- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.561
ben kaçırmışım yasmincim ,nesi var yeğeninin ? geçmiş olsun
oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy eymen işi ilertemiş nasılda kuzum benim herbişii dedikleri günüde görelim
dersimiz atatürk filmini izlemek istiyom bu arada izleyen varmı bu arada konu gelmişken keşke sinemeya gidebilsem ama gidemeyiz artık cd sini beklicez mecbur
ay kızlar kayınpeder para göndermiş demiştim yaa kayınbiraderim çekip getirecekti parayı çekmiş, kendi harçlıklarında da biraz koymuş üstüne öyle verdi
ahh yaa kendi harçlık alıyor daha öğrenci yok desemde içinden gelmiş verdi manyak yaa duygulandırdı beni
yasmının dedıgı gıbı annenın senı kadır gecesı dogurmus, zemzemle yıkamıs zaar
ne ınce bır dusunce yarabbım
bıraz da bızımkılere ver azıcık ınce dusunceden allahım
bademcik kolay canım ,allah başka dert vermesin ,çok geçmiş olsun ...
İnşallah Beyazmeleğim.10 Gün ileriye gitmek istiyorum o çocuğun canı acıyan halini görmemek için(
Teşekkürler canım..Amin, kimseye bu daha büyük acılar , dertler vermesin..
Beyazmeleğim çok güzel tontişim bu hareeeket:)Kayınçonu tebrik ediyorum..Yaw senin koca göçmen mi??
benim kayıntılarda iş yok sizin gibi.anca çekememezlik varr .sen de o var bende bu var baaak gibi.kadından beter salağın teki( buğrada ona benizyomuş tip olarak tutturmuşşş hiç de benzemiyo ayrıcaaa hayret bişey yaa.huyu suyu tipi hiçbişi benzemesin oğlumun onaa.buğra bişeyi istemeyince hayıyyy diyoo..aaaa bana cevap veriyo bakarmısınızzz hayıyy mışşş:))
saol nazlim...noluyor bee kayinbiraderimiz yok diye eziliyormuyum yoksa:)
benimde iki tane görümcem var hemide biri norvecli,varmi len sizin böyle görümceniz..?
olan ciksin karsima:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?