2008 Kasım Anneleri

nazlim anlasilan kaancigimin gözü iyilesmis cok sevindim fistigim..

ayy ben bitaneyle bas aedemiyorum vallahi sen heykeli dikilcek kadinsin..

evet tatlım iyileşti şükür..
sağol bidenem opuyorumnanaktan
alıştım artık kuzulara ama bazen cinlenmiyor değilim oda olacak ne yapakk..

maytabım bende dün bulgur pilavi yaptım ama bitti..
bugün yine tarhana çorbası en kolayından ve akşamada kabak pişireceğim kuzulara..

şimdi gelelim geçmişe

çağancukum canım başın sağolsun o yattıkça allah size oğluna ömür versin inşallahhh

nazlımeleğim bak korkuğun kadar olmadı hemn geçiverdi yawrunun gözü inşallah dahada iyi olur

beyazmeleğim fotolar çok tatlı eymenin siması gittikçe değişiyor çok masum çok tatlı

yasmincim eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah iyi şeylere vesile olsun yiğenindi sanırım ameliyat olocakmış yarın allah şifasını versin iyi olsun çok ta minikmiş

Krikitosum teşekkürler.Yavrum 6 yaşında ve şu an anestezi tetkikleri yapılıyo Sen nasılsın, Mert iyi mi?

Çileğim sağol tontişim..Daha iş başı yapmadı , bekliyoruz..

selam krikioo kiz nasil kestirdin benimkisi durmuyorya...

valla çok ta güzel durdu çilekçim berber koltuğunun üstüne çocuk sandalyesi koydu adam elinede araba tarak anahtar değişik şeyler verdim o benim saçlarımı taradı :)))))

adamda kesiverdi pek bi zorluğu olmadı zaten bu 2 ci kestirmem

hatta ben bile şaşırdık bir dakka yerinde durmayan oğlum benim kurtlu yaramaz oğlum anladı sanki koca adam gibi durdu sandalyede akannehir

valla bravoo saçını kestirebildiğiniz için.bizimki ıhhıhh imkan yok durmaz.banyoda beni deli ediyo.gözüne gelince arkaya doğru kendini bi atıyo resmen yuvarlak oluyo zor zaptediyorum balık gibi cıbıldak kayıyo elimden.göz speri aldım ona onu bile taktırmıyoo off

krikocumnaber canımcım bebişnasıl mertin traşıda hayırlı olsun

çilek nan bide güzel olmuşki sorma karaşimşek, erişteli daha önce biri yazmıştı buraya bende ilk denedim beğendim artık böle yaparım valla sinirimden hepsini doldurdum tencereye kıymasını soğanını mercimeğini ve eriştesini :)) yani tarif felan yok bööle

ben geldım
cıktım kısa surelıgıne kuzumun yanına gıttım
sonra arkadasın evıne caya gıttım
sıstım ve gecıkmelı olarak ıse geldım
allahtan kımse yok 1 saat gec geldım

yasmınım ısınızın olmasına cok sevındım canım

zeyna gecmıs olsun yavrıımmm
azıcık sabret canım cunku cok sık tekrar etmesı ılerısı acısından cok tehlıkelı

mmmf akrep mı
ben haserattan cok korkarım
onceden yasadıgım ulkede akbabalar falan cok yakınımıza kadar gelırdı
alısmıstım onlara ama su kucuk bocuklere alısamıyorum

yaa biizmkinin kafa çok terliyordu ondan kestirdim aslında çok seviyordum saçlarını arkaları lüle lüle olmuştu kuzumun ((((

ama mecbur kafası hep terliyo saçlar hep ıslak yazık yaaa güzel durcak die eziyet bebeğe terlemeyen çocuğum olsa asla kestirmem şekilli kestirir uzatırdım yada

canım benim çok sevindim iyileşmiş

sağol canım evet zamanla değişiyorlar daha da güzelleşiyorlar sanki

kızlar ben geldim hemen çarşıya gidip gelicem
bu arada benim için çok güzel bişeyi paylaşmak istiyorum
Eymen az önce Atatürk'ün resmine Atütü dedi atatürkü gördükçe öyle diyor önceden dede diyordu atütü ye geçiş yaptı alkisalkisalkis

oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy eymen işi ilertemiş nasılda kuzum benim herbişii dedikleri günüde görelim

dersimiz atatürk filmini izlemek istiyom bu arada izleyen varmı bu arada konu gelmişken keşke sinemeya gidebilsem ama gidemeyiz artık cd sini beklicez mecbur

sğol canım, öyle ya korktuğum gibi olmadı çok şükür..

bu arada kızlar kusura bakmayın dün kendi telaşımdan gözümden kaçmış..
cagancuğum başınız sağolsun..
yasminim senin yiğeninede Allah şifa versin en kısa zamanda oda atlatır inşalah..

ay ne güzel aferin oğluşuna sıhhatler olsun bu arada..

sağol meleğim iyileşti...
maşallah bizimkiler daha yeni yeni bişeyler derken seninki atatürkü bile öğrenmiş afferin eymen paşaya...alkisalkisalkis

Az önce yeğenimin tetkikleri yapılmış.ıçim acıyo, kan alırken acıyo diye ağlamış.Yarın ne yapacak? Allahım yardım et

Nazlımeleğim teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…