2008 Kasım Anneleri

Herkese günaydınnnnnn..
Sabah kuaföre gittim bi fön çektireyim dedim.Yeni, açılan bi kuaföre gittin sinir etti beni cinler tepemde şu an.klava:

günaydın miniğmmm...
yok canımcım hiç kırılırmıyımm..ne olduki kırılayımm..hem ben çok takılmam ufak şeylere...farketmem bilemmm dermişimm :)))
çok uğrayamıyorum netimiz bozuk canım ya sürekli gelip gidiyoo....yazıyom yazıyommm..net bi gidiyo yazdıklarım boşa gidiyoo..bende saç baş yoluyommm :)))
kuşunada çok geçmiş olsun canımm..tam geçiş dönemi ya..bi sıcak bi soğuk insan ne giydirceğini şaşıyoo...bebişlerde üşütüyooo..

zeyna sanada günaydınnn

çitos günydın canımm..niye kızdınnn kıı

Gülizcim ilk önce kötü bir fön çekiyor arkasından 2. katı çekiyormuş beyefendi o yüzden böyleymiş.Ya ben zaten sabah sabah işe gitmeden uğramışım bir seferde doğru düzgün yap şu işi gitsin di mi?

Bi de saçımı çekiştirip durdu,fönü çok uzun süre aynı yere tuttu saçımın derisi yandı.Çıldırttı beni kısaca denyoooklava:

günaydın kızlar
gelei epey oldu ama nete giremedim çünkü oğlum yanımdaydı onunla oyalandım bu saate kadar normalde bugün babasıyla evde oluyorlardı ananesi öğleden sonra geliyordu ama babamızın aniden bir saatlik dersi çıktı doğal olarak hep beraber geldik işe oğlum zaten allahtan böyle bişey istiyor doğal olarak çok mutlu oldu

dün akşam çok maceralı geçti,arkadaşın cenazsine gideceğiz demiştim yaa önce Eymen'i götürmeyeyim dedim ananesine bırakacaktım evden saat 20.00 sularında ancak çıkabildik gideceğimiz yerde bize 60 km uzaklıkta bir köy, dedim yol uzak gece geç döeriz oğlanı da götüreyim şimdi uykusu gelecek ananesinde uyumacak huysuzluk edecek, yada uyuyacak biz almaya gidince uyanacak diye çıktık yola iki de arkadaş var yanımızda köyde baya uzakmış virajlı dağ yolu ay bir korktuk aklımıza felaket senaryoları getirip duruyoruz şimdi yolda kalırsak burada ayılar bizi yermi vs... bir tarftan kikirdiyoruz bir taraftan korkuyoruz sinirler laçka oldu iyice neyse bulduk sonunda ama vardığımızda saat 22.00du yani bir saate yakın oturmuşuz 23.00e doğru kalktık zorla ana yola çıktık yine
Eymen orada hiç yaramazlık yapmadı kuşum oynadı balon falan buldu kadınları öptü güldü şebeklik yapıverdi herkese, cenaze sahiplerini bile güldürdü
kadınlar ilahi söylüyor eymen gülüyor aa diye eşlik ediyor şarkı zannetti kaydirigubbakcemile3
neyse arabaya binmeden pijamalarını uyku tulumunu falan giydirdim çok uykusu gelmişti çünkü daha köyden inmeden uyudu kaldı kuzucum
bir de Aydın'ın içinde kaybolduk gecenin o saatinde bir arkadaşı evine bıraktık onun da evi baya arka mahallelerdeymiş Aydın'ın bir merkez ilçesinde oradan tekrar anayolu bulamadık falan saat 00.00oldu biz halal yollardayız bir arkadaş daha var yanımızda o sızmak üzere biz öyle
arabayı durdurdu eşim birilerine sorayım diye ve bombayı patlattı ''biz nereye gidiyorduk yaa'' :roflol: tabi biz koptuk o andan itibaren artık adam nazilliye gittiğimizi bile unuttu neyseki sağ salim evimize geldik oğlanı yatapına koydum bende birtek pijamalarımı giydiğimi hatırlıyorum attım kendimi yatağa anında gitmişim
değişik bir gece oldu bizim için

çitosum kuaför canını sıkmış sabah sabah oluyor öyle şeyler acemidir daha bir de yeni açılmış diyorsun

annemle konustum bır sorun yok dıyor
yanı bogazında kızarıklık falan gorunmuyor sadece kuru oksuruk dedı ama
bakalım bekleyecegım bugun devam ederse yarın gıdecegız

hafta sonu da mısafırım gelecek
hala bır elektrıklı supurgeye karar veremedım
ufak tepek almam gereken malzemeler var menu olusturmalıyım vs vs vs...

Beyazmeleğim oldukça maceralı bir gece olmuş sizin için.Ama kocan sakin adam anlaşılan benim eşim öyle durumlarda sinir küpü olur bana çatar.:))

Ben bosch kullanıyorum ama şu yeni çıkan dysonlardan filan almanı öneririm çok pahalı gelmezse.Çok güzel temizliyor ve kolay tozlanmıyor.

ne biçin kooförmüş çitosum o yaaa...saçını , başını yakmışş..gitme bi diha sende...

Gider miyim bir daha aslaaaaaaaa

dyson baktım ama 1600 w ıstemıyorum ben
2000 w ve uzerı ıstıyorum
fakır bır tane begendım aslında hepa fıltrelı ama kararsız kaldım

Hımm ben bocsh kullanıyorum.2000 watt.Hepa filtreli memnunum.Tavsiye ederim.

çitosum çook sakindir eşim asla öyle kolay kolay sinirlendiremezsin, arabada güler geçer
sadece biri arkasına yanaşıp çekil diye korna çalıp durursa ona sinirlenir ama yinede ağzından kötü bir laf bir küfür duymazsın, küfrettiği çook nadirdir hatta hiç diyebilirim

selam a.s
dün gece rüyamda köfte ekmek satıcısıydım yahu,akşamları çıkıyormuş satışa,eşime de kızıyormuşum ben niye çıkıyorum,o çıksın işe,ben çocuğumla ilgileneyim,o dizi izliyo yayılıp filan diye.manyakmıyım neyim dedim kalkınca :roflol:
dün akşam canım ailemde köfte ekmek muhabbeti dönmüştü ordan mı kaldı artık bilinç altımda,ya da canım çekti farketmedim mi nedir ? :roflol:

yasmini aradım şimdi çıkmış ameliyattan yeğeni, başarılı geçmiş herşey yolundaymış ama işte çocuk narkozu atmaya çalışıyor bir de boğazını tutuyormuş acıyor heralde biraz ağrısını hissetmeye başlamıştır narkozun etkisi geçtikçe
ay biz konuştukça bağırışları, ağlayışları geliyor arkadan çok kötü oldum canım yaa küçük çocukların acı çekmesine hiç dayanamıyorum içim eridi resmen mafoldumben
inşallah yarına biraz daha hafifler bugünü bir atlatsalar gerisi daha kolay olacak

ay hiç güleceğim yoktu safişim alemsin haa :roflol: rüya tabirlerine girsem o bile bulamaz bunun yorumunu, senin toto açıkta kalmış bunun başka bir açıklaması yok :roflol:
dediğin gibi diziden kalmıştır aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…