2008 Kasım Anneleri

bende izlemedim bu aralarda gidesim var sinemaya ama hangisine gideyim bilemedim

gittim geldim kızlar
sağolun kızlar valla oğluşum beni de sevindirdi

yasminim üzülme yaa biraz zorlanacak elbette kolay değil ama atlatıcak çocuklar bizlerden daha güçlü biliyorsun inşallah sorunsuz atlatacak :Saruboceq:

ay kızlar kayınpeder para göndermiş demiştim yaa kayınbiraderim çekip getirecekti parayı çekmiş, kendi harçlıklarında da biraz koymuş üstüne öyle verdi
ahh yaa kendi harçlık alıyor daha öğrenci yok desemde içinden gelmiş verdi manyak yaa duygulandırdı beni

yasmının dedıgı gıbı annenın senı kadır gecesı dogurmus, zemzemle yıkamıs zaar
ne ınce bır dusunce yarabbım
bıraz da bızımkılere ver azıcık ınce dusunceden allahım

yasmının dedıgı gıbı annenın senı kadır gecesı dogurmus, zemzemle yıkamıs zaar
ne ınce bır dusunce yarabbım
bıraz da bızımkılere ver azıcık ınce dusunceden allahım

ah canım sorma yaa zaten kaynanamın kayınpederimin cahilliklerine üzülürüm düşüncesizliklerine kızarım ama kayınbiraderlerim başkadır, onların çocuğu demeye şahit lazım
3 tane kayınbiraderim var 3ü de birbirinden şeker, hepsiyle çok iyi anlaşırım her istediğimi yaptırırım bir dediğimi iki etmezler sağolsunlar
kayınpederim ve kaynanam da kötü değiller aslında içlerinde kötülük yok yani, beni çok severler asla kötü düşünmezler ama işte bazı düşüncesiz düşüncesiz hareketlerine ve bilinçsiz laflarına çok kızıyorum

aa yasmin bende yeni ögredim insl.Allahim acil sifalar verir ,eylül kafalinin dedigi gibi kolay canim uzme kendini.

bi ara erkek kardesim icinde cok gerekliydi ama vazgecildi sonradan,uzme canini bol bol dondurma verirler:)

göya yemek yapiycaktim ama bi ilham geldi,hem yemegimi yaptim hemde ekstradan kuru biber doldurdum...

aslinda bende yetenek varda cikaramiyorum iste herzaman:)

maşallah kayınbiraderine meleğim.. benimkilerde düşüncelidir vesselam.. benimde bekar görümcem geliyor iki haftaya kadar.. kuzuları özlemiş kayınvalidemde izin vermiş.. gerçi bir hftanın çoğunu mecburen teyzede geçirir gibi geliyor bırakmaz kızı 2-3 gün anca kalır bende.. hazır gelmişken kıza tüm istediklerini yaptırır cadıı..

yasminim yarınmı ameliyat.. izinide almışın yarın sende yanlarında olacakmışın.. çook geçmiş olsun şimdiden çabucak atlatır inşallah..

ellerine sağlık çileğim afiyetle yiyin..
bende çorbamı yaptım birde vişne kompostosu yaptım benim kuzualr meyve suyuna alıştı iyi oluyor böyle..

benim kayıntılarda iş yok sizin gibi.anca çekememezlik varr .sen de o var bende bu var baaak gibi.kadından beter salağın teki( buğrada ona benizyomuş tip olarak tutturmuşşş hiç de benzemiyo ayrıcaaa hayret bişey yaa.huyu suyu tipi hiçbişi benzemesin oğlumun onaa.buğra bişeyi istemeyince hayıyyy diyoo..aaaa bana cevap veriyo bakarmısınızzz hayıyy mışşş:))

Teşekkürler canım..Amin, kimseye bu daha büyük acılar , dertler vermesin..

Beyazmeleğim çok güzel tontişim bu hareeeket:)Kayınçonu tebrik ediyorum..Yaw senin koca göçmen mi??

yoo göçmen falan değil o nerden geldi aklına :)) osmaniyeliler canım merkezden kökenlerini bilmiyorum ama kayınvalidemin tarafı da Erzinli

yasmin kardeşim bundan belki 15 sene önce ameliyat oldu mecburen.okula gidene kadar çekti çocuk sürekli şişti artık gelişemiycekti nerdeyse bet beniz kalmamıştı.ilaç içmediği gün yok gibiydi.boğazına bakınca resmen ikisiniden boğazındaki delik görünmüyodu o derece şişiyodu yani.o zaman ameliyat olmak zordu biraz çektik biz.ama şimdi artık teknoloji ilerledi ya çok kolay olduğunu söyliyorlar.inş.çabucak atlatır içinizi ferah tutun.

saol nazlim...noluyor bee kayinbiraderimiz yok diye eziliyormuyum yoksa:)

benimde iki tane görümcem var hemide biri norvecli,varmi len sizin böyle görümceniz..?

olan ciksin karsima:)

küçk sıpa hayıy haa yerim onu ben benimki ııı-ııı diye kafayı sallıyor iki yana
bakalım benim kayınbiraderler de evlenince bozulmazlar umarım iyi eltilerim olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…