2008 Kasım Anneleri

ay n e güzel nazlımelek benimki hiç meyve suyu içmez.hatta su ve süt harici bişey içmiyo.meyveyi de artık eskisi gibi güzel yemiyo.herşeyi elimizden yemek istiyo kaşığa karşı kendisi :))

Canlarım yarın sabah 8 de hastanede olacaz.Umarım çok acımaz canı.Zayıf zaten, bir hafta bişi yiyemeyecek..

Beyazmeleğim gözleri çekik çekik.Türkmen gibi geldi.Hatta Sevdanın dikkatini de çemiş.Resimleri inceledik:))

Derinim Anılda istemediği bişeyi teklif edince ayiy diyo:))

merhabalar kızlar
bugun keyıfsızım sabah sabah kocısle kavga ettık kaynanamda herzaman uyanırdı baktıkı bız kavga edıyoz sessız sessız odasında oturduu
yasmınım gozun aydın khamamda ıse baslıycakmıs esın en azından sabah gııp aksama gelıcek hayırlı ugurlu olsun
yıgenın amelıyat olucakmıs gecmıs olsun canım
zeynam sanada gecmıs olsun herıfıde kasıntı tutarsa ne olacakkkk
nazlıcım cok sevındım keremın gozunun ıyı olmasına canım gecmıs olsunn
suyu gıdenlere hayırlısıyla gelsın ınsallah sularınızzz
akrep felan konusulmus annemlerın bagı tam dagın dıbınde muska felan yaptırdılar gomduler hıc ne akrep nede yılan gordum yanlız kertenkelenın accıkkk buyugunu gordumm bı turlu kameraya cekememıstım bu yaz

He valla derin,ve tüm bunlari evlendikten sonra ögrendim ben.hos önce ögrensem sanki birakcaktimda adami:)

cok ilgin bi ailesi var,amcasi sevgilisine demistki (amca 50 küsür yasinda bu arada )evde kizkardesimle yasiyorum,norvecli kadin cikmis gelmiss eve.yengeye diyomuski sen x in kardesisinn dimi?bende arkadasiyim!kadin krizlerden dönmüs ..hala anlatir gülerler ilginc degilmi?

anam cılek amca da hakkını verıyormus yaptıgı ısın yanı heee

benım kayınpederımde ıkı evlılık yapmıs
korkuyorum zaten karadenızlıler hıc uslu durmuzlar
yas yetmıse gelse bıle yapacak olan yapar

K.pederim önce norvecliyle evliymiss bi kizi olmus,snrada k.valideyle evlenip iki cocugu olmus....

hmm tamam o zaman

olsun canım ameliyattan sonra iştahı yerine gelir onun merak etmeyin,üstelik yasaklarda kalkar istediğini yiyebilir

yok canım türkmen değiller ama hepsi öyle hele 3 numaralı kaynımı görsen sen tam kırgızlar gibisin diyorum ben ona dur ikidakka resmini bulursam koyayım benimki onun yanında badem gözlü kalır kaydirigubbakcemile3

bu anlattigim en normali,daha ne ilginc hikayeleri var hepsinin..

Minigim beni mesimin ailesindede var uslu duramamak,yaslari ne olursa olsun

hicbiri dogru durmuyor.Esime diyorum arada insl. cekemzsin diye oda gülüyor :)

ayy allahım sen koruuu ne bizim ne eşimin sülalesinde ne boşanan var ne aldatan maşallah maşallah allah korusunnn vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…