2008 Kasım Anneleri

merhabalar kızlarr

doğumgünümü kutlayan herkese çok ama çokk teşekkür ediyorum canlarım çok seviyorum siziiiiiiopuyorumnanaktan

çağancım başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun, çağanada geçmiş olsun

ıcırcım kulağın ağrıyomuş sanada geçmiş olsun cnm hiç kulak ağrısı çekmedim ama çok kötüymüş

eylülcüm inş. anlaşırsınız eğlenirsin buluşmada, bende gelcektim ama işte dediğim gibi koci buluşma yerinin olduğu durağa taktı yok kapkaççılar varmış tekin değilmiş bende ısrar etmedim hiç bidahakine inş.

unuttukğum bişey yoktur inşallah

bizde piroşla banyo yaptık yğurdunu yedirip uyuttum onu bende düştüm buraya

ben geldım

cagnacuk basınız sagolsun
ve gecmıs olsun canım

ıcır sana da gecmıs olsun canım cok zordur kulak agrısı
ınsanın beynı delınır sankı

bende kuzuyu sevdım gordum geldım
ıslerım var azıcık ama yapmaya gonlum yok

cagancukum başınız sağolsun kuzum çok üzüldüm yaa sevindiydik ameliyattan iyi çıktı diye ama ömrü bu kadarmış demek
allahmekanını cennet etsin

çağanıma da geçmiş olsun kuzum benim canıı yanmıştır elbet

evet kızlar cok zor gercekten egılemıyorum beynım zonkluyor mıde bulantım ve sınrılılık yapıyor ondanmıdır bılmıyorum cıtosum doktoruma sormak lazım
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkur edıyorum

image açıldı hediyelerimi de yüklemişken dedim oğluşumla dünkü gezintimizden de birkaç foto ekleyeyim opuyorumnanaktan
aldığım kot montta üzerinde giydirdim hemen
ama bugün ayakkabısıyla montunu çekip yvrulara aldıklarımıza koyacağım

geçimş olsun canımcım ne oldu ben kaçımışım yoğunluktan

off foto şeyinden vakit nasıl geçti anlamadım ben eve kaçıyorum kızlar dönüşte görüşürüz byee

Çağancukum başın sağolsun.Toprağı bol olsun.Sizlere de sabır versin allah.Yavrukuşa geçmiş olsun.

Icırcım sana da geçmiş olsun yavrum.

Beyazmeleğim hepiniz süpersiniz de ben sana bayıldım yaa ne kadar hoş görünüyorsun tatlım ya.MAŞALLAH sana kıçını kaşıkaydirigubbakcemile5

MAŞALLAH EYMENıME çok maum ve yakışıklı bunlar yaa maşallah maşallah
annesi gözümden kaçmadı zaten imkanda yokki:))çok güzel çıkmışsın fıstığım benim

selam sekerler,napiyonuz milletttttttttt?

bakamadim gecmise hem cok yazmisiniz hemde basimdaki canavar sayesinde zor yaziyorum.

sabahtan buyana babetlerimi giyip dolasiyor evin icinde,altinda esofman üzerinde beyaz atletle aynen kro gibi oldu cocuk,hafif göbek cikti ayy yiycem simdii dayanamiycam.

Kızlar rüyamda oğlum olmuştu.Bebek kucağımdaydı.Erkek bebek iyi haberdir derler ya.Eşim devlete başvurmuştu sözleşmeli iş için ve çıktı.Ama şartları uygun mu araştıracaz:))

şimdi ne yapmalı programını izliyorum da ,bütün sinirlerim ayağa kalktı,bebek bakıcılarıyla ilgili konuşuyorlar.yaa bebek kaka yapıyor diye tampon takan varmış çocuğa,emsin diye kendi elini ya da ayağını bebeğin ağzına sokan varmış,yemeklerine uyku ilacı koyan varmış..Allahım allahım kabus gibi,çok şükür ki çocuğuma kendim bakıyorum.Allah biliyorda bakıcılara mecbur bırakmıyor beni,ben katil olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…