2008 Kasım Anneleri

sen nereye gittinki? haberim yok

cagancukum oo masallahh hadi aklina gelmzedee istemez birdaha.

bugun 11'de cıktım oglusu emzırıp arkadasıma gıttım ogle paydosunda
gun vardı onun evınde hep benım yas grubum bayanlar vardı cogunu tanıyorum ama gıdıp gelmemız yoktu
tabıı ceneye dalınca gecıkmelı olarak 2'de geldım ıse gerı

lafa doyamayınca cumartesı bana davet ettım gelecekler

cagancuk hosgeldın canım

krikom çok üzüldüm babaannene ama allah çektiklerinin karşılığını vermiş bak mutlu olmuş çok şükür
bizim ailede de kuzenim boşandı birtek hatırladığım o var, hmm babamın babası da iki kez evlenmiş o kadar bildiğim başka yok ama nişandan ayrılan çok var ben dahil kaydirigubbakcemile3

benim eski nişanlımın vardı kız kardeşi bir tanede abisi vardı ikisiylede çok iyi anlaşırdım kayınvalidem kayınpederimlede öyle allahın takdiri işte onda da ailesiyle değil kendisiyle anlaşamadım :roflol:

krikiko emek var canim tabiki bakarlar babaneye..bosuna demiyorlar doguran diil emek verendir diye.
doğru diyon çileğim onlarda küçük yaşta anasız kalmışlar ölmüş anneleri hele en küçük halam 6 aylıkmış babannemin eline geldiğinde annesi bilmiş görmemiş ki anne ondan başka
yinede çok taktir ederim halalarımı allah hayırlı evlat versin bazılarına kendi öz anne öz baba zor geliyorda bakmıyorlar atıyorlar başlarından halam evlenmedi bile babannem için düşün yaşı geçti artık evlensede çocuğu olmaz ama olsun annem benim çocuğum diyor bebek gibi bakıyor ona

ayyy alemsin ne güldümyaa minik.

bu oglan yine uyumak istemiyor gelip sürtüyor suratini bana ama uyuyali mdiyorum kafasini salliyor hayir diye.

ugrasmiycam aksam erken yatsin bari en iyisi.

yasminim iyi haberlerle gel insl.yegeninide öpüyorum..

minik bazen yapmacik kibar olanlar oluryaa inanilmaz komik duruyorlar dimi?

ayy bende cikiim kocisi merken gelicek bugun. iyi aksamlar herkeze gece bakarim.

ay n e güzel nazlımelek benimki hiç meyve suyu içmez.hatta su ve süt harici bişey içmiyo.meyveyi de artık eskisi gibi güzel yemiyo.herşeyi elimizden yemek istiyo kaşığa karşı kendisi :))
evet canım öğlen çorbadan sonra istiyorlar biberonu gösterip, iyi alıştılar yanii.. portakalıda şimdidlik sevrek yiyorlar ama benimkilerde de elle yeme huyu başladı herşeye bir el atmak istiyorlar.. geçen makarnayı öyle yediler başka kaşık yada çatlla almadılar..
ıcırım sağol canım kaanın gözünde vardı geçti ama kreme devam edeceğim az daha var dipte iyice kurusun.. tamamaen geçsin..kocişle tışışın olur öyle vakalar ben 2 gün önce atıştım küstüm kırıldım ama yine barıştık ne yapalım artık bir dargın bir barışık gidiyoruz çocukalrdan sonra..
Benim kocisin amcalari babasi dahil ailesinde kimse tek evlilik yapmamis!!!
sizin amcada pek bir pişkinmiş ama benimkide seninkine yakın oda ilk evlliğini kendinden 6 yaş büyük biriyle yapmış sonrada yaşıtı birine aşık olmuş hatta birlikte olmuş eve getirmiş annemlere yapma kadına yazık demişler sonra yengem nasıl ettiyse ayırmış çok seviyorlarmış kadınla birbirlerini yengem büyü yapmış güya öyle anlatılan bir hikaye var doğrumu gerçekmi Allah bilir.. o kadın evli ve şimdi kuran hocası mevlütlere gider..amcamda kaısının bir dediğini iki etmez yemeği bile o yapıyor ee yengem 80 e geldi nerdeyse..
çok şükür babam iyidir amcama gram çekmemiş.. abimde dininde namazında yengemle aramızda iyidir şimdilik..

masallahh derinim..beni mkendi sülalemde seninksii gibi ama esiminki ilginc iste..

kzilar Deniz takla atiyoryaaa co kkorkuyorum ama habire yapiyor tam atamiyor yarim yapiyorr

boynuna bisiy olcak diye icim gidiyor.
maşallah ya kuzuya bak taklada atarmış vay be aman bişy olmaz inş. Allah koruyor kuzuları...

maşallah krikocum kaynanana ve görümcene..
maytabım sular gelmiş gözünaydın..senin kaynında maşallah herkesinkinden iyiymiş..inşallah banada hayırlı eltiler versin iki kayın var bekar..

babannene malaşallah ne güzel iyilik yapmış karşılığınıda görmüş..

ayyyy kuzulardan doğru düzgün yazamadım kaç saattir alıntılar duruyor cevapları acele yazdım olduğu kadar..zaten çoğunuzda gitmiş kendi kendime yazdım ama olsun okursunuz zaar..

bende kaçar kızlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar hepinize
bir öğretmen arkadaşın babası vefat etti dün, akşama oraya gideceğiz off hiç sevmiyorum öyle ortamları geriliyorum üzülüyorum bende ama napalım çare yok

heyo ben geldim....

yarin arkadasim gelcek,tavuk gögsü,kuru biber ve patlican dolmasi,acma ve kisir yapcam..

nasil olsa gelen bir kisi onun icin yeter bu mönü galiba.

kriko salla hayatim duymamazliktan gel takma kafana..

melegim arkadasinin basi sagolsun,bende sevmem öyle ortamlari ama oda bir gercek iste.

günaydın arkadaşlar..
dün izinliydim gelemedim buralara...geçmişe şöyle bi göz attımmm.
yasminimin yegeni ameliyat oluyomuşşş..çok geçmiş olsunn..inş..hemencecik iyileşir, ayrıca eşi işe girmiş hayırlı olsunn..

dün bakıcımın işleri vardı..onun için 1 günlük izin aldımm.kuzumla 10 kadar kucak kucağa uyuduk..kalktık kahvaltımızı ettik..sonra annemler geldi onlarla oturduk 2 ye kadar...2 den sonrada attık kendimizi sokaklara..kuşumu parka götürdüm ..salıncakta salladım, kaydıraktan kaydı..çok mutlu oldu meleğim...keşke her gün birlikte olabilseydimmm..((

gulızım gunaydın canım
cok sık goremedık senı bu hafta zaten artık acaba kırıldı mı dıye dusunmeye baslamıstım

sevındım kuzuyla bırlıkte keyıflı vakıt gecırmene
havalar guzel tabıı oralarda dısarı cıkarıyorsunuz ne guzel

benım oglum dun sabah oksurmeye baslamıstı ama fazla degıldı
butun gece oksurdu yavrum sanırım babam onu dısarı cıkardıgında anlamadı usuttu
yıne burnu tıkandı ve yıne pozısyon alamadı
bızım yataga gelıyor tam ortaya kurbaga pozısyonunda yatıyor yavrum sanırım oyle rahat edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…