidicem yemekleride götürücem.misafirler falan var bi sürü.
evet kızlar cok zor gercekten egılemıyorum beynım zonkluyor mıde bulantım ve sınrılılık yapıyor ondanmıdır bılmıyorum cıtosum doktoruma sormak lazım
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum
Kızlar rüyamda oğlum olmuştu.Bebek kucağımdaydı.Erkek bebek iyi haberdir derler ya.Eşim devlete başvurmuştu sözleşmeli iş için ve çıktı.Ama şartları uygun mu araştıracaz:))
hayırlı olsun yasmincim inşallah dilediğiniz gibi olur ne iş yapıyodu sorması ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?