- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.621
yasmınım bugun gıttıgım gun grubu bayanları cumartesı bana gelecekler
sen de buyur gel canım
sen nereye gittinki? haberim yok
cagancukum oo masallahh hadi aklina gelmzedee istemez birdaha.
doğru diyon çileğim onlarda küçük yaşta anasız kalmışlar ölmüş anneleri hele en küçük halam 6 aylıkmış babannemin eline geldiğinde annesi bilmiş görmemiş ki anne ondan başkakrikiko emek var canim tabiki bakarlar babaneye..bosuna demiyorlar doguran diil emek verendir diye.
hm m saol minisi maciklama icin,merak istee yedi bitirdi beni:)
evet canım öğlen çorbadan sonra istiyorlar biberonu gösterip, iyi alıştılar yanii.. portakalıda şimdidlik sevrek yiyorlar ama benimkilerde de elle yeme huyu başladı herşeye bir el atmak istiyorlar.. geçen makarnayı öyle yediler başka kaşık yada çatlla almadılar..ay n e güzel nazlımelek benimki hiç meyve suyu içmez.hatta su ve süt harici bişey içmiyo.meyveyi de artık eskisi gibi güzel yemiyo.herşeyi elimizden yemek istiyo kaşığa karşı kendisi :))
ıcırım sağol canım kaanın gözünde vardı geçti ama kreme devam edeceğim az daha var dipte iyice kurusun.. tamamaen geçsin..kocişle tışışın olur öyle vakalar ben 2 gün önce atıştım küstüm kırıldım ama yine barıştık ne yapalım artık bir dargın bir barışık gidiyoruz çocukalrdan sonra..merhabalar kızlar
bugun keyıfsızım sabah sabah kocısle kavga ettık kaynanamda herzaman uyanırdı baktıkı bız kavga edıyoz sessız sessız odasında oturduu
yasmınım gozun aydın khamamda ıse baslıycakmıs esın en azından sabah gııp aksama gelıcek hayırlı ugurlu olsun
yıgenın amelıyat olucakmıs gecmıs olsun canım
zeynam sanada gecmıs olsun herıfıde kasıntı tutarsa ne olacakkkk
nazlıcım cok sevındım keremın gozunun ıyı olmasına canım gecmıs olsunn
suyu gıdenlere hayırlısıyla gelsın ınsallah sularınızzz
akrep felan konusulmus annemlerın bagı tam dagın dıbınde muska felan yaptırdılar gomduler hıc ne akrep nede yılan gordum yanlız kertenkelenın accıkkk buyugunu gordumm bı turlu kameraya cekememıstım bu yaz
sizin amcada pek bir pişkinmiş ama benimkide seninkine yakın oda ilk evlliğini kendinden 6 yaş büyük biriyle yapmış sonrada yaşıtı birine aşık olmuş hatta birlikte olmuş eve getirmiş annemlere yapma kadına yazık demişler sonra yengem nasıl ettiyse ayırmış çok seviyorlarmış kadınla birbirlerini yengem büyü yapmış güya öyle anlatılan bir hikaye var doğrumu gerçekmi Allah bilir.. o kadın evli ve şimdi kuran hocası mevlütlere gider..amcamda kaısının bir dediğini iki etmez yemeği bile o yapıyor ee yengem 80 e geldi nerdeyse..Benim kocisin amcalari babasi dahil ailesinde kimse tek evlilik yapmamis!!!
maşallah ya kuzuya bak taklada atarmış vay be aman bişy olmaz inş. Allah koruyor kuzuları...masallahh derinim..beni mkendi sülalemde seninksii gibi ama esiminki ilginc iste..
kzilar Deniz takla atiyoryaaa co kkorkuyorum ama habire yapiyortam atamiyor yarim yapiyorr
boynuna bisiy olcak diye icim gidiyor.
maşallah krikocum kaynanana ve görümcene..bizimde kayınpederim 45 şinde vefat etmiş ama 2 kez evlenmiş kaynanam 2 kez evlendi 3üncüde gözü var kafamçokkarıştı görümceciğimde 2 kez evlenmiş hemde biri 17 yaşındayken kaçmış evden evlenmeden yaşamış senelerce onunda 3üncüde gözü var amerikadan bulucakmış 3üncüyü delikafadulden
maytabım sular gelmiş gözünaydın..senin kaynında maşallah herkesinkinden iyiymiş..inşallah banada hayırlı eltiler versin iki kayın var bekar..ohh be yemeklerim pişti sularımgeldi saçımı fönledim sütüm geldi kaynamakta şuan ve bende kendimegeldim
çilek bayılırım kuru patlıcana acılı macılı hmmmm aliimde bende yapiimbare
benimkaynımda çok iyidir allah razı olsun bin kere bir dedğimi 2 etmez hatta hamileyken ev badana oluyo salon saten oluyodu beni izmire postalamışlardı çünkü bi bunalımdan çıkıp birine giriyodum 10 gün sonra döndüğümde evim pırıl pırıldı koltuklarım değişmişti kalan herşeyi elden geçirmiş silmiş camları yerleri parlatmıştı tüllerimi bile yıkayıp asmıştı :)) ama gitti şimdi başkaları faydalanıyo
allah onada hayırlı bi eşşşş banada hayırlı anlaşabileceğim bi elti nasip etsin:))
doğru diyon çileğim onlarda küçük yaşta anasız kalmışlar ölmüş anneleri hele en küçük halam 6 aylıkmış babannemin eline geldiğinde annesi bilmiş görmemiş ki anne ondan başka
yinede çok taktir ederim halalarımı allah hayırlı evlat versin bazılarına kendi öz anne öz baba zor geliyorda bakmıyorlar atıyorlar başlarından halam evlenmedi bile babannem için düşün yaşı geçti artık evlensede çocuğu olmaz ama olsun annem benim çocuğum diyor bebek gibi bakıyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?