- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #67.681
TÜNAYDIN CANLARIMM..gittim mis gbi balık ekmeğimi yedim geldimm..diyet, rejim falan kalmadı dünden berii, hiç verdiğimde yok zatenn:)))elektrik süpürgesi bende alacam..eylül ayı gibi ihlasın robotunu ...çok pahalı ama..tam eşimlik...toz, moz kalmayacak evde.:)))
slm kızlar tam açtım komşum geldi çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz
Benim eşim de trafikte sinirlenmez,hiç küfür etmez ama anlık sinirleri vardır lüzumsuz şeylere sinirlenir sonra gelir özür diler ama ne fayda kalp kırılıyor bi kere
selamlarr
ancak girebildim ya
işten fırsat yokkk
yasminin yeğeni ameliyat olmuş yeni gördüm yaa geçmiş olsun yasminimmm
ohh browni ımmm mis gibi
bende tıka basa yedim geldimm
gülceksiniz ama bende köfte patates biber kızartması şehriye çorbası yedimmm geldimmmmm
bide salata ohh mis gibi ama çok yedim yaaaa((
çokkkk açımmmmmm loooo demeyin öle yemek falan ne yisemmm acep böle dönüyo karnım gur gur cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :CüvCüv:
yine birtek Icırım var kimsecikler yok hafta sonu gibi kalmışım tek başıma mafoldumben
evet beyazmelek senle benden baskası kalmamıss zaten ben ne zaman gelsem kımseler kalmıyorrr::)))
sapişişş tam senın rüyanı okurken kofte ekmek yıyordummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu veletler cok taklıtcı olmaya basladılar bikaç gun once mutfakta yemekle ugrasıyordum eylul babasının terlıgını yanıma getırdı aradan bı kac dk a gecmedı esım zıle bastı eylul hemen kapıya kostu actık hosgeldın faslından sonra eylul mutfaga gıttı babasının terlıklerını getırdı tabı bız sokkk durumundayızzz
merhaba canlarımm
ayy nazlıcım senın pasalar 2 olunca karıstırmısımkaydirigubbakcemile3
beyazmelek senın yazılarını okurken soyle bı arkama yaslanıyorum cunkı hep uzun oluyorlar hıkaye tadında okuyorum
citosumu sabah sabah germıs salak kuafor ayy benım saclarım kıvırcık herkes fon cekemez herkese de zaten fon cektırmeye gıtmem kadın kuafor beceremıyor erkek kuafore cektırırımım fonumu
yasmınımle bende konustum cıkmıs ıyıymıs acıyor dıyormus aglıyormus yawrum uzgunduu bende uzuldum dondurma yedırceklermıs acıyı alsın dıyee
evet beyazmelek senle benden baskası kalmamıss zaten ben ne zaman gelsem kımseler kalmıyorrr::)))
sapişişş tam senın rüyanı okurken kofte ekmek yıyordummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu veletler cok taklıtcı olmaya basladılar bikaç gun once mutfakta yemekle ugrasıyordum eylul babasının terlıgını yanıma getırdı aradan bı kac dk a gecmedı esım zıle bastı eylul hemen kapıya kostu actık hosgeldın faslından sonra eylul mutfaga gıttı babasının terlıklerını getırdı tabı bız sokkk durumundayızzz
Sen beni:jeyyar: beğenmiyor musun
kolay gelsin melekçim bugün sen baya bi yoğunsun
güliz iyi akşamlar canikom eylülü öp bizim için
mine mine hoşgeldinnnnnnnnnnnn
çitosben senin hiç resmini görmedim hiç koymadın mı yoksa bana mı denk gelmedi koysana hep senin hemde batuşun yeni resimlerinde özledik batuhanı ne zamndır yok resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?