- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.541
nazlim anlasilan kaancigimin gözü iyilesmis cok sevindim fistigim..
ayy ben bitaneyle bas aedemiyorum vallahi sen heykeli dikilcek kadinsin..
selam krikioo kiz nasil kestirdin benimkisi durmuyorya...
Krikitosum teşekkürler.Yavrum 6 yaşında ve şu an anestezi tetkikleri yapılıyoSen nasılsın, Mert iyi mi?
..
kızlar benim kuzular sessizleşmişti bir baktım yatak odasına dalmışlar babmızım çamaşır çekmecesi yerle bir olmuşşş.. benim dudak parlatıcılarımı almışlar meyveli meyveli ucundan azcık yenmişşş cıvımş iyice nasıl sürecem şimdi benn..
ama iyi haberrrrrr kaanı kucağıma aldım bir baktım gözündeki parça yok eski haline dönmüş sanırım oğcalrken düştü krem çok iyi geldi nasıl sevindimmm ohhhh çok rahatladım yaaa..hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
şimdi gelelim geçmişe
çağancukum canım başın sağolsun o yattıkça allah size oğluna ömür versin inşallahhh
nazlımeleğim bak korkuğun kadar olmadı hemn geçiverdi yawrunun gözü inşallah dahada iyi olur
beyazmeleğim fotolar çok tatlı eymenin siması gittikçe değişiyor çok masum çok tatlı
yasmincim eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah iyi şeylere vesile olsun yiğenindi sanırım ameliyat olocakmış yarın allah şifasını versin iyi olsun çok ta minikmiş
şimdi gelelim geçmişe
çağancukum canım başın sağolsun o yattıkça allah size oğluna ömür versin inşallahhh
nazlımeleğim bak korkuğun kadar olmadı hemn geçiverdi yawrunun gözü inşallah dahada iyi olur
beyazmeleğim fotolar çok tatlı eymenin siması gittikçe değişiyor çok masum çok tatlı
yasmincim eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah iyi şeylere vesile olsun yiğenindi sanırım ameliyat olocakmış yarın allah şifasını versin iyi olsun çok ta minikmiş
ay ne güzel aferin oğluşuna sıhhatler olsun bu arada..valla çok ta güzel durdu çilekçim berber koltuğunun üstüne çocuk sandalyesi koydu adam elinede araba tarak anahtar değişik şeyler verdim o benim saçlarımı taradı :)))))
adamda kesiverdi pek bi zorluğu olmadı zaten bu 2 ci kestirmem
hatta ben bile şaşırdık bir dakka yerinde durmayan oğlum benim kurtlu yaramaz oğlum anladı sanki koca adam gibi durdu sandalyede akannehir
canım benim çok sevindim iyileşmiş
sağol canım evet zamanla değişiyorlar daha da güzelleşiyorlar sanki
kızlar ben geldim hemen çarşıya gidip gelicem
bu arada benim için çok güzel bişeyi paylaşmak istiyorum
Eymen az önce Atatürk'ün resmine Atütü dedi atatürkü gördükçe öyle diyor önceden dede diyordu atütü ye geçiş yaptı alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?